Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,551
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

arkadaşlar sayfanın altında ''haber ver'' düğmesi var mesaj yazmaktansa ona tıklayın mesaj yazmadan da haber gelecektir zaten. 100 kişinin birden takip yazdığını ve kirliliği düşününün.

Etiketler

Ben bu takip yazanlara olan tepkiyi anlamsız buluyorum şöyle ki; takip yazan kişi hem konuyu takip edebiliyor.Hem de konuyu icraata geçirecek olan kişilere takip edildiklerini belirtiyorlar.Yani bu konuyu takip eden 100 kişi varsa ve hiçbiri buraya birşey yazmazsa bu işi yapan adamlar kendi kendilerine boşa emek harcadıklarını düşüneceklerdir. Ancak insanların kendilerini takip ettiğini ve ilgilendiklerini bilmeleri onlara ayrı bir heyecan vererek şevk verecektir.

mertbirincioglu' Alıntı:
arkadaşlar sayfanın altında ''haber ver'' düğmesi var mesaj yazmaktansa ona tıklayın mesaj yazmadan da haber gelecektir zaten. 100 kişinin birden takip yazdığını ve kirliliği düşününün.
Birde bunu beğendi- beğenmedi gibi bir düğme (facebook misali) , birde takip counter'ı olsa 10 numara olacak.

-Ben konuyu takip etmek için bu başlığa bakıyorum ama her seferinde takip edenleri takip eder duruma düşüyorum.
-Bazı arkadaşların rütbe almak için msj attıklarını düşünmeye başladım.
-Dediğiniz gibi facebook daki beğen butonuna benzeyen bir şey yapılsa çözüm olur.

Hayırlısı ile gelsin ve Güven bey de tekrar taksın aracına , sonuçları görelim........ :smiley:

Bir kaynaktan okudugum bilgiye gore, kullanılan saf su karışımının ısınması ve hidrojen üretimi arasında ters orantı var. Bir bilim adamı bu konuyu elektik akımını kesikli hale getirerek cozumlemiş, bu da 9-12 amper ile 30-40 amperlik güç ile sagladıgı hidrojenden daha fazla hidrojen üretimi saglamış. Bu aynı zamanda saf su karışımının (genelde saf su ve potasyum hidroksit) ısınmasınıda engellemiş, bu sistemdeki su sogutucu, bana o elektronik devrenin kullanılmadıgı hissini uyandırdı, elektronik devre kısaca, elektrigi belli bir olcude kesip tekrar vererek (E 555) saglıyor,

Güven bey, bu çalışmayı ilgi ve merakla takip ediyorum, merakıma kızmaz iseniz cihaz takıldıktan sora test menziline gore katalizorun ne kadar ısındıgı konusunda bilgi de verebilirmisiniz, çünku aslında sistemin hidrojen verimliligini belirleyen en onemli belirti bu...

Saygılarımla

Aslında sistem takıldıktan sonra imkanı olanlar gelip baksalar ben de sevinirim.

Elektriği kesintili olarak verecek devre, başka bir amaçla da olsa, şu anda işyerimde var. Sistemin sahibi bu yöntmi denemek isterse, bu imkanı da sağlayabilirim.

Güven bey, sizin yeriniz nerede acaba, imkan bulabilirsem gelmek isterim

http://www.akislpg.com/Contact/?LanguageID=1

İsteyen herkes gelebilir. Çayım var :smiley:

Elektroliz cihazının verimliliği %70 dir.Bahsi geçen elektronik devre Pwm dir.Bu cihaz kullanıldığında aynı amperde daha fazla gaz çıkışı elde edilmektedir ancak bu çok fazla bir fark değildir.%10 gibi bir fark olmaktadır.Güven beyin araçta şuan pwm kullanmadık.Mevcut sistemde pwm kullanmak şart değildir.Suda aşırı bir ısınma olmamaktadır.Ancak sudaki bir miktar ısınma akım miktarınıda değiştirdiğinden daha stabil bir sistem olması için radyatör kullanılmaktadır.
Bu arada grip olduğumdan sistemi getiremedim güven bey.Pazartesi getireceğim.Görmek isteyende olursa buyursun gelsinler.

Siz Cuma günü gelmeyince ben de aracın içini dışını sökyüm. Pazartesi toplarız artık.

betülgaz, benim anladığım cuma günü gitmemişsiniz ve telefon edip durumu bildirmemişsiniz
bu hareketin mesleki açıdan doğru olduğunu düşünmüyorum. Sizin hem telefon edip bilgilendirme yapmanız
hemde konuyu takip eden site sakinlerine iki satır yazı yazmanız gerekirdi. Çok hastaysanız da (geçmiş olsun) iki
satır özür yazısı yeterli olurdu.

AL1820' Alıntı:
betülgaz, benim anladığım cuma günü gitmemişsiniz ve telefon edip durumu bildirmemişsiniz
bu hareketin mesleki açıdan doğru olduğunu düşünmüyorum. Sizin hem telefon edip bilgilendirme yapmanız
hemde konuyu takip eden site sakinlerine iki satır yazı yazmanız gerekirdi. Çok hastaysanız da (geçmiş olsun) iki
satır özür yazısı yeterli olurdu.

Arkadaşlar niye herkes bu konunun altında gerildi ki onu anlamadım ? Biraz sakin olun, birazda sabredin çıkacak ortaya güzel bişeyler inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR