Cem bey ben alacağım en pahalı kontraplakağı aldım(ithal 3cm hiçbirşeyden etkilenmiyor,dışı çok değişik ve sert bir malzemeyle kaplı) ama hurdacıdan ağacın kilosu 0,7 tl onun kilosu 1,2 tl ve ben 100-150 küsür tl ye ağaçları mal ettim,hatta yapan usta ve rüzgarda söylemişti bu kadar kalın yapmana gerek yok diye).malzemenin çok ağır olduğunu fark edince altlarını ağaç yaptım.sünger ve dikiminede 100 tl kumaşçı tanıdık çıktı para almadı şimdi yazarken aklıma geldi onada hediye götüreyim, marangozda benim evi yapan abi idi onada ortalama 100 vermiş olsam,he birde dolap rayları ve kulplar onlarda 70 tl. 400 tl ye mal ettim masaayakları filan onlar para değil 20-30 tl birde malzeme verdiğimiz yere boyattım ya düşünmeden yazınca kendimi otlakçı gibi hissttim hepssinde bir tanıdık var
niye böyle detaylı yazdım eğer düşünürseniz ben sizin için burda bir çalışma yapabilirim araştırayım bizim marangoza sorayım kaça yapar çünkü bizim marangoz küçük biryer ama tarkanın filan gösteri tırını yapmış bir abimiz,klasik marangoz ama çok düzgün işi var,olacak tek fark sana işçiliği onuda benim için kaça yaparsın diye sorabilirim.Bir kere senin marangozun yarısından aza yapar o garanti
buraya bir sefer ölçü için gelsen bir seferde montaja yakacağın mazot belli,benim işide bir cumartesi gününde bitirmişti ama benim işim kutu yapmaktı baya basitti ve musait olduğu zamanda beraber yaptırmıştık.