Hayallerimizdeki Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,120
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan

Merhaba arkadaşlar,
Yukarıda Oğuz Bey'in resmini koyduğu karavan benimde hayalimdi ve bu hayalim nihayet gerçekleşiyor.Bu hafta sonu aracı,Ege Karavan Sayın Mehmet Kökçü'ye Teslim edip İstanbul'a döndüm.Yapım sürecini sanırım Ege Karavan sitesinde resimler.Bunun nasıl bir heyecan olduğunu hepiniz tahmin edersiniz, inşallah bir aksilikle karşılaşmadan binmek nasip olur.Benim gibi herkesin de
hayaline kavuşması dileğiyle sağlıkla kalın.
Günay

Etiketler

Günay bey,
Hayırlı olsun, kullanışlı,estetik modern bir karavanınızın olacağı kesin. Mehmet bey de, Aydın bey gibi konusunda titiz, bilgili, araştırıcı, saygın bir üretici.
İyi günlerde kullanmanız dileği ile. Zor geçecek bir döneme girdiniz :smiley:
Oğuz

Teşekkürler Oğuz Bey; evet haklısınız özellikle zaman konusu.Bu kadar bekledikten sonra üç ay daha sabrederiz artık, ama Mehmet Usta'ya kalite konusunda güvenim sonsuz.
Günay

Sayın enezege,

Kutlarım sizi, hayırlı olsun!... Camper mı, yoksa semi-integrated mi olacak? Aracınız Ne?

Cavid Sezen

İyi dileklerinize çok teşekkürler,araç sprinter 413 cdi 2004 model, karavan tipi Oğuz bey'in yukarıda resmini gönderdiği semi-integrated karavanın benzeri olacak,
sağlıkla kalın
Günay

Günay bey Allah kavuştursun diyelim, askerlik gibi gün sayacaksınız herhalde ;D ;D ;D, iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle sevgiler

Boyle bir araci yaptirma maliyeti nedir? Donanimlariyla beraber belirtebilir misiniz acaba?
Ayrica alkovansiz olmasinin nedeni nedir? Kullanimda ne gibi avantajlari var acaba? Alkovan yoksa panelvan niye olmuyor? Sevgiler

İnsel,
Dilim döndüğünce neden smi-integrated sorusuna kendimce cevap vermeye çalışayım. 2007'den bu yana Avrupa'da da daha sık tercih edilen model oldu semi-integrated.
Ne yazık ki elimde istatiksel rakamlar yok ama kendi gözlemim de bu yönde , nisandan bu yana yollardayım, integrated ve semi-integrated modelleri çok daha fazla görür oldum. Ön tarafta yatak olmaması bir handikap gibi gözükse de genelde arkada sabit yatak konuluyor. Aerodinamik açıdan da alkovan olmayan modeller daha rahat kullanılıyor. Panelvandan niye farklı dersen , bir kere enden kazanıyorsun 220-230 gibi enleri var. Şöför üstü, dolap olarak kullanılabiliyor. Bir de kişisel tercihim, bana göre alkovanlara oranla daha estetik.
Oğuz

Oğuz Bey'in cevabına bir şey ekleyeyim.Ben yukarıya yetişkin bir insanın yatabileceği tek kişilik bir yatak sığdırabiliyorum (çocuk yatacak ama istenirse).
Günay

Narlıgöl'de çektiğim bir fotoğraf. (Nevşehir-Aksaray-Niğde sınırında bulunan, Niğde'ye bağlı, bir krater gölü) Bu türden compact araçların kullanım kolaylığı oluyormuş.. Bir önceki nesil Ford Transit'e uygulamışlar, çok hoştu doğrusu...

Cavid Sezen

[attachment=1]

gezi_son 161.jpg

Sayın Günay bey hayırlı uğurlu olsun .Araç mükemmel ve kasasıda umarım ihtiyaçlarınıza göre dizayn edilir.Size ve ailenize mutlu gezilerinizde eşlik eder.Bizlerede bir motivasyon olur.Sevgi ve saygılar.

yaybek' Alıntı:
Cavid abi boydan biraz kısa gibi görünüyor sanki,insan yapmışken biraz uzun yapsaymış daha iyi olurmuş.

Yusuf aşağıdaki linkte konu hakkında(semi-integrated karavan) görüşler var.
Cavid Sezen

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24053.msg356049#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR