Hayallerimizdeki Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,122
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan

Keşke farkında olmasam :smiley: .gerçekten hayata bakışımı karavana bakışımı taa 20 küsür seneden beri evrimleşe evrimleşe geldiği son nokta bu araç.Uymayan yanları tabiki vardır oda yakıt fazlalığı ve pahalı oluşu bu küçük ayrıntılar dışında :smiley: araç budur.

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Keşke farkında olmasam :smiley: .gerçekten hayata bakışımı karavana bakışımı taa 20 küsür seneden beri evrimleşe evrimleşe geldiği son nokta bu araç.Uymayan yanları tabiki vardır oda yakıt fazlalığı ve pahalı oluşu bu küçük ayrıntılar dışında :smiley: araç budur.
Ehh o kadar kusur kadı kızında da olur değilmi .......

Unicat çoğumuzun hayalidir zaten...
Ve sanırım hep hayal olarakta kalacak... ;D

Ben de ilk bakışta buna vurulmuştum. Tüm kusurlarıyla kabulümdür..Ama kızın bana gönlü yok :-\

[attachment=1]
[attachment=2]

08_09_4330_std.jpg

final_ouray_6108_std.jpg

Serde biraz kamyoncu ruhu olduğu için ;D şimdiye kadar hep büyük arabalardan hoşlanmışımdır hele o tırların sadece ön kısmı bir kez kullanmak isterdim,bana hep güven vermiştir,geçmişte çokca traktör kullandım tarlalarımız vardı o traktörün verdiği güven insanı bayağı havaya sokuyor,ben arabamla kar,çamur ve arazinin eğimine aldırmadan hareket etmek isterim aslında,Cem senin yayımladığın fotodaki araç aslında tam benim istediğim model hem karavan hem arazi aracı tabiri caizse dibim düştü paylaşım için teşekkürler.

Ne diyelim önce Levent abiye sonrada bana Allah böyle bir araç nasip etsin ve tüm isteyen dostlara.

http://anautica.free.fr/

Hayallerindeki "kız"a sahip olabilen bir aile...
İstanbul Maslak sanayide kamyona bakım yaptırırken gece orada konaklayacaklarını belirtmişler...
Esnafda "buralar geceleri çok ıssız ve tehlikeli olur" diye onları uyarmış...
Amcam ise "Afrikada kaldığımız yerleri görseydiniz, bu uyarıyı yapma gereği duymazdınız" diye yanıtlamış... :D

Hayalimdeki semi-integrated karavanın ikizini Birol Ansa dostum kullanmaya başladı. İmaj karavan Sn Aydın Kestane yapımı. Kendisine gönülden mutlu sağlılı kazasız günler diliyorum.

birolansakaravan.jpg

Facebookda fotolarını gördüm.gercekten cok güzel olmuş. iyi günlerde kullansın. yapanlarında ellerine emekllerine sağlık

İmaj Karavan'ın (Aydın Kestane) camper ve alkovenli modellerini görmüştüm şimdiye değin hep. İlk kez semi-integrated çalışmasını görüyorum. Ayrıca sitesinde de, bu tür çalışmalarına özgü fotoğraflar da yoktu.

Oğuz Beyin bu modellerden hoşlandığını biliyoruz artık. Ne diyelim, gönlüne göre olsun....

Cavid Sezen

Sevgi ve selamlar.Benimde hep hayal ettiğim alkoven li tip bir motokaravan;ama şehir içi dolaşımda biraz zor kullanılır gibi.Onedenden dolayı en mini campervan daha avantajlı görünüyor.Bir gezgin ve doğasever biri olarak tam teşekküllü bir motokaravan hem kamplara uygun,hemde kendi başına her yerde konaklıyabilir.Bağlı kalmadan deniz kenerı şehir içi veya yaylalarda ormanda konaklanabilir.Buda ayrı bir özgürlük demektir.ALLAH her insan sever e istediğini versin.Tabii gönlüne göre en iyisini versin. Saygılar.

sevgılı metın kardesım.
ıcındekı ses sana bır gun kendın ve aılen ıcın en ıyı karar ı verdırecektır. eve haklısın gonulun ısteklerıne zaman saman akıl bıle ıkna edemedıgı zamanları bılırım. derım kı bır gun mutlaka ısteklerının yonu olgunlastıkca en dogru kararı verıp hem sen hemde aılen cok mutlu olacaktır.
sevgı ve selamlarımla mehmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR