Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,076
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Aynı düşüncedeyim.İyi niyetle yaklaşalım vardır bir müşgül diyelim, pazartesi günü sabah belli olsun son nokta.

Etiketler

bu konuyu ilgi ve merakla bekliyorum
eğer söylenen ler doğru çıkarsa bende bağlatırım
beklemedeyim...

halen aranmadım , ne mesaj var ne telefon , sistem palavra.

yine de desteğim pazartesi akşamına kadar geçerli

Arkadaşlar kendinizce haklısınız belki ama bende artık bu arabamda test edelim cümlesinden oldukça sıkıldım.Neden derseniz biliyorsunuz ilk Güven bey test edelim dedi. satış fiyatı 1350 TL olan seti kendisine hiçbir ücret vermeden teslim ettik , test sonrası olumlu olursa ödemesini yapmak olumsuz olursa iade etmesi için.Kendisi cihazı test edemedi çeşitli nedenlerden ve bir başka gönüllü forum üyesi arkadaşın aracına montajladı.O arkadaşta yaptığı ölçümleri forumda sizlerle paylaştı.Aracında %25 tasarruf sağladığını belirtti.Ancak nedendir herkes bu sonucu görmezden geldi.Sanki hiç test yapılmadı gibi yazılar yazmaya devam ettiler.Bu forumda daha kaç test yapılması lazımki inanasınız.Neyse bunuda geçtik testi gerçekleştiren arkadaş aracına takılmış sistemi adresimize kadar gelip teslim etti.Ancak aradan aylar geçmiş olmasına rağmen defalarca aramama, mesaj göndermeme rağmen sayın Güven bey ne telefonuma cevap verdi, nede kendisinde sistemden kalan OBD-2 çipi ve büyük boy elektroliz hücresini geri göndermedi.iki parçanın değeri 500 TL dir.Firma sahibi bir kişinin bu şekilde davranmasını şahsen utanç verici buluyorum.

Şimdi kyenipazar arkadaşımızda test için talip oldu.Kendisi testin olumlu olması halinde reklam bütçesi, test bütçesi vs. destekte bulunacağını söylüyor.Belki doğrudur belki değildir bilemiyorum.Sitede gördüğüm mesajlarını yorumladığımda bu bütçeleri sağlayabilecek bir kişi olmadığı sonucuna vardım.Üç aracın vergisini ödemenin kendisine ağır bir yük olacağını belirten bir kişi bu kadar desteği nasıl verecek ben çözümleyemedim.Test meraklısı arkadaşlardan dolayı gördüğümüz zararlardan dolayı artık test için ücretsiz set vermeme kararı aldık.Bu işte yer almak isteyen kişiler seti satın alır denemesini yapar.Beğenmese 15 gün içinde iade edip parasını geri alır.Bu imkanıda tanıyoruz biz.Şuanda elimizde komple set kalmadı 10 güne kadar yeni setler olacak.

bu saatten sonra kyenipazar dediği kişi ise verir parasını alır,
hepimiz de sonucu öğrenmiş oluruz.
reklam bütçesi test bütçesi verebilecek bir insan için1.350 TL
para olmamalı.

Ben testle alakalı fikrimi söylemiştim tekrar söyleyeyim;a b c kişilerinin yaptığı yada yapacağı testler beni yada toplumun bir kesimini bu yüzdelere inandırmaz.resmi kurum vs.bir kaynaktan neden tescil ettirmiyorsunuz onu anlamıyorum.

uzun bir cevap yazmak farz oldu şimdi.

birinci nokta şu , Güven beyin yaptığı ya da yapamadığı test , geri vermediği bir cihaz sizin önünüze gelen böyle bir fırsata engel teşkil etmemeliydi.

ikincisi , başka bir arkadaşımızın aracında test edildi % 25 tasarruf gerçekleşti diyorsunuz , arkasından da ekliyorsunuz "...testi gerçekleştiren arkadaş aracına takılmış sistemi adresimize kadar gelip teslim etti..." Pardon işe yaradı madem niye iade etti ki , tasarruf istemiyor mu ???

Üçüncü ve en önemli nokta , benim maddi durumum hakkındaki yorumunuz. Siz belki ticaretten , belki girişimcilikten anlamıyorsunuz diye bakıyorum bu talihsiz yaklaşımınıza. Ben üç arabanın vergisi ağır gelir demedim. Şu anda zaten 63 hardtop Impala , 2010 Suberu Legacy ve 1998 5.9 G.Cherokee ödüyorum , dördüncü bir tane de vergi ilave gelirse ağır gelir dedim. Neden ? Ödeyecek param olmadığından mı , çok şükür değil ama size ticareti hatırlatayım , 30.000 TL ye Kandıra/KOCAELİ tarafında arsa almak için bir arabamı satmıştım , arsadan 4 ay sonra 8.000 TL para kazandım , hemen gidip araba almadım , 35.000 TL ye başka bir arsa aldım , ondan sadece 3.000 TLdaha kazandım ama 1 ayda. Sonuçta 30.000 TL ye sattığım bir araba ile 41.000 TL ye ulaşabildim , bazen önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek için başka birşeyden o an için vazgeçersiniz. Ben 4.bir araç ve onun masrafı yerine eşimin işlettiği bebek mağazamız için mal almayı tercih ederim çünkü şimdi okullar kapanıyor , bayram alışverişi olacak vs vs. Kısacası o parayı değerlendirme şansı var.

Peki 4.arabaya atıyorum 30.000 TL ayırmıyorum da size neden 200 belki de 300.000 TL ayırmayı düşünüyorum ? Çünkü o araba bana extra bir gelir sağlamayacak ama sizin cihazınız gerçekten çalışıyorsa o sermayeyi 1 senede rahat rahat çıkartır ve kara geçer. Anlatabildim mi ticaretin farkını ?

Burada mal mülk sergilemesi yapacak tarzda bir konuşmayı uygun bulmuyorum o yüzden de detaya girmeyeceğim , sayın betelguz arzu ederse gayrımenkul tapularımı kendisine faxlayabilirim.

Cebinde trilyonlar olan insanlar da bazen bir buzdolabına 3.500 TL yerine 5.000 TL vermeyi tercih etmez , parası olmadığı için mi ? hayır aradaki farka değecek bir özellik görmediği için... Ben de yatırım yapacağım yerde o parayla gidip 4.bir araba almayı getirisi olmayan extra bir yük görüyorum şu anda. Girişimci olarak sermayemi sizin sisteminizde değerlendirip ticaret yapmayı düşünmüştüm , o yüzden de ben test edicem çalışırsa beş tane alıcam o kadar demedim , üniversitede test bütçeniz hazır , reklam sermayeniz hazır dedim. ODTÜ onaylı bir test , Türkiye çapında servis , montaj olunca sanırım bu işten karşılıklı ekmek yerdik. Fakat siz günlerdir cevap bile vermediniz şimdi ortaya çıktığınız mesaj da , kyenipazar bu işe para koyabilecek biri değil tarzında.

Neyse sayın betelgüz umarım birgün Kocaeli'ye gelirsiniz ben de sizi misafir ederim , ya da Bodrum'a gelirseniz haber verin otelimde konaklarsınız .

sayın AL1820 evet 1.350 TL para sayılmaz böyle bir konu için ama şunu atlıyorsunuz , ben zaten sistemin çalıştığına inanmıyorum , çalıştığını iddia eden arkadaşım ise bütçe yok o yüzden üniversite testi yok diyor.

Bu durumda kendisine ben bütçe sağlayacağım , önce çalıştığını bana göster diyorum. E bu durumda inandıracak olan kişi betelguz ise gelir sistemi takar ben niye ödeyeyim ki inanmadığım sistemin parasını ?

YİNE DE TEKRAR EDİYORUM , SAYIN BETELGUZ GELSİN CİHAZI TAKSIN % 25 TASARRUF ÇIKARSA BEN CİHAZI ZATEN ALIRIM , ÇIKMAZSA DA HEMEN İADE EDERİM BAŞKASI GİBİ EL KOYMAM. EĞER İADEDE SIKINTI YAŞATMAYACAKSA NAKİT ÖDER ALIRIM O DA SORUN DEĞİL !!!

FAKAT BİR DE ÇALIŞMIYORSA O ZAMAN HERYERDE OKURSUNUZ SAHTEKAR HİDROJEN SİSTEMİ DİYE, MAHKEMELERE DE KATLANIRSINIZ , EVET HODRİ MEYDAN !!!

kyenipazar' Alıntı:
sayın AL1820 evet 1.350 TL para sayılmaz böyle bir konu için ama şunu atlıyorsunuz , ben zaten sistemin çalıştığına inanmıyorum , çalıştığını iddia eden arkadaşım ise bütçe yok o yüzden üniversite testi yok diyor.

Bu durumda kendisine ben bütçe sağlayacağım , önce çalıştığını bana göster diyorum. E bu durumda inandıracak olan kişi betelguz ise gelir sistemi takar ben niye ödeyeyim ki inanmadığım sistemin parasını ?

YİNE DE TEKRAR EDİYORUM , SAYIN BETELGUZ GELSİN CİHAZI TAKSIN % 25 TASARRUF ÇIKARSA BEN CİHAZI ZATEN ALIRIM , ÇIKMAZSA DA HEMEN İADE EDERİM BAŞKASI GİBİ EL KOYMAM. EĞER İADEDE SIKINTI YAŞATMAYACAKSA NAKİT ÖDER ALIRIM O DA SORUN DEĞİL !!!

FAKAT BİR DE ÇALIŞMIYORSA O ZAMAN HERYERDE OKURSUNUZ SAHTEKAR HİDROJEN SİSTEMİ DİYE, MAHKEMELERE DE KATLANIRSINIZ , EVET HODRİ MEYDAN !!!

Bencede son söz budur.

bence betelgüz, bu forum için üzerine düşeni yaptı. ispat et dedik, güven abi ben denerim dedi, betelgüz ürünü verdi. güven abi deneyemedi. ürün ortada kaldı. güven abiye ve betelgüze sitem hatta suçlamalar başladı.
sonra yok mu deneyen diye çağrı yapıldı. herkes fransız kaldı birkaç gün. sonra hiç tanımadığımız biri, forum üyesi olup ilk mesajında ben denerim dedi. aldı taktı denedi. yorumunu yazdı. sonrasını biliyorsunuz.
şimdi diyorsunuz hadi baştan. ben olsam betelgüzün yerinde bende soğuk bakarım. çok merak eden varsa. satın alsın ürünü istiyorsa betelgüz noterden kağıt versin ürünü geri alacağına dair. alın deneyin. merakınız gitsin.
ayrıca betelgüz tek bir sonuç vermiyor. tasarrufun araca göre değişebileceğini söylüyor. ayrıca böyle bir ürünün satışının legalize edilmesi için kanunlar bile yetersiz. bunun ayrı bir yakıt sistemi mi yoksa yakıt tasarruf sistemi olarak geçmesi gerekir o kısım bile tartışmalı...
sonra basit bir ürünün ithalatçısı olmak için bile, türkiye çapında servis ağı kurması 2 yıl garanti vermesi, belli bir yedek parça stoğu bulundarması gibi şartları var. yani adama resmi belge o bu derken sermayesi yeter mi diye düşünmek gerekiyor.
Benim düşüncelerim bunlar artık konuyu takip etmeyeceğim.
son olarak Saın betelgüz, O kutu içi sistem hazır olunca bana bildirirmisiniz? herkese teşekkürler...

cem bey ithalat konusundaki sıkıntıları zaten biliyorum , mesleğim dış ticaret uzmanlığı.

kendime ait ithalat-ihracat firmam da var , ben de zaten sayın betelgüz'e yukarıda yazdım cihazı ücretini ödeyerek satın alırım yeter ki iade alması konusunda sıkıntı yaşatmasın.

haklısınız yeni üye bir arkadaşımız hemen test etti ve tasarruf var dedi , peki niye o zaman cihazı geri verdi ?
cevap yok ...

Neden geri verdi izah edeyim.Arkadaşın aracına cihaz üstünkörü takılmıştı.yer olmadığı için hava filtresi sökülmüş yerine cihaz konmuş.Cihazın radyatörü hava alamadığı bir yere konmuş.Yani son derece sağlıksız bir montaj yapılmıştı.Bu şekilde cihazın uzun süre kullanımı mümkün değildi.Arkadaşta istanbuldan yanılmıyorsam tekirdağa kadar cihazı kullanarak gitmiş orada sistemi kontrol ettiğinde aşırı bir ısınma görmüş bir sorun çıkmaması içinde sistemi orada söküp dönüşte sistem olmadan gelmişti.Arkadaşın maddi durumunu bilemiyorum 700 tl verip alarak sonrada tekrar düzgün bir montaj için masraf edecek durumu olmayabilir.Zaten baştada olumlu olursa satın alırım gibi birşeyde söylememişti.Kendisinin ve forumdaki arkadaşların merakını gidermek için gönüllü olmuştu.

kyenipazar dediğim gibi 15 gün içinde test edip iade etmek isterseniz iade alırız.Bunda bir sorun yok.Biz montaj işlemi yapmıyoruz şuan.Sistemin üretim ve satışını yapıyoruz şimdilik.Montajı siz yaptırmanız gerekiyor.Montajla ilgili her türlü bilgiyi size aktarırız.Bundada bir sorun yok.Hangi araçta denemek istiyorsunuz onu bildirin ona göre bir sistem hazırlayalım.

betelguz' Alıntı:
Arkadaşlar kendinizce haklısınız belki ama bende artık bu arabamda test edelim cümlesinden oldukça sıkıldım.Neden derseniz biliyorsunuz ilk Güven bey test edelim dedi. satış fiyatı 1350 TL olan seti kendisine hiçbir ücret vermeden teslim ettik , test sonrası olumlu olursa ödemesini yapmak olumsuz olursa iade etmesi için.Kendisi cihazı test edemedi çeşitli nedenlerden ve bir başka gönüllü forum üyesi arkadaşın aracına montajladı.O arkadaşta yaptığı ölçümleri forumda sizlerle paylaştı.Aracında %25 tasarruf sağladığını belirtti.Ancak nedendir herkes bu sonucu görmezden geldi.Sanki hiç test yapılmadı gibi yazılar yazmaya devam ettiler.Bu forumda daha kaç test yapılması lazımki inanasınız.Neyse bunuda geçtik testi gerçekleştiren arkadaş aracına takılmış sistemi adresimize kadar gelip teslim etti.Ancak aradan aylar geçmiş olmasına rağmen defalarca aramama, mesaj göndermeme rağmen sayın Güven bey ne telefonuma cevap verdi, nede kendisinde sistemden kalan OBD-2 çipi ve büyük boy elektroliz hücresini geri göndermedi.iki parçanın değeri 500 TL dir.Firma sahibi bir kişinin bu şekilde davranmasını şahsen utanç verici buluyorum.

Şimdi kyenipazar arkadaşımızda test için talip oldu.Kendisi testin olumlu olması halinde reklam bütçesi, test bütçesi vs. destekte bulunacağını söylüyor.Belki doğrudur belki değildir bilemiyorum.Sitede gördüğüm mesajlarını yorumladığımda bu bütçeleri sağlayabilecek bir kişi olmadığı sonucuna vardım.Üç aracın vergisini ödemenin kendisine ağır bir yük olacağını belirten bir kişi bu kadar desteği nasıl verecek ben çözümleyemedim.Test meraklısı arkadaşlardan dolayı gördüğümüz zararlardan dolayı artık test için ücretsiz set vermeme kararı aldık.Bu işte yer almak isteyen kişiler seti satın alır denemesini yapar.Beğenmese 15 gün içinde iade edip parasını geri alır.Bu imkanıda tanıyoruz biz.Şuanda elimizde komple set kalmadı 10 güne kadar yeni setler olacak.

Gel al. Gönderemiyorum. Uzunca süredir işyerinde değilim. Aracımda hemen hemen hiç kullanılmadı ilk gün hariç. Kullanmayı da düşünmem zaten.

Test için diğer araca yaptığımız montaj ile katkı vermiş oldum zaten. Bedava montaj yapılmıyor herhalde .

Güvem bey merhaba
öncelikle siz ne diyorsunuz bu cihaz tassarruf sağlar mı?
fikirleriniz bizim için değerli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR