Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,993
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

SelimKck' Alıntı:
abi benım oldugum zaman zaten bypass la kaçıyordum :smiley: iyi ki gelmemişim ozaman sizinle bi daha oraya yoksa araba hurdaya giderdi herhalde :smiley:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu saydıklarım bypass ta başımıza gelenler. Yiyip te normal yoldan bile gitmedik. Düşün artık ötesini.. ???

Etiketler

lynx255' Alıntı:
Abi ben artık çamur sevmiyorum. Çamur pislik demek. Dert mi çekiyoruz eğleniyormuyuz belli değil. Geçecek yerimiz yoksa elbette çamura gireceğiz ama manda gibi sırf çamura girmek içinde araziye gidilmez ki.. Değil mi Hasan? ;D ;) ;D
aynen öyle Lopez bizi bu yağmurlardan sonra yutar hiç sıkıntı çekmeye gerek yok 40 inçlik lastıklerin işi Lopez bize göre bir yer buluruz oralarda sıkıntı yok :smiley: :smiley:

Ahanda sorunu çözdüm: Konuların bu kadar uzamasının tek sorumlusu, Hasan.
Bir de, Ayberk.
Sonra az bir şey, Uğur.
Çok çok az da, ben.
Grubumuz demek ki biraz geveze. Mesela bu benim 800. mesajım. Site yönetiminden plaket beklemekteyim. ;D
Mert'e Duyurulur ;)

lynx255' Alıntı:
O değil de. Altı üstü bir gezi yapıcaz, konuyu yine 20 sayfaya dayadık. Yaw diğer gruplar bir gezi ilan ediyor. Daha 2. sayfada her şey bitiyor. Bizim konular neden böyle oluyor ki? Bunu bir türlü çözemedik.. ;D ;D ;D
hakketten öyle ortak noktayı bulamıyoruz herhalde bidahakine telefondan anlaşalım buraya şu tarihte şu saatte şurda buluşuyoruz şu bölgedeki parkura gireceğiz yazalım olsun bıtsın ;D ;D ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
vayyyy atıl kurta beste mi yaptın Ayberk bende isterim ;D ;D ;D bu arada benım araç ne durumda çıkar mı bu akşam

beste hazırda vardı fon muziği yaptım, da kime yaptım atıl kurta mı kendime mi bilemedim
yeşil vadide 1m2 çamuru bulunca içinden çıkmayan kurt gitmiş, yerine kuzu gelmiş.

senin araç dışarda zaten daha içeri almamışlar
o araç çıkmaz bu hafta, sen yusuf la gel, giderken o kullansın, dönerken sen kullan , yorulmasın yusuf

HASAN_5434' Alıntı:
aynen öyle Lopez bizi bu yağmurlardan sonra yutar hiç sıkıntı çekmeye gerek yok 40 inçlik lastıklerin işi Lopez bize göre bir yer buluruz oralarda sıkıntı yok :smiley: :smiley:

pazar günü bi arkadaşa bakıp çıkarız hasancım,

lynx255' Alıntı:
Ahanda sorunu çözdüm: Konuların bu kadar uzamasının tek sorumlusu, Hasan.
Bir de, Ayberk.
Sonra az bir şey, Uğur.
Çok çok az da, ben.
Grubumuz demek ki biraz geveze. Mesela bu benim 800. mesajım. Site yönetiminden plaket beklemekteyim. ;D
Mert'e Duyurulur ;)
ben hiç mesaj yazmamışım ki bence ilk sen ya zaten Marmara bölgesinde bu sitede bitek HUDOFF var başka gezi göremiyorum mert beyden özel plaket pardon stıckerlar beklıyoruz ;D ;D ;D

Valla benım araba yarına çıkmaz ise monster blazer ile aranıza katılcam ozaman da ben tek kaçarım herhalde Lopez'e :smiley:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lütfen lopez demeyin gecen hafta lopez yuttu bizi actıgı yaraları kapatmaya calışıyoruz tampon şanzıman sag camurluk sol kapı altı
:D
güzel bi rota cizinde bizde katılırız inşallah :smiley:

Site yönetimi bu işe bir el atsın. Gezi konularını 5 sayfa ile ile falan sınırlasın.
Birisi dese ki; "Aaaa gezi varmış, biz katılalım" yeri zamanı öğreninceye kadar takvim değişir. Gezi kaçar. Pazartesi sendromu yaşar..

Yemeğe çıkıyorum. 8 dk. içinde yutup geliyorum. Bir yere ayrılmayın sakın..

https://www.youtube.com/watch?v=n_wRFgigtfk

Üstteki linkte en son geçen Ayberk pordon en son geçemeyen Lopez ve manda çukuru ;D ;D ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=-97SYT63lyY
https://www.youtube.com/watch?v=oOJ3H_V4iVg

bunlarda hudoff 1 parkurundan video

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR