Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,149
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

betelguz merhaba
sormak istediğim şu:
bu ürünü ithal ederken dayanak noktanız ne idi?
herhangi bir verisi, garantisi olmadan nasıl ithal ettiniz?
bu konuları açıklarsanız en azından takipçilere bir dayanak noktası olur

Etiketler

79ilhan' Alıntı:
Güvem bey merhaba
öncelikle siz ne diyorsunuz bu cihaz tassarruf sağlar mı?
fikirleriniz bizim için değerli

Ben fikir edinecek kadar deneyemedim. O nedenle fikir yönetemiyorum.

Güven bey
yılardır bu işin içinde olan biri olararak;
yanma odasında yakıtın bir kısmının yerine tamamına yakının yanması
ısıyı artırır mı arttırmaz mı?

sayın betelguz , montaj yapmıyorum diyorsunuz bu durumda bir arıza halinde nasıl servis veriyorsunuz ? Tasarruf gerçekleşmedi dersem , hatalı montajdır vs vs diyerek iadeyi zora sokacağınız çok net anlaşılıyor. satış servis yedekparça konusunu halletmediyseniz bu nasıl ithalat , hallettim diyorsanız montaj nasıl yok ?

%25 tasarruf sağladım diyen arkadaş ısınıyor benim aracımda yer yok demiş ? ne kadar inandırıcı ??? % 25 bu , bir yer bulunurdu bence...

Bir soru sormak istiyorum , elinizdeki cihazı/sistemi neden bir Auto Show ya da Oto Haber gibi bir dergiye göndermediniz test ettirmek için ?
Benim elimde böyle %25 - %40 arası tasarruf sağlayan bir cihaz olsa , imkanlarım kısıtlıysa kapısında yatarım o dergilerin yine de cihazımı test etmelerini sağlarım. Hatta mesela Auto Show'a derim ki % 40 tasarruf ve bu sadece sizin derginizde haber olarak yayınlanacak , sadece size reklam vereceğim vs vs.. E nasılsa çalıştığından eminiz ya cihaz tasarrufu sağlayınca da eminim zaten Auto Show 2 sayfa test yayınlar ve bu haber bir tek bizde diyerek tiraj rekoru kırar.

Siz de sistemi satmaya yetişemezsiniz. Neden böyle bir yol izlemediniz , Auto Show zamanında bu tip cihazların testini yaptı.
Maddi imkanlarla ilgili bir ipucu daha vereyim , KOBİ destek kredilerini bir araştırın , elinizdeki sistem gerçekten çalışıyorsa zaten her banka krediyi sonuna kadar açar. Bir KOBİ'ye bunu ispatlamanız yeterli. Mesela KOBİ nin sahibinin arabasına ücretsiz takarsınız , adam memnun kalınca da ortaklık teklif edersiniz.

Fakat ben gayet iyi anladım ki sizin niyetiniz gerçekten çalışan bir sistemi ispatlayacağınız 40 yol/fırsat olmasına rağmen , sistem çalışmadığı için hergün kandırabildiğiniz 3-5 kişiye satış yaparak bu işi sürdürmek.

Montajını bile yapmadığınız bir sistemi değil 1.350 TL , 13,5 TL bile olsa sizden almam.
Adam 500 TL ye fırın satıyor gelip evde montaj yapıp , çalışır sağlam şekilde teslim ediyor ve imza alıyor.

Ben 2010 Legacy aracıma satın alacağım , sonra da montajı dışarıda sistemi ilk defa gören birine yaptıracağım ??? Yok canım.

Siz kandırabildiklerinizle yola devam edin , dergiye filan gitmeye de cesaret edemezsiniz zaten.

concrete' Alıntı:
Gel al. Gönderemiyorum. Uzunca süredir işyerinde değilim. Aracımda hemen hemen hiç kullanılmadı ilk gün hariç. Kullanmayı da düşünmem zaten.

Test için diğer araca yaptığımız montaj ile katkı vermiş oldum zaten. Bedava montaj yapılmıyor herhalde .

Güven bey bu yaklaşımınızı hiç doğru bulmadım, sayın betelgüz Güven bey bana geri dönmüyor elindeki ürün yollamıyor dediğinde vardır başka birşey demiştim ama sizin bu yazınızı görünce hayal kırıklığına uğradım.

kyenipazar,

hidrojen sistemi dünada kanıtlanmış değilki türkiye de kanıtlansın. bu sistemler hep bu şekilde satılıyor. girişimci ithalatçılar/üreticiler ve meraklı alıcılar sayesinde yürüyen bir pazar var. betelgüz getirmiş, satış şartlarını belirtmiş. isteyen alır istemeyen almaz. ayrıca hidrojenle uğraşan tek kişi o değil. başka ithalatçılar farklı sistemler de var.
sırf size bedavadan sistem vermedi diye birilerine hakaret etmeye gerek yok. Ayrıca eminim ki belli bir ticaret bilgisi de vardır, akıl vermemize de ihtiyacı da yoktur. Bence konuyu 1. sayfadan bir okuyun. olaylar nasıl gelişti, neler oldu bir anlayın, ondan sonra kendi yazdıklarınıza bir daha bir bakın derim.
Dediğim gibi belgesiz denenmemiş bir sistemi, risk almayı gözünüz yemiyorsa, sistemin işleyişi aklınıza yatmadıysa taktırmayın zaten.

sayın rumelian bence siz okuyun baştan mesajları. çünkü benim ilk mesajım "baştan sona tüm mesajları okudum " şeklindedir.
ikinci nokta , beleş cihaz mı ? demek ki gerçekten okumamışsınız , 1.350 TL yi nakit öder cihazı alırım diye kalın harflerle yazdığımı dahi okumamışsınız...
İadede sorun çıkarmasın ben 1.350 TL yi öder alırım yazıyor bir okuyun bence , ondan sonra tezlerinizi koyarsınız ortaya.
üçüncüsü , hakaret içeren bir satır bulup yazar mısınız buraya lütfen ?

ayrıca dünyada kanıtlanmamış ki burada kanıtlasın diyerek siz de çalışmadığını mı kabul ediyorsunuz ?
Evet ticaretten anlıyor sayın betelgüz , ne şekilde anladığını da belirttim zaten...

bir de şunu atlamışsınız Cem bey , isteyen alır istemeyen almaz , doğru kimseye zorla satılmıyor. Fakat burası bilgiyi , ipuçlarını , faydalı şeyleri paylaştığımız bir site değil mi ? Bu sistem gerçekten çalışıyorsa merak içerisindeki diğer kullanıcıların şüphesini gidermek kötü birşey mi ? Eğer çalışmıyorsa illa ki deneyen tüm üyeler birer kere 1.350 TL içeri mi girsin yani ? Biri alır dener , olumlu ya da olumsuz diğer üyeleri yönlendirir , paylaşmak , yardımlaşmak budur. Ben bu yönlendirmeyi sağlıklı yapmak adına üniversite testi vs vs de teklif ettim , gelen son cevap ise bence noktayı koydu. "Montaj yapmıyoruz..."

Neyse sonuçta sanırım üyelerin ve takipçilerin % 90 ı fikir sahibi oldu...

Kyenipazar şuan o kadar çok yoğunumki ne dergilerle uğraşacak vaktim, ne bu foruma yazı yazacak vaktim var.Sırf forumdaki arkadaşlara olan saygımdan şuan olduğu gibi gecenin 2:40 inde cevap yazıyorum.tam 3 sattir yurtiçi-yurtdışından gelen maillere cevap yazmakla meşgulüm.Biz onlarca elemanı olan büyük bir şirket değiliz.Herşeyle kendimiz ilgilenmek durumundayız.Bu nedenledirki aslında yapılması gereken birçok işe zaman yetersizliğinden ilgi gösteremiyoruz.Mesela aylardır geri gelmeyen güven beyde kalan parçaları almaya bile gidemiyorum.Oraya gidip geri dönmem benim yarım günümün kaybı demek.Şuanki çalışma şeklimizin doğru olmadığını bende biliyorum.Tabiki montaj yapılacak bir teknik servisimizin olması çok iyi olur.Bunu bende biliyorum.İnşallah zamanla oda olacak.Şuan için sadece bu sistemin ithalatı ve buradaki üretimi ile uğraşabiliyorum.Yurtdışınada satış yaptığımızdan (Türkiyede olan satışın yaklaşık 3 katı kadar) ancak şuan bu işlerle uğraşabiliyorum.İşe yaramaz dediğiniz bu sistemi Yunanistandan oto servisleri buraya kadar gelip satın alıyorlar toplu halde.(Benzinli arabada %25 tasarruf sağladıklarını söylüyorlar)Ekim ayı gibi devletten 100bin tl gibi bir para alacağız bir aksilik olmasa.Ondan sonra artık dergilerde vs test sonuçları, yazılar görürsünüz.kobilerden bahsettiniz , ortaklıktan bahsettiniz, ben şahsen ortaklığa pek sıcak bakmıyorum.
Her üye tabiki 1350 tl ödemesin denemek için.Zaten 2000cc altı araçlar için olan setimizin fiyatıda 1350 tl değil sadece 650 tl.Biz her araçta %40 tasarruf sağlayacağını falanda vaat etmedik, etmiyoruz.Yeni nesil sensörlü araçlarda %20-30 arası olduğunu daha öncede söyledim.Eski nesil sensörsüz araçlarda %30-40 arası sağlanabiliniyor.Dizel araçlarda ortalama %25-30 arası sağlanıyor.Bu kullanım tarzına bağlı olarakta %15 ile %60 a kadarda değişebiliyor.Örneğin aynı araç 60 km saat hızla gittiğinde %60 tasarruf sağlamışken 120 km saat hızla gittiğinde tasarruf oranı %15 lere kadar düşebiliyor.Bunun sebeplerinide biliyorum ben zaman ve imkanlar elverdiğinde bu sorunlarıda giderecek değişiklikler yapacağız sistem üzerinde.Sistemin şuan mükemmel olduğunuda iddia etmedim geliştirlmesi gerekiyor.Ancak şuanki hali ilede gayet iyi sonuçlar alınabiliniyor.

Topikte artık kimin hidrojen bilmemnesi kimin şeyinde belli değil birisi hayrına aydınlatsın beni bu arada yeni katılan hidrojenzedeler
aramıza hoşgeldiniz

kyenipazar' Alıntı:
bir de şunu atlamışsınız Cem bey , isteyen alır istemeyen almaz , doğru kimseye zorla satılmıyor. Fakat burası bilgiyi , ipuçlarını , faydalı şeyleri paylaştığımız bir site değil mi ? Bu sistem gerçekten çalışıyorsa merak içerisindeki diğer kullanıcıların şüphesini gidermek kötü birşey mi ? Eğer çalışmıyorsa illa ki deneyen tüm üyeler birer kere 1.350 TL içeri mi girsin yani ? Biri alır dener , olumlu ya da olumsuz diğer üyeleri yönlendirir , paylaşmak , yardımlaşmak budur. Ben bu yönlendirmeyi sağlıklı yapmak adına üniversite testi vs vs de teklif ettim , gelen son cevap ise bence noktayı koydu. "Montaj yapmıyoruz..."

Neyse sonuçta sanırım üyelerin ve takipçilerin % 90 ı fikir sahibi oldu...
BENDE BU SİSTEMİ MERAK EDİP ALANLARDANIM 14 PLAKALI HİDREJEN HÜCRESİ VAR CYBER ENERJİDEN SADECE BUBLER, SU REVERZUAR TANKI VE POTASYUM HİDROKSİT ALDIM SİSTEMİN MONTAJINI SANAYİDE İYİ BİR USTAYA YAPTIRDIM, SİSTEMİ ÇALIŞIR DURUMA GETİRDİK SİSTEM GAZ ÜRETİYOR AMA ÜRETTİĞİ GAZ MİKTARI YETERLİ SEVİYEDE Mİ ONU BİLMİYORUM, İLK TEST SONUÇLARIMA GÖRE AYNI POMPADAN DEPO FULLENDİKTEN SONRA ŞEHİR İÇİ 95 KM. MESAFEYİ 6,74 LT. YAKARAK % 7 LİK GİBİ BİR RAKAM ORTAYA ÇIKIYOR. BENİM ARAÇIM ŞEHİR İÇİ ORTALAMA 100 KM.DE 7,5 LT. YAKIYORDU ZATEN... ARACIM 2007 MODEL FİAT ALBEA 1,3 MULTİJET HAVA BASINÇ SÖNSÖRÜ VAR FAKAT YAKIT SÖNSÖRÜ VARMI BİLMİYORUM... ACABA SONUÇ İÇİN SENSÖR AYAR CİHAZI MI TAKMAM GEREK, ÇORUM BÜNYAMİN YELMENOĞLU 546 207 4270

ben zaten her araçta % 40 sağlıyormuşsunuz demedim. her araçta farklı olduğunu baştan beri biliyor ve kabul ediyorum.

mesajınızda % 60 'a varabilen tasarruf ? süpermiş.

% 7 sağlayan sungur beyefendi siz demek ki hatalı montaj yaptırmışsınız. 25 -30 arasına çıkabilir sizin tasarrufunuz.

Peki sayın betelguz size hayırlı işler dilerim , ben de canı gönülden bu sistemin çalışıyor olmasını dilerim. Sonuçta evimin bahçesinde petrol kuyusu yok.

Fakat nakit alıcam yeter ki monte edin dedim ona bile razı olmadınız ya söyleyecek birşey kalmadı , halbuki elemanım yok bütçe yok sorunu hallolacaktı böylece. neyse benim desteğim yerine devletinkini bekleyeceğiz demek ki.

sattığınız üründe tüketiciyi montajda bile yalnız bırakıp , sistemin sağlıklı çalışıp çalışmadığını bile görmüyorsunuz.

benim bu forumda yazacaklarım bitmiştir.

Takipçilere sabırlarından dolayı hem tebrikler hem teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri