yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
aynı kanaate sahibim.%10 bile tasarruf sağlasa sistem kendini kısa zamanda amorti eder.Forumda olumlu yorumlar ve sistem sahibi olumlu cevaplar verse ben alırdım.Şirketimin araçları ayda 5000 liralık yakıt tüketmekte.
Bir tanesinden örnek;
0.4 kuruş x100 km günde=40 tl x 30 gün=1200 tlx %10=120 lira tasarruf. demekki 650/120= 5 ayda amorti edecek kendini.
kyenipazar' Alıntı:ben zaten her araçta % 40 sağlıyormuşsunuz demedim. her araçta farklı olduğunu baştan beri biliyor ve kabul ediyorum.
mesajınızda % 60 'a varabilen tasarruf ? süpermiş.
% 7 sağlayan sungur beyefendi siz demek ki hatalı montaj yaptırmışsınız. 25 -30 arasına çıkabilir sizin tasarrufunuz.
Peki sayın betelguz size hayırlı işler dilerim , ben de canı gönülden bu sistemin çalışıyor olmasını dilerim. Sonuçta evimin bahçesinde petrol kuyusu yok.
Fakat nakit alıcam yeter ki monte edin dedim ona bile razı olmadınız ya söyleyecek birşey kalmadı , halbuki elemanım yok bütçe yok sorunu hallolacaktı böylece. neyse benim desteğim yerine devletinkini bekleyeceğiz demek ki.
sattığınız üründe tüketiciyi montajda bile yalnız bırakıp , sistemin sağlıklı çalışıp çalışmadığını bile görmüyorsunuz.
benim bu forumda yazacaklarım bitmiştir.
Takipçilere sabırlarından dolayı hem tebrikler hem teşekkürler.
aynı kanaate sahibim.%10 bile tasarruf sağlasa sistem kendini kısa zamanda amorti eder.Forumda olumlu yorumlar ve sistem sahibi olumlu cevaplar verse ben alırdım.Şirketimin araçları ayda 5000 liralık yakıt tüketmekte.
Bir tanesinden örnek;
0.4 kuruş x100 km günde=40 tl x 30 gün=1200 tlx %10=120 lira tasarruf. demekki 650/120= 5 ayda amorti edecek kendini.