Ynt: Hayallerimizdeki Karavan
Ben onu şöyle çözmeyi düşünüyorum arka kısma kapıların oturduğu şaseye(bagaj lastiklerin kanalına) göre biçim verip sineklik yaptırırsam sorun çözülür gibime geliyor. En kötü sinekliği alıp kendim bile keserek iki parçadan oluşan bir sineklik yaparım.Çadır kısmından öyle çok izoleli birşey beklemiyorum,zaten çadırın tabanını kenarlara yapılan halkalardan geçirdiğim ipliklerle birbirine bağlamayı düşünüyorum.Bazı zamanlarda tabanı kullanmaya gerek bile duymayabilirim.Benim yaptıracağım brandayı zaten arabaya sıkı sıkı sardırıp bağlayacağım,ısladıktan sonra çekme konusunuda iyi ki hatırlattınız,onlar detayları biliyorlar diye sormak hiç aklıma gelmedi.Yapacak kişiye bir topun kaç metre olduğunu öğrendikten sonra gerekirse bütün topu ben alırım sen daha kalınından yap derim,birtane cırlak bir kırmızı vardı elinde çok kalın ama yetmemiş,renk deyince acaba böceklerin sevdiği yada sevmediği bir renk varmı ondan yapsaydık.Ayrıca kısa gezilerde aracın arkasına düşündüğüm port bagajdan uzatma içinde yanlardan aşşağı taşmalı gölgelik yaptıracağım onuda yaptırırm.Pazartesi günü kaç günde yapacağını öğrenip,panelvan minibüse nekadar ihtiyacımız olacak ona karar verene kadar bekleyeceğim.