Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Bence de biraz sabır, dünya hali herşey olabilir.iş güç.vs.vs. her şeyde bir hayr vardır.selamlar ve iyi paylaşımlar.

Etiketler

arkadaşlar, yapılan bana ters geldi sadece onu ifade etmek istedim,
aceleciilik değil yaptığım. ama yazdıklarınızdan anladığım kendimi
düzgün ifade edememişim. Söylemek istediğim karşı tarafa verilmiş
bir söz varsa olağan üstü durumlarla karşılaşıldığında haber verilmesi
gerektiğidir.

Olur böyle şeyler.

Sistem takılınca en azından bir kaç kişi uğrasa da, ben de üstümde hissettiğim baskıdan kurtulsam.

Sistem geldi. Kimyasal da gelecekmiş yarın ya da çarşamba günü. Ben de o zamana kadar arabayı tamamen toplamış olurum tekrardan ve sistemi de geri takmış olurum.

Benim de ağırdı valla. Ama başka sebeplerden;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71864.0

Tesisatı yenilemeniz iyi olur güven bey..Bizim sistemde güme gidecekti yoksa :smiley:
Bende sistemi bizzat test etmeye başlıyorum.Daha önce verdiğim sonuçlar hep müşterilerin verdiği değerlerdi.Cihazı kayınpederin Hyundai accent 2006 model dizel aracına taktım.Yakıt testi önümüzdeki hafta sonu belli olacak.Bi edirneye gidip geleceğiz.Şuan şehir içi kullanıyoruz.Şehir içi tam net bir tespit tam doğru olmaz ama yinede bir fikir verecektir.Şuanki gözlemlerim ani hızlanmalarda daha iyi, motordaki titreşimde biraz azalma var daha sessiz.

Ben hafta sonu toplamış olurum aksilik olmazsa. Dediğniz gibi daha net bir test olur.

Burada konunun çok takipçisi var. Onları daha fazla bekletmek istememiyorum. Sık sık dile getirdiğim gibi, birileri de bana uğrasa ve sistemi denese iyi olur. Baskı oluşturdu bu konu bende. testi de paylaşmak istiyorum.

betelguz' Alıntı:
Tesisatı yenilemeniz iyi olur güven bey..Bizim sistemde güme gidecekti yoksa :smiley:
Bende sistemi bizzat test etmeye başlıyorum.Daha önce verdiğim sonuçlar hep müşterilerin verdiği değerlerdi.Cihazı kayınpederin Hyundai accent 2006 model dizel aracına taktım.Yakıt testi önümüzdeki hafta sonu belli olacak.Bi edirneye gidip geleceğiz.Şuan şehir içi kullanıyoruz.Şehir içi tam net bir tespit tam doğru olmaz ama yinede bir fikir verecektir.Şuanki gözlemlerim ani hızlanmalarda daha iyi, motordaki titreşimde biraz azalma var daha sessiz.

sayın betelguz edirneye geleceğiniz zamanı evvelden bildirirseniz incelemek isterim araç üzerinde, edirnede yaşıyorum

arkadaşlar bu konuyla bağlantılı sorum olacak hidrojen yakıt tasarrufu sağladığına ve daha temiz eksoz gazı çıktığına göre eski model dizel araçlarada uygulamak mümkünmü direk emme manifolduna bağlasak sonuç ne olur belki daha önce sorulmuş olabilir ama ben konuyu yeni takip etmeye başladım ve tüm sayfaları okumadım saygılar kolay gelsin

Bence bir parça verimi arttıracaktır sonuçta silindirin içerisinde daha fazla oksijen var ayrıca tutuşturma ajanı olarak da hidrojen var tabi verimi arttırır diyorum ama diesel teknolojisi buji ile ateşlemeli motorlardan oldukça farklı birisinin teknolojisi sabit basınç altında yanmaya dayanırken diğerininki sabit hacim altında yanmaya dayanıyor burada püskürtülen motorinin daha hızlı tutuşması demek oluyor yani vuruntu olabilir diye düşünüyorum

DEMİRAL' Alıntı:
arkadaşlar bu konuyla bağlantılı sorum olacak hidrojen yakıt tasarrufu sağladığına ve daha temiz eksoz gazı çıktığına göre eski model dizel araçlarada uygulamak mümkünmü direk emme manifolduna bağlasak sonuç ne olur belki daha önce sorulmuş olabilir ama ben konuyu yeni takip etmeye başladım ve tüm sayfaları okumadım saygılar kolay gelsin

bu dediğinizi eski teknoloji dizellere LPG enjeksiyonu ile sağlıyorlar zaten. araştırın. ben kendim bir landcruiserde cihazı görmüştüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR