Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983

Etiketler

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Hasanım. Gecmiş olsun öncelıkle. Şu 1 ve 2 nolu parkurlar nerdeymiş bilemedim. Ben derim ki keşfe çıkalım ayberk ve hasanla gecen gıdıgımız gıbı. Zaten muhakkak bi parkur olusuyo
Helede bu hafta sonu

kız babası' Alıntı:
Dostlarla beraber olsunda nereye giderse gitsin
Ya başkan atıl kurt HUDOFF 1 diyor ardından deniz kum diyo senin araba oraları o lastıklerle iki çekerde gezer neyse YAda keşif gezisine çıkarız olmadı

Baraj kıyısında bir koyda bikuluben bahsediliyo balıkcı kulubesi herkeze acık orayıbulalım bence. Arazı aracıollmYan. Gidemıyomuş.

yusuf11' Alıntı:
Hasanım. Gecmiş olsun öncelıkle. Şu 1 ve 2 nolu parkurlar nerdeymiş bilemedim. Ben derim ki keşfe çıkalım ayberk ve hasanla gecen gıdıgımız gıbı. Zaten muhakkak bi parkur olusuyo
Helede bu hafta sonu
Sağolasın abi 1. Parkur çiftalan da 2.parkur şile Yeşilvadi de bilmiyorum artık keşif de olabilir

Yollar. Baya. Zorluymuş bence keşif yapalım gecenki gibi hatta gecemedigimiz yeri gecelim

Bana farketmez gençler bu ara çok çalışıyorum kısa parkurlu bol muhabbetli ateş başında çekirdek çıtlatarak semeverde çay keyfi tadında bi organize yapalım bana tüm parkurlar uyar takıldıgım yerde basarım dügmeye açarım havalı kilidimi geçer giderim :smiley:

Vay anam vay kilit milit baskan o zaman bu parkur zor olsun öle basit olma z

yusuf11' Alıntı:
Ayyyyberkkkk nerdesin. Ne diyosun ;)

geçen nereyi geçemedik balçıkta beni oturttuğunuz yeri demiyosun heralde :smiley:

zorlu yol sorun değilde eşek kadar kanal ı olan yer varsa ben almiim,

şile bölgesinde yeni parkur bakabiliriz, ama 6 araçtan fazlayız , yeni arayış biraz sıkıntılı olur

yusuf ben bu hafta senin co pilot olayımmı yaaa :smiley:

Selam arkadaşlar beni de unutmayın.Az çnce bir ton yazı yazdım tam yollarken bir hal oldu ve yazıklarım uçtu çok sinir oldum.Ben aracı tam hazırladım ama bu kez hep bizim delikanlı kullanır oldu.Kavis verdik janları ters cevirdik bu kezde direksiyonda titreme başladı ve rahatsız edeci.Size katılırsak inşaallah zorda kalıp günü tatsız heale getirmeyiz.Yakın ve hasanın dediği gibi semaver partisi olsa onada razıyım.şimdilik bu kadar.

Tabi ayberkcim gel zaten vinci falan acarken yardımcı olacak senın gıbı deneyımlı co lazım. Elini soguktan sıcak. Çamura sokturmam söz

he he he senin vince çözüm bulcam ben merak etme, uzaktan kumanda ile huzura kavuşacaz :smiley: aklımdasın

bi paket eldiven aldımmı tamamdır , her türlü copilot olurum

Çözümme. Kadar beraber takılırız. Sıkıntı yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR