Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,975

Etiketler
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Bu hafta jimiyler arasında halat oyunu oynayalım. Madem öyle

Hakan555' Alıntı:
Alper Cumartesi gittiğimiz parkur nasıl olur ?
Yine piknik alanındanmı çıkarız cikamazmiyiz bilemedim :smiley:

abi çok güzel parkur orası olur olmasına da son 3 seferdir oradaydım. ezber oldu artık. seçenek olarak dursun elimizde ama alternatifleri tercih ederim.

analı kızlı nasıl bir yer? merak ettim orayı. kısamıdır uzun mudur? zorluk derecesi nedir?

yusuf11' Alıntı:
Ya arkadslar illa çamura gırelim demiyorum. Gezinti yapalım şile köylerinde . Ayberkcim sen niyeti bozmuşsunn bari bi şişede votka alalım ufak ufak he nası

senin arabanın arkası geniş, bi minibar koysak , fena olmaz heee, bide dvd player ekledimmi kafalıklara, her gün gezesim gelir.

Ben artık hiçbir yeri merak etmiyorum..
Ne geldi başımıza, meraktandır..

alper soykan' Alıntı:
analı kızlı nasıl bir yer? merak ettim orayı. kısamıdır uzun mudur? zorluk derecesi nedir?
analı kızlıyı bende merak ediyorum lopezden biraz daha kolaymış ama arkadaşlar çim gezisi istiyor ;D ;D ;D ;D

Selam ahali sn.Hasan kardeş gercekten gelmeyi istiyorum.iş çıkarsa ayrı ziyaret falanları ekerim.bir yeterki kırık dökük olmayayım.Bizimkisi pehlivan değil be daha ne olduğunu ben de bilmiorum.görmek gerek.

freegraf' Alıntı:
Selam ahali sn.Hasan kardeş gercekten gelmeyi istiyorum.iş çıkarsa ayrı ziyaret falanları ekerim.bir yeterki kırık dökük olmayayım.Bizimkisi pehlivan değil be daha ne olduğunu ben de bilmiorum.görmek gerek.
abi bi resim at da bakalım neymiş

benim teklifim:

parkur 1) Alper in bir parkuru var, belgrad civarından giriyor, kemerburgaz sahilden çıkıyor,

parkur 2) ordan çiftalana bağlanıp analı kızlıya girelim,

parkur 3) zaman kalırsa da dinçerin parkuruna girelim.

herkes mutlu olsun, 1 hafif bir parkur, burda kalan araç olursa 2 ye geçmeden evinin yolunu tutar,
2 orta karar, burda kalan olmazsa 3 e zaman yeter.

yusuf da kemerburgaza gelmek için adeta çırpınıyor, kırmayalım onu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR