Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,991
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

HASAN_5434' Alıntı:
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim resimci olarak gelirim artık aslanın yerine yapacak birşey yok

aslanın yerini tutamassın ki,
amma çok seveni sayanı aracını hibe edeni varmış beah.

bundan sonra benim anahtarı alma, bu "feda olsun" diyenlerinki al da bende arazide olsun bi huzur bulayım

Etiketler

yusuf11' Alıntı:
Üzüüldüm şimdi hasanıma :benim aracı verıyım dicem ama altını vuruyo demi ayberk. Lak dieeeeeee ;))

hemde çok pis oturttu orda, aahaha
şaft maft kalmadı arabada : )

Hasan demir ön tamponda yaptırcam önümüzdeki hafta içi Ayberk kankanla bol bol kovalamaca oynarsın

kız babası' Alıntı:
Hasan demir ön tamponda yaptırcam önümüzdeki hafta içi Ayberk kankanla bol bol kovalamaca oynarsın

yakalayamazki beni, sende bu ayna ve bu lastikler varkennnnnnnn :smiley:

freelander99' Alıntı:
aslanın yerini tutamassın ki,
amma çok seveni sayanı aracını hibe edeni varmış beah.

bundan sonra benim anahtarı alma, bu "feda olsun" diyenlerinki al da bende arazide olsun bi huzur bulayım
Biz arazide araçtan indiğimizde, anahtarı cebimize koyup inmiyoruz, anahtarı aracın üzerinde, motoru da çalışır vaziyette bırakarak iniyoruz..
;D ;D ;D

kız babası' Alıntı:
Başkan civili bir tampon yaptırda şu ayberkin ifadesini bir alayım bu hafta araçsız kaldık adam benimle gelirsin bile demedi bee ya

Reis, sen iste Atıl'ı bırakayım kapına.. Al tepe tepe kullan. İster bin asfaltta gez, istersen bin Lopez'e sür..

lynx255' Alıntı:
Reis, sen iste Atıl'ı bırakayım kapına.. Al tepe tepe kullan. İster bin asfaltta gez, istersen bin Lopez'e sür..
Sağolasın gerek yok binek aracımda gelirim öpersen eşlik ederim birinize

Abiler naptınız ya araziyemi gidicez yoksa burda muhabbet mi döndürcez olmuyor böyle konu başlığına odaklanın :smiley: :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selim, Pazar saat 9:00'da Kemerin altında buluşuyoruz. O işi halledince, muhabbete daldık. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR