Çekeriz tabi neden çekmeyelim. Neticede 4 adet Jimny var grubta hepimiz toplansak, 1300*4=5200 motor yapar. ;D ;D ;Dghostrider12' Alıntı:Malesef 4000 ;D olsun abi ya kaldigim yerde Jimny le cekersin artik
Zaten gezilerimizin çoğunu Anadolu yakasında yaptık. O taraftan dönüşte bizim için oldukça zor oluyor. Hele ki; araç hasar almışsa, o yol hiç çekilmiyor.. ;D ;D ;Dyusuf11' Alıntı:Arkadaşlar ortak bir yerde buluşşaydık keşke beykoz falan yada önerileriniz. Ben şahsım adına çok uzak oluyor. Ve dönüşde baya sıkıntı oluyor.
düzelttim lastık ne vardıghostrider12' Alıntı:ghostrider kare kasa cherokee 4.0 ;D
Sayımız çok, ondandır.. ;Dghostrider12' Alıntı:bu söylediklerini Amerikanlar duysa japonyaya atom bombası falan atar ;D. bu nedir arkadaş yerin dibine soktun amerikanı ;D
hasan abi benım at arabası olmaz diyorsun yani olmadı şimdi bak alınıyorum ama Ata arabası duymasın bunu şahlanır valla bakHASAN_5434' Alıntı:liste bu şekil şu anlık yalnız MT lastik şart at veya normal lastık parkuru bitiremez maalesef :-[
1-suzuki samurai hasan5434 mt
2-suzuki jimny freelander mt
3-suzuki jimny atılkurt mt
4-suzuki jimny kız babası mt
5-jeep kare kasa yusuf11 mt
6-suzuki vitara hakan555 mt
7-suzuki jimny Alper mt
8-kare kasa ghostrider mt
9-defender-selçuk mt
10-suzuki jımny tayfun mt
11-
selimcim sen hertürlü gel ilk iki parkuru at arabası ile sonraki parkuru benimle devam edersinSelimKck' Alıntı:hasan abi benım at arabası olmaz diyorsun yani olmadı şimdi bak alınıyorum ama Ata arabası duymasın bunu şahlanır valla bak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi