Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,576

Etiketler
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

bomba ? :smiley:

ben de bomba için haber beklemekteyim. % 30 , % 40 tasarruf... halen akıl erdirebilmiş değilim ama dediğim gibi sözlerimin arkasındayım.

hala haber bekliyorum
geçen her saat inancım iyice kayboluyor bu konuda zaten pek yoktu...

konunun başında eleştirel yaklaşan arkadaşlara kızanları
hatırlıyorumda şimdi ne düşünüyorlar acaba

güven bey buralarda mısınız ?

sayın betelguz , yok mu elinizde yeni bir cihaz ?

bu konuya yazmayacağım demiştim ama davet edilmişim yazıyorum. buradayım AL1820 konuyu takip ediyorum. aynı şeyleri düşünüyorum. tekrarı olsun yine aynı tepkimi koyarım. hiç de çekinmem. eleştiri yapmakla kişiliğe laf söylemek ve saygısızlık yapmak arasında çok büyük farklar vardır hem de normal bir gözün görebileceği kadar. bunu görebiliyor musunuz? nerede o "eleştirisel" yaklaşan arkadaşınız? 20 nisandan bu yana siteye adımını atmamış, neden? 14 mesajın hepsini bu konuya atmış sonra da çekip gitmiş neden? ne tür bir müsamaha bekliyorsunuz?

hem siz neden durup dururken gereksiz yere bu lafı ortaya atıyorsunuz şimdi amacınız nedir polemik yaratmak mı?

Km'de 0.65 ila 0.75 tl lpg tüketen biri olarak bu işin başarılı olması tek dileğim.Ancak bahsedilen tasarruf yüzdesi çok ciddi rakam, benim ve toplumun inanması için ciddi analitik verilerin , bir kurum tarafından onaylı şekilde arz olması gerekli.Benim tek söylediğim ve söyleyeceğim budur.

lütfen kimse birbirine bir ithamda bulunmasın

ben olaya son noktayı koymak için gerekli mesajı yazdım , sponsor olacağım, aynı gün test edeceğim , çalışıyorsa reklam bütçesi vereceğim , üniversiteden rapor alacağım dedim.

Henüz bir cevap yok , birbirimizi kırmayalım , sistem sahibinin test için cihaz vermesini bana teslim etmesini , aracıma montajını bekleyelim.

kyenipazar' Alıntı:
lütfen kimse birbirine bir ithamda bulunmasın

ben olaya son noktayı koymak için gerekli mesajı yazdım , sponsor olacağım, aynı gün test edeceğim , çalışıyorsa reklam bütçesi vereceğim , üniversiteden rapor alacağım dedim.

Henüz bir cevap yok , birbirimizi kırmayalım , sistem sahibinin test için cihaz vermesini bana teslim etmesini , aracıma montajını bekleyelim.

GEZENBİLİR SİZİNLE GURUR DUYUYOR. :eek: ;D

sayın takip eden gezenbilir dostları,
bu saate kadar bir cevap gelmemesinden anlaşılıyor ki , ben bu hidrojen yakıt tasarruf sistemini ve temsilcisi beyefendiyi test etmiş bulunuyorum. Sonucu da hemen açıklıyorum : NEGATİF

Sistemin hiçbir faydası olmadığı gibi , ona harcayacağınız para ile aracınızın deposuna göre 2-3 depo yakıt almanız mümkün. Yani ona inanmazsanız tsarruf etmiş oluyorsunuz böyle bir etkisi var. Montaj vs ile harcayacağınız zamanı da sevdiklerinizle , aracınızla doğa ile harcayın.

Eski bir Mercedes'te % 40 tasarruf yaptığı iddia edilen bir sistem için kesenin ağzını açtım buyur gel her türlü imkan ve destek diyorum , beyefendiden ses gelmiyor.
Demek ki burada gerçeklerin ortaya çıkması yerine hergün kandırabildiği 3-5 kişiye yaptığı satışı tercih ediyor. Gerçekten işe yarasa satışları tavan yapacak işe yaramadığı ortaya çıkınca ise günlük 3-5 satıştan da mahrum olacak...
Dolayısı ile aylardır yazılan çizilen bu konu da Hidrojen Yakıt tasarruf sisteminin hurafe bir sistem olduğunun ortaya çıkması ile sonuçlanmıştır diyorum.

haftasonuna kadar değil pazartesi akşamına kadar bekleyeyim de , sonuca şuradan vardım. Temsilci , Güven bey'e verdiği cihazı geri istedi bana getirip aracıma montesi için , bana böyle bir teklif sunulsa , sponsorluk , reklam , üniversite testleri vs , elimdeki sistem gerçekten tasarruf sağlıyorsa hiç düşünmem kutusundan yeni birtane ile koşarak İzmit'e montaja gelirim. Anlatabiliyorum değil mi ? Kendisi belki de hala Güven beyden cevap bekliyor... Bugünle beraber 4 gün oldu yahu ? % 40 ne demek ? ben ayda yaklaşık 1.100 - 1.300 Tl yakıta para veriyorum , 2 ayda cihazı bedavaya getirip üstüne para alırım , filolarında benzinli araç olan tüm fabrikalar , kobiler , firmalar bana gelir İzmit'te aynı gün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR