Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,938
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Arkadaşlar malum sitede bi ilan var tedaşdan çıkanlar sanırım 3,5 benzinli nedersiniz beni kasarmı bu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1994-defender-110-luk-3-5-benzinli-146900640/detay

Etiketler

tafa4196' Alıntı:
Arkadaşlar malum sitede bi ilan var tedaşdan çıkanlar sanırım 3,5 benzinli nedersiniz beni kasarmı bu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1994-defender-110-luk-3-5-benzinli-146900640/detay
Tafa özgür e sor o yeni aldı sayılır. kasa çok temizdi onun da. iyi anlar o bunlardan

tafa4196' Alıntı:

Sonunda olması gereken fiyata bir V8 ilanı gördük. Az pazarlıkla 14'e rahat alınacak bir araç. Motor ve mekanikte sorun yoksa ve boya kaporta vs işlerine niyetlenilecekse kaportanın durumu hiç önemli değil. Geri kalan döşeme işleri keyfe keder. Modifiye zaten ayrı bir masraf kalemi.

nkurtkaya' Alıntı:
Sonunda olması gereken fiyata bir V8 ilanı gördük. Az pazarlıkla 14'e rahat alınacak bir araç. Motor ve mekanikte sorun yoksa ve boya kaporta vs işlerine niyetlenilecekse kaportanın durumu hiç önemli değil. Geri kalan döşeme işleri keyfe keder. Modifiye zaten ayrı bir masraf kalemi.

14 e alip uzerine en az 20 harcamak gerekecek (kaporta, boya, doseme, motor bakimi vs vs). Ben 3-5 e biter denip de daha az harcanana Defender pek gormedi. :smiley:

Site de hazir yapili 3,5 lar da var. 30-35e...

nkurtkaya' Alıntı:

Yarın kısmetse araca bakmaya gidicem detayları hakkında bilgi veririm.

tafa4196' Alıntı:
Yarın kısmetse araca bakmaya gidicem detayları hakkında bilgi veririm.
Banada haber edin. ama başka bir konuda bu araçla ilgili mevzu geçti. ellerinde 2 tane varmış ay sonu 8 tane daha gelecekmiş. büyük ihtimal ihaledeki en iyi aracın resmini koyup en kötü aracın fiyatını yazmışlardır diye düşünüyorum. yoksa 15 e 3.5 kaporta sağlamsa çok iyi fiyat.

bende görüştüm ve fiyatı onbeşden aşağıya inmiyorlar biraz daha arayan olursa fiyat yükselebilir ve ayrıca toyota hılux de var ellerinde ilgilenen olursa.araçları görenler bilgileri paylaşırsa memnun oluruz.

Az once GPS Essentilals programini offline olarak test ettim. 12 de 9 uydu baglantisi ile anlik tum bilgileri guncelledi. Topografik harita da dahil. Android kullanicilarina tavsiye ederim ustelik ucretsiz.

Yalniz tirmanma acisi, yon bilgisi vs digerleri icin tabletin dik pozisyonda olmasi saglikli veri alimi acisindan onemli. Cunku G Sensoru (yercekimi sensoru)daha verimli calisiyor. Yatik veya egik oldugunda bilgiler karisabiliyor.

Sirada tableti nereye ve nasil monte edecegim var...

Tekliflere, onerilere acigim...

dturan' Alıntı:
Banada haber edin. ama başka bir konuda bu araçla ilgili mevzu geçti. ellerinde 2 tane varmış ay sonu 8 tane daha gelecekmiş. büyük ihtimal ihaledeki en iyi aracın resmini koyup en kötü aracın fiyatını yazmışlardır diye düşünüyorum. yoksa 15 e 3.5 kaporta sağlamsa çok iyi fiyat.

Kardeşim sendemi niyeti bozdun...

Emre Bey, Aracınız çok güzel gerçekten kazasız belasız günlerde kullanın inşllh, bende yakın zamanda hayalim olan defendermı alıp aranıza katılacağım hayırlısıyla, yavaş ilerletiyorum defender bulma ve yapma işlerimi kafamdakileri oturtayım biriki ayı var sanırsam, derya ve özgür Bey gibi forumdakilerin çok faydası oluyor daha ama sizinkinin aksine benim olacağını umduğum defenderın ismi hazır aklımda, sadece kendi yok daha ama doğmamış bebeğin ismini telafuz edip şanssızlık getirmeyeyim şimdiden. paylaşımlarınız için teşekkür ederim araç yapılacakları ve hayalleriniz konusunda benzer düşünüyoruz anladığım kadarıyla, özellikle vıdeo izlerken uykuya dalma ve tamirattan anlayışınızın vida sıkmak ve ampul degistirmekten ibaret oldugunu okudugumda bu düsüncem de güçlendi. :D gelişmelerden haberdar edin lütfen ilgiyle takipteyim
Saygılar Alkım.

voyvoda4' Alıntı:
Emre Bey, Aracınız çok güzel gerçekten kazasız belasız günlerde kullanın inşllh, bende yakın zamanda hayalim olan defendermı alıp aranıza katılacağım hayırlısıyla, yavaş ilerletiyorum defender bulma ve yapma işlerimi kafamdakileri oturtayım biriki ayı var sanırsam, derya ve özgür Bey gibi forumdakilerin çok faydası oluyor daha ama sizinkinin aksine benim olacağını umduğum defenderın ismi hazır aklımda, sadece kendi yok daha ama doğmamış bebeğin ismini telafuz edip şanssızlık getirmeyeyim şimdiden. paylaşımlarınız için teşekkür ederim araç yapılacakları ve hayalleriniz konusunda benzer düşünüyoruz anladığım kadarıyla, özellikle vıdeo izlerken uykuya dalma ve tamirattan anlayışınızın vida sıkmak ve ampul degistirmekten ibaret oldugunu okudugumda bu düsüncem de güçlendi. :D gelişmelerden haberdar edin lütfen ilgiyle takipteyim
Saygılar Alkım.

Alkim bey benim icin de iyi oldu yalniz olmadigimi bilmek. :smiley: insallah bitecek ve cok da guzel olacak. Sizden de fikir oneri bekliyorum.

Ad koyma konusunda acelemiz yok. Kendi adini kendisi koyar nasil olsa...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR