Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,576

Etiketler

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Dur bakalım ne cevap gelecek. gerçekten bu işin kar-fayda ne varsa dökülmesi lazım.Bilimsel olarak değerlerin ortaya konması lazım. % 20-30 tasarruf değerleri ciddi telafuzlar.Noter üniversite yada adı herneyse resmi sonuçlara inanırım ben.Yazdıklarımdan başka manalar çıkarılmasın.

Bundan 15-20 sene kadar önce karlıdağ mıydı neydi adı firmanın biri gazetelere ilan vermişti.Suyla çalışan araba için bayilikler vereceğiz diye bir hafta sonu. Hafta başında kapıda yüzlerce kişi yığılmıştı. O zamanın parası 100 milyon istiyordu adamlar bayilik vermek için.Sonra işin balon olduğu ortaya çıktı.
Tekrar belirteyim yazdıklarımdan değişik manalar çıkartmayın. Demek istediğim böyle bir iddia ile pazarda mal pazarlanıyorsa bunun resmi bir dayanağı olmalı.Tasarruf kar fayda adı her neyse bunun belgesi ortaya konmalı, değer yok ise hasaniki osman formülü gibi durur ortada.
Sayın firma sahipleri lütfen şu testinizi vs. yaptırın demek istiyorum.

79ilhan bey
Motora hidrojen verildiğinde motor ısısı artmamaktadır.Aksine azalmaktadır.Birleşmiş milletler hidrojen araştırma merkezi başkanının bana verdiği bilgiye göre hidrojen ısı alıcı özelliği var.Nükleer santrallerde fazla ısıyı almak için hidrojen kullanılmakta.bu nedenle motorlarda ısı artmamakta düşmektedir.Daha önce bahsettiğim %40 tasarruf sağlayan mercedestede müşterimizle birlikte yaptığımız denemede bunu açıkça gördük.şehir içi giderken hidrojeni devreden çıkardığımızda motor ısıssı artmakta devreye soktuğumuzda ısı bir miktar düşme göstermekteydi. Isı nedeniyle motorun zarar görmesi mümkün değil.

Kyenipazar bey
Ben hiçbir zaman testlerden kaçmadım.Kim teklif etmişse kabul ettim , deneme için tüm malzemeleri verdim.Sizin teklifinizede varım.Ne zaman müsait olursanız görüşelim sistemi hazırlayayım test edelim.Özelden iletişim bilgilerinizi bekliyorum.

merhaba
özel iletişime gerek yok buradan verebilirim numaramı

0 532 325 65 36
Korhan YENİPAZAR / KOCAELİ

isterseniz 98 cherokee 5.9 da , isterseniz o olmaz yeni işletim sistemi lazım derseniz 2010 subaru legacy (benzin 2.0) deneyebiliriz , haber bekliyorum sizden.

Güven bey test için verdiğim malzemeleri geri vermeyi düşünmüyormusunuz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR