Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,938

Etiketler

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

Ey ahali duyduk duymadik demeyin..

Daha ismini bile koyamadigimiz Defender imiz yurt disina tasinmamiz dolayisi ile maalesef satiliktir.

Aracimi bilen ve gorenlerden sorunuz. Gersini ben zaten yazdim buraya.

Bu arada yakin dostlarimdan birine sozum var haber bekliyorum. Onun disinda bir sorun yoktur.

Birlikteliğiniz pek kısa sürdü Emre Bey, keşke defenderınızı da yurt dışına götürebilseniz, hayırlısı diyelim, aracınız hakkı da detaylı bilgiyi ilan bölümünde ve sahibinden de görürüz yakında eminim. Pişman olmamanız dileği ile hayırlı satışlar şimdiden.

Emre nereye böyle ?
Daha görüme fırsatı bile bulamadık.
Hayırlısı olsun inşallah...

voyvoda4' Alıntı:
Birlikteliğiniz pek kısa sürdü Emre Bey, keşke defenderınızı da yurt dışına götürebilseniz, hayırlısı diyelim, aracınız hakkı da detaylı bilgiyi ilan bölümünde ve sahibinden de görürüz yakında eminim. Pişman olmamanız dileği ile hayırlı satışlar şimdiden.

Alkim bey valla arac satilmasin diye elimden geleni yapiyorum emin olabilirsiniz. Bir daha bu sartlarda bu temizlikte bulamam cok eminim. En kotu cekerim garaja donusumde 1 aku 4 lastik ister :smiley:

AKİVA' Alıntı:
Emre nereye böyle ?
Daha görüme fırsatı bile bulamadık.
Hayırlısı olsun inşallah...

Valla bir ruzgar esti Antalya dedik ikinci ruzgar esti boyle oldu... cok istemeyecegim diye hep diyorum kendime de bir turlu olmuyor iste... gorusecegiz elbet benim icim rahat. Sadece zaman meselesi...

Bu arada TR den ayrilisim 02 Ocak ta. Su an Antalya dayim 27 sinde İstanbul oradan Golcuk... bize kalan 1 ya da 2 gun... bunlardan birinde dibine kadar camura batmayi planliyorum...

Tafa hazir ol cumartesi gecen gittigimiz yere gidiyoruz... inicez bu sefer oradan ona gore :smiley:

mrdnmz' Alıntı:
Bu arada TR den ayrilisim 02 Ocak ta. Su an Antalya dayim 27 sinde İstanbul oradan Golcuk... bize kalan 1 ya da 2 gun... bunlardan birinde dibine kadar camura batmayi planliyorum...

Tafa hazir ol cumartesi gecen gittigimiz yere gidiyoruz... inicez bu sefer oradan ona gore :smiley:

Ayıpsın kardeşim ineriz inmekte sıkıntı yok benimde aklımda güzel bir rota var sen hayırlısıyla gel plan yaparız

Lastiğime kavuştum sonunda. Attım kendimi çamura

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR