Hayallerimizdeki Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,175
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan

Günay bey,

3 ay su gibi geçer...
15 günü gitti bile... :D
Hayırlı olsun, keyifli güzel günlerde kullanmanızı dilerim...

Etiketler

Hayırlısı olsun Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.Darısı başımıza diyelim.Bende İzmirliyim hem Karavanınızı görmek hemde ustayla görüşmek için önümüzdeki hafta Ege karavanı ziyeret edeceğim.

Arkadaşlar hepinizin iyi dileklerine teşekkür ediyorum, inşallah herkes hayaline kavuşur,
Sağlıcakla kalın

Günay

aslında bir maximog ve treyleri şeklinde birşey ya da chevrolet express van karavan tasarımı çok güzel olurdu

Günay bey Hayırlı uğurlu olsun Allah kavuştursun sizin heyecanınızı en iyi anlayanlardanım,bildiğim kadarıyla Beylikdüzü tarafında oturuyorsunuz aracınız geldiğinde gelip görmekte isterim sabır sayılı gün çabuk geçer ;) :D

Bu sene sezona yetişmeyen kış sezonunda tamamlanacak olan bayağı karavan olacak gibi.

bulent beyın teklıvı havada kalmamalı . ben degerlendırıyorum
bıtırebılmek ıcın ugrasıyorum.

Benim olduğum ortamda hep karavan konuşuluyor bayağı kişiyi zehirledim ;D meğer ne kadar bu işe hevesli kişi varmış fakat imkansızlıktan yapamıyorlar,iş yerinde birlikte çalıştığımız Yaşar abimde arabasını sattı şimdi onada araba bakıyoruz önümüzdeki sezon kısmetse bir karavan daha yollara düşecek.Hadi hayırlısı.

enezege' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Yukarıda Oğuz Bey'in resmini koyduğu karavan benimde hayalimdi ve bu hayalim nihayet gerçekleşiyor.Bu hafta sonu aracı,Ege Karavan Sayın Mehmet Kökçü'ye Teslim edip İstanbul'a döndüm.Yapım sürecini sanırım Ege Karavan sitesinde resimler.Bunun nasıl bir heyecan olduğunu hepiniz tahmin edersiniz, inşallah bir aksilikle karşılaşmadan binmek nasip olur.Benim gibi herkesin de
hayaline kavuşması dileğiyle sağlıkla kalın.
Günay
Günay Bey Hayırlı olsun en kısa zamanda keyifli seyahatlerinizin başlamasını dilerim....Direk sizin maliyetiniz olmasa bile fikir vermesi açısından böyle bir karavan kabaca ne kadara mal olur...Sadece karavan kısmı araç hariç...Kalın sağlıcakla...
Süleyman

big_15554128yg2.jpg

benim hayalimdeki karavan, sahibinden.com satışa konulmuş. elimin altında bir atölye olup baştan sona bu karavanı kendim yapmak isterdim, yaptıktan sonrada doya doya gezmek

Levent bey,

Hayaliniz o kadar da uzak değil.

http://www.sahibinden.com/satilik_defender-74WQQaXQQ13100779WQQpXQQdisplayitem

Hem 65000.- TL de değil. Az bir çalışmayla hayallerinize kavuşabilirsiniz.

L.jpg

Ahmet bey, haklısınız çok uzak değil fakat elimdeki bütçe ve imkanlar nedeni ile bir defender toplayıp alkovenli karavan yapmaya gücüm yetmiyor, yarım yamalak yapmış olmak içinde bu işe girmek istemiyorum. bugünkü durumum bir panelvanı bitirebilme imkanları veriyor o yüzden ertelemek zorundayım. araçlar eski olduğu için en başta araçları tadilat yapıp arazide sorun çıkarmayacak duruma getirip sonra motokaravana çevirmek lazım diye düşünüyorum ve elimdeki bütçenin yetmeyeceğini hesaplıyorum. camper öyle değil tam bitmesede aracı kullanabiliyorsunu. saygılar

Motokaravan dı, camper di, microcamper di derken en sonun da çekme karavana karar verdim. Bu karara nasıl vardım anlatayım. Otomobilimden vazgeçemiyorum. Hem otomobil hem motokaravan 2 vergi, 2 sigorta, 2 bakım, 2 muayene olmasından dolayı benim için zor olacaktı. Sadece maddi yönden değil zaman ve uğraşma yönünden. Hafta içi bu tür işler için yeterli zaman ayıramıyorum. 750 kg altında bir çekme karavan aldınmı ruhsat vergi sigorta muayene işleriyle uğraşmıyorsun. Bakımı da sanırım çok ağır olmaz. Evimin otoparkı da karavan koymaya müsait. Önceleri kulanımından dolayı korkuyordum ama kullananların benden ne fazlası var diye düşünüyorum. Şehiriçi trafiğine girmedikten sonra şehirler arası yollarda sorunsuz kullanırım sanırım. Öncelikle ilk fırsatta otomobilime çeki demiri taktırıp ruhsata işleteceğim. Bir daha ki yaza kadar da ekteki linkteki gibi küçük bir çekme karavan alacağım. Boyutunun en küçük ve en hafif olması benim için en önemlisi. İçin de 3 kişilik yatak olması benim için yeter donanım.

http://www.sahibinden.com/hafif_bir_karavan-00WQQaXQQ14951604WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR