Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 256,575
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Konuyu hortlatan taze hidrojenciler sağolsun katkıları büyük kimya prefesörü olacaz sayelerinde tez çalışmalarım devam ediyor

Etiketler

aylar geçti hala bir kişi bile çıkıp evet ben iddia edilen %30 a yakın tasarrufu gerçekleştirdim demedi...ç
tamam araca göre değişiyor da kimi araçta %60a varan mı ne öyle bişey denmişti... değil 60 , ben % 25 net tasarruf yaptım diyen yok...

satan kişiler montaj bile yapmıyor fakat sürekli yeni bir ürün , kit vesaire getirildiğinden bahsediliyor.

devam !

askerde de böyleydi , tam talimin en yorucu bıktırıcı yerinde komutan bi gelirdi , dikkaaayttt ! dikilirdik ayağa bakardık komutana , o da bağırırdı , DEVVAAAMMM !!! bu da öyle işte.
neyse ki aztek olup kurtulmuştum :smiley:

burada da ciddiye almayıp sadece eğlence için takip edince güzel oluyor.

ama yeni arkadaşlar katılsın , ispatlayanlar , verimli kullananlar çıksın böyle olmuyor...

kyenipazar' Alıntı:
aylar geçti hala bir kişi bile çıkıp evet ben iddia edilen %30 a yakın tasarrufu gerçekleştirdim demedi...ç
tamam araca göre değişiyor da kimi araçta %60a varan mı ne öyle bişey denmişti... değil 60 , ben % 25 net tasarruf yaptım diyen yok...

satan kişiler montaj bile yapmıyor fakat sürekli yeni bir ürün , kit vesaire getirildiğinden bahsediliyor.

devam !

askerde de böyleydi , tam talimin en yorucu bıktırıcı yerinde komutan bi gelirdi , dikkaaayttt ! dikilirdik ayağa bakardık komutana , o da bağırırdı , DEVVAAAMMM !!! bu da öyle işte.
neyse ki aztek olup kurtulmuştum :smiley:

burada da ciddiye almayıp sadece eğlence için takip edince güzel oluyor.

ama yeni arkadaşlar katılsın , ispatlayanlar , verimli kullananlar çıksın böyle olmuyor...

:smiley:) Size sonuna kadar katılıyorum. Ben en başında demiştim. Belki gerçekten faydalı bir sistem ama bu pazarlama stratejisiyle bu işi yürütemezsin sayın Betulgaz. En işe yaramaz mıhnatısları adamlar öyle bir reklam yapıyor öyle bir strateji uyguluyorki cayır cayır satıyorlar. Senin yüzündende gerçekten faydalı olabilecek bir sisteme insanların güveni kalmadı. Benden bir tavsiye forumlara dalma her zaman haksız çıkarsın kendini ağırdan sat insanlar merakından alsınlar o zaman para kazanırsın. Aç internet siteni, al raporlarını, koy babalar gibi satış yap. İnsanlar kanıt istiyor laf salatası değil. İfşa etme bütün bilgilerini parasızlığını, ilk girişimin olduğunu vs.. bunlar senin için eksi puandır.

ARKADAŞLAR BU ÇALIŞMALRI YAPAN VEYA ÜZERİNDE ÇALIŞAN BÜTÜN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.
bENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM yAZIKTIR DOĞRULARI YAZALIM (TİCARET YAPACAM DİYE YANLIŞ İNSANLARI YÖNLENDİRMEYELİM) AMERİKDAN GETİTİRİLEN HHO-CELL HÜCRELERİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATILIYOR! VE EN İYİSİ DENİYOR ŞÖYLE UÇAR ŞÖYLE KAÇAR DENİYOR! BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BİRAZ İNGİLİZCESİ OLAN (GOOGLE) ye HHO-CELL ARATIRSIN BAKIN KAÇ YÜZ ADET BU SİSTEMLERLE KARŞILAŞACAKSINIZ.! ŞİMDİ HEPSİNİN ORTAK TARAFI UZUUUUN UZUNNN ANLATIMLAR VE SİSTEMİ İNSANLARIN KAFALARINA SOKMAYA ÇALIŞMALARI. SONUÇ tABİKİ BAZILARI CİDDİ BİR ŞEKİLDE VAR ANCAK HALA FABRİKASYON VE KABÜL GÖRMÜŞ KANITLANMIŞ BİR TANE YOK.! BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BU.
tÜRKİYEDE BU KONUYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR VAR EVET BU GÜNLER TANITILMASI BEKLENİYORDU ANCAK BAZI KONULARDA ÇALIŞMALARDA MEYDANA GELEN AKSATLIKLARDAN DOLAYI ERTELENDİ. AMA ÇOK KISA ZAMANDA GERÇEKTEN (PROFESONELCE İMAL EDİLMİŞ KENDİNİ KANITLIYACAK) BİR ÜRÜN ÜLKEMİZDE YAPILMAKTADIR! BU DEMEK DEĞİLDİR DİYERLERİNİ KARALAMA ANCAK ÜFÜRÜKTENDE BİR CIHAZI KİMSE OTOSUNA TAKMAZ! TAKMIYORDA ZATEN BEN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.
BU KADAR BASİT DEĞİL BİR SU DEPOSU HH0-CELL BİR KAÇ METRE HORTUM BİR DELİK MOLOFOTA TAMAM BEN YAPTIM OLDU!!!!
LÜTFEN
1- BU 2 KARIŞIMLI YAKIT SİSTEMİ ÇOK KISA ZAMANDA HAYATIMIZA GİRECEK
2- EN AZINDAN EMİSYON SIFIRA İNECEK
3- SİSTEM DEVLET KURUMLARINDAN VE BAĞIMSIZ TEST MERKEZLERİNDEN BELGELENECEK'Kİ İNANDIRICI OLSUN.
4- KİMSENİN ÇALIŞMALARINA ENGEL OLMAK GİBİ DERDİM YOK YANLIZ GERÇEK OLMAYAN YALAN YANLIŞ BİLGİLERİ DE DOĞRULARINI BU İŞLE İLGİLİ ARKADAŞLARIDA BİLGİLENDİRMEK GÖREVİM.
5- MEVCUT SİSTEMLERİN (HİDROJEN ÜRETİMİ) YETERSİZ ---- SÜREKLİ AYNI SEVİYEDE HİDROJEN AKIŞI YOK! ---- FAZLA ÜRETMEK İÇİN FAZLA ENERJİYE İĞTİYACINIZ VAR ! BU DA EKONOMİK OLMAKTAN ÇIKIYOR!----- EEE NERDE KALDI BİZİM TASARUFUMUZ. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ. ;D
HEPİNİZE KOLAY GELSİN

Trakya -Tecno CELL.jpg

Size Olması gereken ve çalışmaların sonucun'da Finale gelinmiş HHO-Cell 2 yakıtlı çalışma prensibini açıklayan bir şema ekliyorum.
umarım biraz daha konu doğru anlaşılır. ::smiley:
Anlatıldığı kadar basit değil ! yukarıdaki resimde bulunan HHO- cell cıhazları Dünyada satılmaya çalışılan cıhazlardan (Kalite ve teknik) olarak yorumları size bırakıyorum!

TRAKYA TECNO  SÄ°STEM 2 exprimental.jpg

"birgün" mutlaka "birşey" olacak ama hangi gündür , ne olacak belli değil... :smiley::smiley::smiley:

yalnız gerçek olan , şu anda o "birşey"in sayın betelgüz'ün sistemi olmadığıdır :smiley::smiley::smiley:

siz geliştire durun :smiley: Buyrun tırlar için yaptığımız dakikada 6 litre gaz çıkış kapasiteli sistemimizin videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=kW_nsIQ8sZg

Sn. Betelguz,

Sistemlerinize göz attığımda radyatör kullanıyorsunuz. Bu radyatör de sanırım bakır.
Benim kendi yaptığım sistemin işletme sıcaklığı 35 amperde 30 santigrad dereceye ulaşmaktaydı. Sizin sistem kaç dereceye çıkıyor acaba?
Ayrıca sizin sistemde yüklü plakalar arasında 4 adet nötr plaka var sanırım. Bu radyatör maliyetleri çok daha yukarı çekiyor olmalı.
Ek radyatör yerine nötr plakaları 5'e çıkarsanız bununla ilgili tecrübe yada kişisel yorumunuz ne olurdu?
İlginize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla.

sayın akustika elektroliz cihazımızda nötr plaka 3 adettir.hücre boyutlarından dolayı 4 plaka ile yeterli akım çekilemiyor.bu nedenle yeterli gaz üretimi olmuyor.Mevcut ebadı büyütmek gerekiyor.Radyatör kullanılması tabi maliyetleri büyük ölçüde artırıyor.Günümüz araçlarında genelde yer sorunu olduğundan hücre ebatlarını büyütmek istemiyoruz.Ancak yer sorunu olmayan araçlar için daha büyük hücreli radyatörsüz sistemlerde yapabiliriz.Videodaki sistemi müşterimize gönderdik BMC tıra takılacak.sonuçları her ne kadar forumdaki arkadaşları tatmin etmeyecek olsada burdan size iletirim.

kaptan10' Alıntı:
bu 20 30 amper tüketime şarz dinoması dayanırmı ? yada aküler nereye kadar dayanır?

İşte beklenen soru:smiley::smiley:
Üretirken tüketilen enerji dengesi pozitifse sistem fayda sağlayacaktır.Teknik bilgi istemi bu yüzdendir.Bu sistemlerin hemen hemen hepsinin tek derdi bu zaten.

bence elktroliz üninesinin soğutulmasının yanında birde şarz ünitesinin soğutulmasını gündeme almanız gerekiyor artık bunu bir klima komresörüylemi yaparsınız yoksa şarz dinomasına özel donanım ekleyip suylamı soğutursunuz bilemem
gündüz kullanımında belki bu ihtiyacı dinoma karşılayabilir fakat gece kullanımında bu yük iki kat olacaktır dedikleri gibi 20 30 amper bir yük çeken sistemde bu verim sayılamaz bu sistem olsa olsa ancak su ısıtıcısı olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri