Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,995
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Arkadaşlar beni şımartıyorsunuz, lütfen.. ;D
Ayrıca, arazide gaza gelmiyoruz, aracı ağır devirde ve benzinde kullanıyoruz arkadaşlar..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O resimler Lopez'den çok, Ömerli göletinde çekilmiş gibi. Malumunuz olduğu üzre, bizim araçların genelinde şnorkel bulunmamakta. O kare kasanın böyle durduğu yerde bizim gariban, küçük, sevimli, minik Jimny'lerimiz tavan döşemesine kadar ıslanır haberiniz olsun. Kaldı ki; bende yüzmeyi bilmiyorum. Belki gemi batsa kendimi kurtarırım ama araç içinden hayatta çıkamam. Ayrıca bizim Atıl Kurt'ta hiç bir zaman M/T papuç olmadı, bu gidişle olmayacak ta..
;D ;D ;D

Etiketler

HASAN_5434' Alıntı:
atıl kurt burda oynar bile bırak geçmeyı ;D ;D
Sonra kaçıyorsunuz ama. Bak kaçarsanız, oynamam ona göre..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ye-oCVGu6dI[/youtube]

lynx255' Alıntı:
Sonra kaçıyorsunuz ama. Bak kaçarsanız, oynamam ona göre..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ye-oCVGu6dI[/youtube]
bu video da başkan ve ben zor kaçtık ezekcektı bizi azdaha atılkurt o bataklıktan çıkmanın sevinciyle ;D ;D ;D

yok zekeriyaköy de buldum. jimny gibi efsane bir araçla takas etmek doğrumu bilemedim ama bi denemiş olurum. hem üstüne 2000 tl. alıyorum.

ben Ömerli yi bilmem abi orası bildiğin Lopez gölü ;D ;D ayrıca sabah yerlerde süründürdüğün kare kasa ma şu anda iltifat ediyorsun 8) bak şimdi moraller yerine geldi ;D :p heycan başladı ;D

Üzerine logomu da çaktım. Tamamdır.

image.jpg

image.jpg

ghostrider12' Alıntı:
ben Ömerli yi bilmem abi orası bildiğin Lopez gölü ;D ;D ayrıca sabah yerlerde süründürdüğün kare kasa ma şu anda iltifat ediyorsun 8) bak şimdi moraller yerine geldi ;D :p heycan başladı ;D
Hakaret mi? Hakaret yok. En fazla "Pis Amerikan" demişimdir. ;D Ama onu da demedim, hatırlıyorum.
4.000 motor ya, belki ondan biraz şey yapmış olabilirim mesela. Yani "Pis 4.000 Motor" demiş olabilirim. ;D
Bir de arazide biraz kabiliyetli ya, belki ondan da, çok değil ama böyle bir hafiften şey etmiş te olabiliriz.
Neticede seviyoruz Amerikalı'ları. Acaba (duymasın) Atıl'ı satıp bir tane kare kasa mı alsam?
Yok yok. Japon'lar Amerikalı'lardan daha sevimli.. ;)

alper soykan' Alıntı:
İşte üzerine para alıp muhteşem jimny mi takas yaptığım araç :smiley:))))
Uzun yolda ses yapıyormuş bu. Sonra inmesi binmesi zor buna. MazAllah ineyim derken, unutur düşersin kafa üstü.
Çok yakar. Şehiriçinde de park sorunu var. Alma bunu alma. Pis bu.

japon sağlamdır japon estetiktir japon seridir japon atiktir japon konforludur helee bide jimny se off off
ama yinede Amerikan bee abii ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Uzun yolda ses yapıyormuş bu. Sonra inmesi binmesi zor buna. MazAllah ineyim derken, unutur düşersin kafa üstü.
Çok yakar. Şehiriçinde de park sorunu var. Alma bunu alma. Pis bu.

pek güzel de gözükmüyor zaten. madem pis bu almiyim ben ozaman. vazgeçtim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.