Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,945
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Roll cage icin plan proje hazir. Kim yapar nerde yapilir kaca mal olur gorucez. Ayrica on/arka/yan tamponlari begendik. Terrafirma nin modelleri guvenlik, islevselleik ve gorsel anlaminda sinifi gectiler.

Simdi bunlari kim nerde yapar, kaca yapar, ne kadar surer onlara bakicaz...

6432.1320753084.jpg

defender110.jpg

113-winch-bumpers2-1.jpg

terrafirma-tf571-heavy-duty-rear-corner-bumper-for-land-rover-defender-110-1067-p.jpg

terrafirma-tf571-heavy-duty-rear-corner-bumper-for-land-rover-defender-110-[2]-1067-p.jpg

Etiketler

emre bey aracınız hayırlı olsun inşallah ve defenderla ilgili bilgileri yarın yollarım diğer bilgisayarımda kayıtlı olduğu için bir gece sabredersiniz umarım.şimdiden kolay gelsin

mrdnmz' Alıntı:
Roll cage icin plan proje hazir. Kim yapar nerde yapilir kaca mal olur gorucez. Ayrica on/arka/yan tamponlari begendik. Terrafirma nin modelleri guvenlik, islevselleik ve gorsel anlaminda sinifi gectiler.

Simdi bunlari kim nerde yapar, kaca yapar, ne kadar surer onlara bakicaz...

Emre şemalardan ziyade cage in ölçülerini bulmaya çalış.Ölçüleri bulduğunda metre hesabı ihtiyacın olan kalınlıkta boru alıp bükümcüde büktürebilirsin.Ardından boya ve kaynak vs.işleri olduktan sonra en ekonomik ve sağlam seçeneği bulmuş olursun.
İkitelli sanayide bu işle uğraşan çok kişi var ama tüm işlemleri tek bir elden yaptırmaya kalkarsan çok para gider.
Biraz araştır ve bazı işleri acele etmeden zamana bırak derim.
Bir ara konuşalım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ynt: Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

yasakşehir07' Alıntı:
emre bey aracınız hayırlı olsun inşallah ve defenderla ilgili bilgileri yarın yollarım diğer bilgisayarımda kayıtlı olduğu için bir gece sabredersiniz umarım.şimdiden kolay gelsin

36 sene beklemisiz 1 gece daha dayaniriz :smiley:. Tekrar paylasiminiz icin tesekkur ederim.

MZ601 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ynt: Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

AKİVA' Alıntı:
Emre şemalardan ziyade cage in ölçülerini bulmaya çalış.Ölçüleri bulduğunda metre hesabı ihtiyacın olan kalınlıkta boru alıp bükümcüde büktürebilirsin.Ardından boya ve kaynak vs.işleri olduktan sonra en ekonomik ve sağlam seçeneği bulmuş olursun.
İkitelli sanayide bu işle uğraşan çok kişi var ama tüm işlemleri tek bir elden yaptırmaya kalkarsan çok para gider.
Biraz araştır ve bazı işleri acele etmeden zamana bırak derim.
Bir ara konuşalım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Daha once yaptiranlar da varsa bulabilirim sanirim. Oteki turlu bulunmasi biraz zor gibi. En azindan web te zor.

Bu arada an itibari ile burada paylastiklarim icin zaten en az 6 ay bekleyecegiz dolayisi ile hem kendime referans cikariyorum ileride ne yapacagimi unutmayayim diye (Allah sasirtmasin) hem de fazlaca bilgi toplamaya calisiyorum. 2,5 benzinli almamin bile sebebi var mesela :smiley:

Bu haftasonu da dahil İstanbulda olacagim zaten arayacaktim. Kismetse gorusmek uzere.

MZ601 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tafa4196' Alıntı:
Gelir gelmesine de uzun yol beni düşündüren... Gerçi Seda'yla Gamze olunca onuda hallederiz diye düşünüyorum.

tafa4196' Alıntı:
Sen istanbula gidip gel de yaparız. Zaten heryer bembeyaz hatta kartepe yapalım sucuk partisi yaparız... :smiley:

Ya derdin uzun yol olsun :smiley: herkes otoyoldan gider biz dere tepe gideriz o yüzden uzadı deriz :smiley::smiley::smiley:

Bu arada benim pasaportumunda böyle olmasını diliyorum :smiley:

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri