Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
bu özgür1517 isimli şahsı savunan muhterem üyeler,
sayın sahar, küfür dediğiniz sadece sinkaflı kelimeler kullanarak yapılmaz hakaret, terbiyesizlik de küfürdür , mesajları tekrar tekrar dikkatli okuyun. sadece test sonucu ile ilgilendiğinden bahseden "kimin kim olduğu umurumda değil" diyen ve kim olduğu umurunda olmayan kişi testi yapacak olduğun hatırlatayım bir hakaret değilmidir? bunlara rağmen de fikriniz değişmediyse siz bilirsiniz.
sayın westy, iyi niyetten bahsetmişsiniz. daha birinci mesajı itibariyle bu konudan sonuç bekleyen bizleri rahatsız eden ve akabinde yukarıda belirttiğim içerikde hakaret eden bir insana karşı iyi niyet! göstermemizi mi bekliyorsunuz? ne gördük ki ne vereceğiz? bu vatandaş da üç gün sonra ortadan yitip gidecek. ortalık karıştığı ile kalacak. kimsenin yeni üye arkadaşlara bir edepsizliği yok ama nasıl ki bir ortama ilk girdiğiniz de bir kabullenme süreci insanların sizi tanıması için biraz zaman geçmesi ve kişinin kendini tanıtması için çaba göstermesi gerekiyorsa burada da sanal bile olsa bu kural geçerlidir.
bu kişinin yazdıklarını tekrar tekrar okuyun, burada kimin kim olduğunun umurunda olmadığından bahseden birisinin açık söylüyorum bu konuda yazacağı veya yararlanacağı hiç bir şey yoktur ve olamaz. öncelikle kişiye saygı, bunu gösterecek ki bizden de aynısını görecek. daha cihazın ortaya ilk çıktığı anlardan bugüne kadar sürekli olarak konunun içerisinde gereksiz yere insanları geren, kendi aracını, işyerini ve ticari prestijini gönüllü olarak test için ortaya koyan bir insanı rencide eden elinden gelen bütün saygısızlığı gösterme cesaretini kendinde bulan profilinde hiçbir açıklayıcı bilgisi bulunmayan ve ilk mesajından son mesajına kadar bu konunun içerisinde ve tek yaptığı şevk kırmak olan, özelden attığım yemi yiyip ortalığa düşen yaşının 35 olduğunu iddia eden ancak benim için bütün varlığı kullanıcı adındaki 5 harf ve 4 rakam birisidir.
ayrıca bu cihazı piyasaya süren kişi test yapmamış, üniversitelerden rapor almamış, cihazı direkt satışa çıkarmış olabilir. bunlar onun sorunu. EKO66 cihazını bilirsiniz. bu cihazda üniversite raporlu ve herkes kullanıyor mu bu cihazı yooo hala hakkında bir ton spekilasyonlar dönüyor, dolandırıcı diyorlar, allah razı olsun diyorlar. bizim beklediğimiz burada güven beyin bize vereceği değerlendirmeleri bekliyoruz bakınız konuyu iyi takip ediniz. baktım değerleri beğenmedim taktırmam olur biter. ya da taktırırım denerim bakarım çok beğenirim ya da beğenmem kişisel tercihim, her sorduğum kullanıcının çok beğendiği ve tavsiye ettiği LPG bujilerini aracıma alıp taktım ama çekiş kaybı ve yakıtta artış oldu söküp attım orijinallerini taktım geçen gün, bu bujilerin kötü olduğu anlamına mı gelir hayır sadece benim aracımda verim alamadım bu kadar, ne bu acele...
biraz fırsat tanı da muhterem şu cihaz test edilsin ve biz de ne sonuç çıkacağını görelim. haa uzun yol yapacaksın da çok acil bu sisteme ihtiyacın mı var anlamadım gitti. biraz rahat ver de sonuca ulaşalım.
sözün özü bu...