Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,949
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

ndogru' Alıntı:
Yukardaki yeşil arabada (dx55upr yazısı olan) ki tampondan bir arkadaşımda var , kandisi Hollandadan getirmişti ama takmadı satacaktı sanırım kaportacısında duruyordur , isteyen varsa araştıralım.

Ben ilgilenebilirim ama istediğim tampon çok küçük farklılıklar gösterebiliyor. aynı bearmach koduyla farklı tamponlar olabiliyor. ( o yüzden 7 aydır beklemedeyim) mesela ba5676a ile ba5675a katalogda aynı görünüyor ama birinde far koruma boruları var diğerinde yok. gibi.
Arkadaşınızdan rica etsek fotoğraf çekip gönderebilirmi? tabi birde fiyat verebilirse sevinirim.

Etiketler

Derya bey kendi şu anda muhtemelen Hollandadadır .Ben TC. deki tel nosunu bulursam size pm atarım.

Merhabalar,
Emre, güle güle kullan. Çamurun seni uğraştırsın yormasın, üzerine sıçramasın (tabu bu tamamen yengemle alakalı malum ben benzer sıkıntıları yaşadım).
Ne güzel tabi bu gazda mutlaka Deryanın da parmağı vardır ENKA dayanışması desek daha doğru olur.
Hele bir satılsın benimde aklımda benzeri var.
Tekrar hayırlı olsun. Yeğenimizin mutluluğu yüzünden okunuyor.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Şimdi hazır da havalar müsaitken önde gözüken lambaları bir düzene sokmak lazım düşüncesiyle aldık aletleri elimize. Bu arada araç ile birlikte hediye edilen takım çantası ve ıvır zıvırlara anlam vermeye başlıyorum yavaş yavaş :smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Yavaş yavaş Niyazi abi :smiley: benim yaptığım zaten tam bir cesaret örneği. Sadece vida sıkabilen ve ampül değiştirebilen ben artık Defender sahibiyim ve hem mekanik hem de elektrik işlerini öğrenmem gerekiyor. Aracımızı alarak ilk adımı attık. Bugün de aldım elime ne gelirse başladım uğraşmaya. Sonumuz hayır olsun.

Bu arada Frontera mıza "Rhino" yani "gergedan" demiştik henüz Defender ımıza bir isim bulmuş değiliz. Onun da vakti gelir elbet...

Hayırlı olsun Emre iyi günlerde kullanın, kaputa lastik monte edince ister istemez Gergedan olmayacakmı araç ;)

mrdnmz' Alıntı:
Doğru valla tekrar okudum da hiç bilgi yok araç hakkında :smiley: 1990 model 169,000km de. Çok okudum çok araştırdım ve 2,5 Benzinli de karar kıldım. Daha az önce test ettik düz dizelden daha iyi o kesin. Daha sessiz. Tüp 2012 de takılmış bana sadece mikser işi kaldı. Onu da tez vakitte halledicez kısmetse.

Ambulansa kasa bir ara niyetlenir gibi olduk fakat kullanım amacımıza hitap etmediği için vazgeçtik. Keza aynı şekilde 130 kasa dan da arka koltuklardakiler perişan olmasın diye vazgeçtik.

Bu araçla ilgili çok uçuk planlarımız yok. Ancak içinin komple baştan ve farklı yapılacağını söyleyebilirim. Fakat yaz a kadar bekleyeceğiz. Sezon hele bir geçsin ben çamura doyayım da :smiley:

Aralık 10 dan sonra 1-2 gün İstanbul da olacağım müsaitseniz görüşelim. Zaten ayak üstü bir selamlaştık içimde kaldı... Hem de siz daha yakından incelersiniz.

İyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler. Darısı size...

Ben Galloperımdan açıkcası çok memnunum.Kolay kolay değştirmeyi düşünmüyorum.Bayağı bir uğraştıktan sonra tam istediğim kıvama geldi :smiley:
Sadece ağır offroad etaplarına girmiyorum.Araca kıyamıyorum doğrusu.
Telefonum sende var.
Müsait olduğunda ararsan buluşuruz.Sonuçta birbirimize yakın mesafede sayılırız.

hayırlı olsun yeni aracın. hayalindeki araca kavuşmanın tadı bir başka dır herhalde cok selam herkeze.

Ynt: Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

güngör' Alıntı:
Hayırlı olsun Emre iyi günlerde kullanın, kaputa lastik monte edince ister istemez Gergedan olmayacakmı araç ;)

Levent abi tesekkurler. Gergedan demeyiz artik Fronteranin hatirina... :smiley:

MZ601 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ynt: Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

tornado57' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun hocam,
Sinop'ta iken çok beğenip resmini çektiğim bi araçtı :smiley:

semaver' Alıntı:
Emre Bey yeni aracınız hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.

Cok tesekkur ederim. Dogrudur Sinop ta bilinen bir aracti. İnsallah hepimizin tekeri duz basar...

MZ601 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre abi hayırlı olsun, senle görüştüğümüzdede demiştin hayalım defender diye, insanın hayallerine kavuşması güzel ;) Allah kazasız belasız güzelliklerle binmeyi nasip etsin inş.

Quinsley' Alıntı:
Emre abi hayırlı olsun, senle görüştüğümüzdede demiştin hayalım defender diye, insanın hayallerine kavuşması güzel ;) Allah kazasız belasız güzelliklerle binmeyi nasip etsin inş.

Osmancim daha iyisi sana da nasip olsun insallah. Bir bulusma olsa da gelsek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri