Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Japonumuz var, Kurdumuz var, Nazlı kara kızımız var, At arabamız var, Çarpık bacaklımız var, Olsun be, üç beş tane de Amerikanımız olsun.. ;)
Yusuf hocamda kare kasa var zaten, canavar gibi, siz kalırsanız bir birinizi çekersiniz. Biz kalırsak, bizi zaten rahat çekersiniz..
Willy'i de sabit nokta yaptık mı, arazide çekemeyeceğimiz bir tek inşaat dozeri olur.. ;D ;D ;D

Etiketler

lynx255' Alıntı:
Pazar sabah Kemerin altında buluşalım. 9:30'da kesin hareket edelim. 9:30'dan sonra gelen yetişemez yani..
Önce market yaparız. 30 dk.
15-20 dk. da yol sürer. 10:30 gibi arazide oluruz.
10-15 dakikalık ısınma turlarından sonra, en geç saat 11:00 gibi parkura gireriz.
İlk parkur Hudoff 001
Çok kolay ve light bir parkur. Parkurda çamur falan yok. Bir kaç noktasında ustalık isteyen yerler var o kadar. O da az bir şey.
1 saat kadar sürer diye tahmin ediyorum. Bol resim alırsak 1.5 saat olabilir.
12-12:30 gibi yola çıkarız.
5 dk. içerisinde çamlığa gireriz. Oradan sahile, kumsala ulaşmamız, 7-8 araç için 10 dakika ancak sürer.
30 dk. oynamak isteyenler kumda oynar. Bu arada biz deniz manzarasında ateş yakarız.
En geç 13:30'da yemeğe başlamış oluruz. Çaydı, keyifti, toplanmaydı falan dersek 14:30 gibi işimiz biter.
Akşam hava 18 gibi kararıyorsa, bize burada 4.5 saat daha kalır.
Tüm bu ısınma turlarından sonra, son bir güzel parkur daha yapabiliriz. Bilenler varsa Analı-Kızlı'ya götürür. Bilen yoksa rastgele der. Çevrede keşfe çıkarız.
Diğer önerilere de her zaman açığız..

saatleri biraz revize edelim,
9,15 hareket saati olsun , geciken markette katılır.

yemek saati erken gibi geldi,

hudof parkuru şu engebeli , yorucu olan zıplaya zıplaya bi hal aldığımız parkur değilmi?
orda havuz halinde su gölleri görebiliriz , toprak ıslak kalmışsa vıcık çamur değil ama lastiğe yapışıp dişleri dolduran toprakla karşılaşebiliriz. çok basit biyer değil orası, uzun şaseler oturacak, onlarla uğraşıcaz falan...

alçak tamponlu araçlarda tampon hasarları da çıkabilir.

Sabit nokta her daim hizmetinizde :smiley:)) aman abi tampon hasarı felan deme şimdiden at arabası korkmaya başladı daha geçerli kazada tamponlar mahvoldu servisten yenı alıp gelcem guzelim tampon ve boyaya bi daha büyük mevlalar vermeyeyim :smiley:))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Abi bak o guzel olur yak mangalı at wtı sucugu tavuğu ne alınacaksa bak keyfıne :smiley:

Ayberk, daha araziye girmeden ağlama. Hasan gibi seni Lopez'in hırçın yollarına mı bırakalım? Boğazımıza kadar çamura ve balçığa mı bulanalım? Gidelim tatlı tatlı, kuru kuru dolanalım. Yakalım ateşimizi yiyelim ekmeğimizi. Dönelim huzurla evimize. Üç tane engebe var topu topu, At arabası bile bir solukta vitessiz geçti orayı. Endişe edilecek bir parkur değil arkadaşlar..

abi içimize su serptin ya ;D boğazımıza kadar çamur olmuyosak nerde bunun off road lığı :smiley: nerde abi senin o eski resimlerin yaşlanıyomusun yoksa ;D

15 dk ile bir şey kazanmayız. Saatler karşıdan gelecek arkadaşlar için de uygundur. Markette açılmış olur. Yemek vakti için kumda oynayacağımız zamanı uzatırız, biraz daha geciktirmiş oluruz. Ayrıca parkur 4 araç için 30 dk. 8 araç için 1 saat. 10 araç için resim de çekilecekse 1.5 saat sürer. Ara ara araçlardan inip her geçeni izlersek 2 saatte sürebilir. Zaman tamamen eğlenmeye bağlı. Zevkli olsun istiyoruz. Koştur koştur bir yere varmak arzusunda değiliz. Bol görselli, bol resim ve videolu temiz bir gezi dileğiyle..

Not: Çoktandır gitmedik. İnşAllah 3. Köprü muhabbetine geçişleri düzlememişlerdir..

Sıkıntı yapmayın abiler ben bile standartlarla Lopez'de sıkıntı yapmadan hasarsın kurtulduysanız sizlere bişey olmaz

ghostrider12' Alıntı:
abi içimize su serptin ya ;D boğazımıza kadar çamur olmuyosak nerde bunun off road lığı :smiley: nerde abi senin o eski resimlerin yaşlanıyomusun yoksa ;D
Abi ben artık çamur sevmiyorum. Çamur pislik demek. Dert mi çekiyoruz eğleniyormuyuz belli değil. Geçecek yerimiz yoksa elbette çamura gireceğiz ama manda gibi sırf çamura girmek içinde araziye gidilmez ki.. Değil mi Hasan? ;D ;) ;D

SelimKck' Alıntı:
Sıkıntı yapmayın abiler ben bile standartlarla Lopez'de sıkıntı yapmadan hasarsın kurtulduysanız sizlere bişey olmaz

Selim senden sonra neler oldu bilmiyorsun.
Lopez bizimle oynadı resmen. O bizim ilk geçtiğimiz zaman, Lopez, bizi yemlemiş. Sonra Hasan'ın aklına bir uyduk. Hudoff Mudoff kalmadı. Darma dağın yaptı bizi. En basiti ben aks kestim, araç içine çamurlu su doldu. Sadece su ve çamur olsa iyi. Bol bol manda boku esansı da vardı suda.

lynx255' Alıntı:
Ayberk, daha araziye girmeden ağlama. Hasan gibi seni Lopez'in hırçın yollarına mı bırakalım? Boğazımıza kadar çamura ve balçığa mı bulanalım? Gidelim tatlı tatlı, kuru kuru dolanalım. Yakalım ateşimizi yiyelim ekmeğimizi. Dönelim huzurla evimize. Üç tane engebe var topu topu, At arabası bile bir solukta vitessiz geçti orayı. Endişe edilecek bir parkur değil arkadaşlar..

Aglamak senin kara dunyada , Hala sevdigin ve hissettigin
Tum guzelligin ve cirkinliginle , Var oldugundur var oldugundur.
ağlamak güzeldir, akarken yaşlar gözünden... sakın utanmaaa.

freelander99' Alıntı:
Biz de seni çok seviyoruz.
Bizim için çok önemlisin.
Sil nemli gözlerini.
Dayanmaz yüreğimiz.
;D

lynx255' Alıntı:
Selim senden sonra neler oldu bilmiyorsun.
Lopez bizimle oynadı resmen. O bizim ilk geçtiğimiz zaman, Lopez, bizi yemlemiş. Sonra Hasan'ın aklına bir uyduk. Hudoff Mudoff kalmadı. Darma dağın yaptı bizi. En basiti ben aks kestim, araç içine çamurlu su doldu. Sadece su ve çamur olsa iyi. Bol bol manda boku esansı da vardı suda.
abi benım oldugum zaman zaten bypass la kaçıyordum :smiley: iyi ki gelmemişim ozaman sizinle bi daha oraya yoksa araba hurdaya giderdi herhalde :smiley:)

freelander99' Alıntı:
vayyyy atıl kurta beste mi yaptın Ayberk bende isterim ;D ;D ;D bu arada benım araç ne durumda çıkar mı bu akşam

O değil de. Altı üstü bir gezi yapıcaz, konuyu yine 20 sayfaya dayadık. Yaw diğer gruplar bir gezi ilan ediyor. Daha 2. sayfada her şey bitiyor. Bizim konular neden böyle oluyor ki? Bunu bir türlü çözemedik.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri