Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983

Etiketler
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

freelander99' Alıntı:
düğün erken biterse hasan alır seni, getirir yanımıza,

araç işi noldu? aldınnmı ?
Düğün akşam saatinde Kocaelinde
Araçla anlaşmıştım satıcıdan müsaade istedim 2 gün adam tamam dedi sonra aracı başkasına satmış
Benimde canım sıkıldı bu duruma şimdi bakınıyoruz halen

aslan28' Alıntı:
Düğün akşam saatinde Kocaelinde
Araçla anlaşmıştım satıcıdan müsaade istedim 2 gün adam tamam dedi sonra aracı başkasına satmış
Benimde canım sıkıldı bu duruma şimdi bakınıyoruz halen

kapora vermezsen kimse kimseyi beklemez, ben olsam bende beklemem, herkesin kendine göre bir planı var, seni bekleyip alıcıyı kaçırmaz kimse, aklında olsun. sen satarken sende kimseyi bekleme, imkanı buldunmu sat

freelander99' Alıntı:
kapora vermezsen kimse kimseyi beklemez, ben olsam bende beklemem, herkesin kendine göre bir planı var, seni bekleyip alıcıyı kaçırmaz kimse, aklında olsun. sen satarken sende kimseyi bekleme, imkanı buldunmu sat
Bidahaki kışa yetişse bariiiiii ;D ;D

Hasancım çim çok tehlikeli. Arka tekerleklerin altını azıcık oyabilsen
Belki kurtulursun.
Arac bulamadiysan ufaktan yola çıkayım.
Saat 18.00 e anca gelirim :smiley:
Tlf edersin bakmıyorum sürekli siteye.

freelander99' Alıntı:
Bu devirde kimin ne oldu belli değil Ayberk o yüzden dedim kaporanın üstüne yatar sonra ortadan kaybolmasın diye göndermemiştim
Kısmet diyelim acelem yok kafama yatan bir araç arıyorum

Hakan555' Alıntı:
Hasancım çim çok tehlikeli. Arka tekerleklerin altını azıcık oyabilsen
Belki kurtulursun.
Arac bulamadiysan ufaktan yola çıkayım.
Saat 18.00 e anca gelirim :smiley:
Tlf edersin bakmıyorum sürekli siteye.
sağolasın abi bakalım akşama kadar gelen olur kango la uğraştık biraz ama çekemedik sen zahmet etme ben bi türlü hallederim sana mail attım baktın mı?

böyle durumlar için özel bi parça var, kürek gibi toprağa sağlıyosun, büküp vinçleme yapıyosun

alacaktımda , kilitli defransiyelde lazım olmaz diye almadım :smiley:

HASAN_5434' Alıntı:
sağolasın abi bakalım akşama kadar gelen olur kango la uğraştık biraz ama çekemedik sen zahmet etme ben bi türlü hallederim sana mail attım baktın mı?

Maile baktım trafiği yaptım geri mail attım :smiley:
306 TL Çekici hizmetide var ama çekici oraya giremez heralde :(
Ayberk o parcadanda böyle durumlar için Hasana sart.

http://www.direct4x4.co.uk/heavy-duty-ground-anchor-recovery

böyle bişi

Benim arazi yüzü görmemiş kara kızıma göre bi parkur olsun lütfen kara kızım ilk kez çamurla tanışacak .

kız babası' Alıntı:
Benim arazi yüzü görmemiş kara kızıma göre bi parkur olsun lütfen kara kızım ilk kez çamurla tanışacak .
Başkan HUDOFF 1 ve HUDOFF 2 var hangisine gitmek ister senin kara kız ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR