Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,975
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

ha yok orjinal dodikleri sökmek istemem hem daha hesaplı hem daha kolay yolu var mı dersen türkiyede şu uygulama mevcut. gidip 10 cm kalınlıkta 5 metre esnek plastik alıp çamurluğa içeriden ekleme yapıyorsun. 100 tl yi geçmez.

http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-SJ-VITARA-JIMNY-4x4-WHEEL-ARCH-EXTENSIONS-SET-OF-FOUR/271419894174?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222006%26algo%3DSIC.FITP%26ao%3D1%26asc%3D20648%26meid%3D5434718944529867709%26pid%3D100011%26prg%3D9210%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D271254905788

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Etiketler

selam,beyler dodikler için bende size kartalda Eyüp usta var, işi güçü dodik onu önereyim.Fiyatta da yardımcı olur.iyi paylaşımlar.

arkadaşlar şile sofulara gitsek nasıl olur valla ben hıc gıtmedim merak edıyorum..hem yeşilik doğa hattta kahvaltıyıda yol üzerindeki gözlemecılerde yapabılırız benim fikrim siz ne dersınızzz...

freegraf' Alıntı:
selam,beyler dodikler için bende size kartalda Eyüp usta var, işi güçü dodik onu önereyim.Fiyatta da yardımcı olur.iyi paylaşımlar.
selamlar sizde numarası var mıdır ?

nacizane benim fikrim bukadar kalabalık keşife çıkmayalım. yani deneme yanılma yampayalım. çok araçla zaman kaybı da çok olacaktır. birazda zorlu olsun ki tadı çıksın adrenalin salgılasın vücutlar.

yusuf11' Alıntı:
arkadaşlar şile sofulara gitsek nasıl olur valla ben hıc gıtmedim merak edıyorum..hem yeşilik doğa hattta kahvaltıyıda yol üzerindeki gözlemecılerde yapabılırız benim fikrim siz ne dersınızzz...
Bende sofular tarafına gidelim diyorum başkan biliyor biraz oraları kılıçlı yeşilvadi felan zorlu etaplarda var istersek dalarız iyi olabilir yanii :smiley:

freegraf' Alıntı:
abi bu hafta geliyorsun herhalde getir de görelim şu pehlivanı ;D ;D

Dodikci Eyüp usta 0537 721 00 40 mehmet bayramoğlu ( fotoğrafcı ) nerseniz yeter iyi paylaşımlar.

yusuf11' Alıntı:

sofular rezalet biyer , benim boyumda kanallar var, senin araç bile geçmez ordan o derece
ha gidelim derseniz, ben copilotum, uzatırım ayağımı, takarım emniyet kemerimi , ohh misss

traktörü beklerkende açarım müziği, uptıs uptıs dinlerim :smiley:

Sofular gözümüzün önünde 38,5 inçlim lastiklerle L200 ün yan yattığı 2 saatte zor çıkardığımız parkur değilmi? Bizim 215lik max 30 inçlik lastiklerimize ve boyumuza göre yerlere girelim

alper soykan' Alıntı:
Sofular gözümüzün önünde 38,5 inçlim lastiklerle L200 ün yan yattığı 2 saatte zor çıkardığımız parkur değilmi? Bizim 215lik max 30 inçlik lastiklerimize ve boyumuza göre yerlere girelim

heh işte tam orası , bizim lastikler 27,5 inc

Dodikler kalıp aşamasındaymış. Yakında hazır olacakmış. Bittiğinde haber verecekler. Ortalama 500tl civarı olacakmış

Ya arkadslar illa çamura gırelim demiyorum. Gezinti yapalım şile köylerinde . Ayberkcim sen niyeti bozmuşsunn bari bi şişede votka alalım ufak ufak he nası

Ya yok çamura girelim zorlayalım tabii ama boyumuzun ölçüsüne göre bir yere girelim bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR