Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Arkadaşlar ortak bir yerde buluşşaydık keşke beykoz falan yada önerileriniz. Ben şahsım adına çok uzak oluyor. Ve dönüşde baya sıkıntı oluyor.

Etiketler
Merhabalar abiler uzun bir sessi takipten sonra HUDOFF ekibine bi yazayım dedim mağlum öğrencilik hayatı pek yakın takip yapamıyoruz araçta da 3 hafta once kaza meydana gelince hiç takip edemez oldum sizleri yarın aracım servisten çıkıyor kısmetse eger pazar gunü benım at arabasına uygun bir parkur belirlerseniz aranıza katılmak isterim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ghostrider12' Alıntı:
Malesef 4000 ;D olsun abi ya kaldigim yerde Jimny le cekersin artik :p
Çekeriz tabi neden çekmeyelim. Neticede 4 adet Jimny var grubta hepimiz toplansak, 1300*4=5200 motor yapar. ;D ;D ;D

bu söylediklerini Amerikanlar duysa japonyaya atom bombası falan atar ;D. bu nedir arkadaş yerin dibine soktun amerikanı ;D :p

liste bu şekil şu anlık yalnız MT lastik şart at veya normal lastık parkuru bitiremez maalesef :-[

1-suzuki samurai hasan5434 mt
2-suzuki jimny freelander mt
3-suzuki jimny atılkurt mt
4-suzuki jimny kız babası mt
5-jeep kare kasa yusuf11 mt
6-suzuki vitara hakan555 mt
7-suzuki jimny Alper mt
8-kare kasa ghostrider mt
9-defender-selçuk mt
10-suzuki jımny tayfun mt
11-

yusuf11' Alıntı:
Arkadaşlar ortak bir yerde buluşşaydık keşke beykoz falan yada önerileriniz. Ben şahsım adına çok uzak oluyor. Ve dönüşde baya sıkıntı oluyor.
Zaten gezilerimizin çoğunu Anadolu yakasında yaptık. O taraftan dönüşte bizim için oldukça zor oluyor. Hele ki; araç hasar almışsa, o yol hiç çekilmiyor.. ;D ;D ;D
Bir sonraki geziyi de yine Anadolu yakasında yaparız. Mesela Hudoff 002 yaparız..

ghostrider12' Alıntı:
bu söylediklerini Amerikanlar duysa japonyaya atom bombası falan atar ;D. bu nedir arkadaş yerin dibine soktun amerikanı ;D :p
Sayımız çok, ondandır.. ;D
Klansmanımız farklı, sizinki ağır siklet, bizimki hafif..

HASAN_5434' Alıntı:
liste bu şekil şu anlık yalnız MT lastik şart at veya normal lastık parkuru bitiremez maalesef :-[

7-suzuki jimny Alper mt
9-defender-selçuk mt
11-
hasan abi benım at arabası olmaz diyorsun yani olmadı şimdi bak alınıyorum ama :smiley: Ata arabası duymasın bunu şahlanır valla bak :smiley:

SelimKck' Alıntı:
hasan abi benım at arabası olmaz diyorsun yani olmadı şimdi bak alınıyorum ama :smiley: Ata arabası duymasın bunu şahlanır valla bak :smiley:

selimcim sen hertürlü gel ilk iki parkuru at arabası ile sonraki parkuru benimle devam edersin :smiley:

7-suzuki jimny Alper mt
9-defender-selçuk mt
11-jeep selim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri