Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,975

Etiketler

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

ghostrider12' Alıntı:
demek istediğim direk olarak başkan ın sticker larına göz dikmiştim ama kapadım konuyu saygılar ;D ;D
Başkan'da da sticker yok ki. ;D
Kara Kurt, Başkan'ın Nazlı Kara Kızı, henüz arazi yüzü görmedi. Bu hafta ıslatacağız açıkçası..

lynx255' Alıntı:
Başkan'da da sticker yok ki. ;D
Kara Kurt, Başkan'ın Nazlı Kara Kızı, henüz arazi yüzü görmedi. Bu hafta ıslatacağız açıkçası..
Başkanın stıckerları bende bir takım var oda karakızın

cherokee'm sticker sız doğalen -5 hp yle epey dışlanmış bir şekilde o asi duruşundan uzak bir mazlum havasında , beni her çamurdan üstünden atıcak gibime geliyor ;D ;D

ghostrider12' Alıntı:
cherokee'm sticker sız doğalen -5 hp yle epey dışlanmış bir şekilde o asi duruşundan uzak bir mazlum havasında , beni her çamurdan üstünden atıcak gibime geliyor ;D ;D
Sana 4 ad Sticker verelim, 5*4=20 beygir.
Gerçi Cheroke bizim Jimny'lerin yanında 50 beygir bile alsa işi zor ama olsun sende idare edersin artık..
;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Sana 4 ad Sticker verelim, 5*4=20 beygir.
Gerçi Cheroke bizim Jimny'lerin yanında 50 beygir bile alsa işi zor ama olsun sende idare edersin artık..
;D ;D ;D
4.000 Motor muydu o? Neyse, idare eder. Çok yokuşa vurmazsın arazide. Fazla zorlamazsın olur. ;D

Hasan mevcut stıcerlar beyaz araba için hazırlanmıştı benim kara kızıma hiç yakışmaz kara kız için fosforlu turuncu veya yeşil folyo üzerine baskı yaptırcam

Diğer 3 jimny de bej rengi başkan. Bize göre de bir ayar yap. Eski stickerler ayberkin arabada belli bile olmuyordu mesela

Yeşilli turuncu bende istıyorum. Zahmet olmassa

Stickerlar tamam arkadaşlar, Hudoff Muhabbet köşesinde devam edelim..
Pazar sabah Kemerin altında buluşalım. 9:30'da kesin hareket edelim. 9:30'dan sonra gelen yetişemez yani..
Önce market yaparız. 30 dk.
15-20 dk. da yol sürer. 10:30 gibi arazide oluruz.
10-15 dakikalık ısınma turlarından sonra, en geç saat 11:00 gibi parkura gireriz.
İlk parkur Hudoff 001
Çok kolay ve light bir parkur. Parkurda çamur falan yok. Bir kaç noktasında ustalık isteyen yerler var o kadar. O da az bir şey.
1 saat kadar sürer diye tahmin ediyorum. Bol resim alırsak 1.5 saat olabilir.
12-12:30 gibi yola çıkarız.
5 dk. içerisinde çamlığa gireriz. Oradan sahile, kumsala ulaşmamız, 7-8 araç için 10 dakika ancak sürer.
30 dk. oynamak isteyenler kumda oynar. Bu arada biz deniz manzarasında ateş yakarız.
En geç 13:30'da yemeğe başlamış oluruz. Çaydı, keyifti, toplanmaydı falan dersek 14:30 gibi işimiz biter.
Akşam hava 18 gibi kararıyorsa, bize burada 4.5 saat daha kalır.
Tüm bu ısınma turlarından sonra, son bir güzel parkur daha yapabiliriz. Bilenler varsa Analı-Kızlı'ya götürür. Bilen yoksa rastgele der. Çevrede keşfe çıkarız.
Diğer önerilere de her zaman açığız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR