Hangisini Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,290

HANGİ MARKA JİPİ ALIRDIN

• Kullanılan toplam oy
    158
Ynt: Hangisini Alırdınız?

yiğito' Alıntı:
herkesin aracı kendine güzeldir ;) .kimse başkasının aracını küçümsememeli,bu iş gönül ve maddiyat işidir.maddiyatın yoksa benim gibi pajeronu 6000 tl para+36 ay vadeli kredi ile alırsın sonra parasızlıktan hiç bir şey yapamazsın 5 senedir sadece binersin offroada süremezsin bilem :D ;D ::smiley:
sen yine iyi almışsın ben 5500tl peşin 2 ay senetle almıştım sonra biraz masraf yaptım tabi ;D ama arazi olayı farklı orda gözüm görmüyor çok dodik marşpiyel kırdım kaportacım artık illallah etti ;D

Etiketler

yiğito' Alıntı:
herkesin aracı kendine güzeldir ;) .kimse başkasının aracını küçümsememeli,bu iş gönül ve maddiyat işidir.maddiyatın yoksa benim gibi pajeronu 6000 tl para+36 ay vadeli kredi ile alırsın sonra parasızlıktan hiç bir şey yapamazsın 5 senedir sadece binersin offroada süremezsin bilem :D ;D ::smiley:

Ben yukarıdaki yazımda kimsenin aracının küçümsemedim sadece öğrenmek istediğim Değerli arkadaşımın SSANGYONG kullanıp kullanmadığı ve kendiside zaten kullanmadığını belirtti benim de değinmek istediğim nokta oydu zaten Toyota veya pajero alırdım diğerlerine elerdim dediği için ssangyongla bir test sürüşü yapmasını önerdim kullandıktan sonra aracın artısını ve eksisini kendisi görecekti ve şu nedandan dolayı ssangyong almazdım diye fikir yürütse idi hiç kimsenin itirazı olmazdı
burda hepimiz bir birimizle bilgi paylaşımında bulunduğumuz için kimse kimsenin aracını küçümsemez sonuçta herkesin gücü neye yeterse onu alacak herkes de kendi aracını övecek çünki kendi malı

Sangyongla ilgili bildiğim tek şey (daha doğrusu şahit olduğum) yakıtının iktisatlı olması.Dayımda var ve izmirden balıkesire gitmiştik.Rahat araç.Bu arada dayım 350krş yakıyor demişti.Bence iyi.

kaan abi yanlış anlama abi,ben küçümseme derken senin için kastetmedim.hani bir lafa başlarken hep deriz ya biz toplum olarak;benim de demek istediğim buydu işte.yoksa benim aracı satsan 2.el hiç bir ssangyong almaz benim dediğim olay ise şöyleydi;memleketin herhangi bir yerindeki servis çalışanları çok dandik bir araba bu kadar para verip bu araba alınmaz diyorlar benim dediğim sadece bu.yazdıklarımda seni kasteden bir şey yok vallahi billahi. ;) ;)

yiğito' Alıntı:
kaan abi yanlış anlama abi,ben küçümseme derken senin için kastetmedim.hani bir lafa başlarken hep deriz ya biz toplum olarak;benim de demek istediğim buydu işte.yoksa benim aracı satsan 2.el hiç bir ssangyong almaz benim dediğim olay ise şöyleydi;memleketin herhangi bir yerindeki servis çalışanları çok dandik bir araba bu kadar para verip bu araba alınmaz diyorlar benim dediğim sadece bu.yazdıklarımda seni kasteden bir şey yok vallahi billahi. ;) ;)

kusura bakma ben yanlış anladım

ihtiyaç-maddiyat-zevk tercihi etkiler... gerisi marka fanatikliği... ;)

only toyota...
fazla acıklama yapmayada gerek yok bence...
alın binin istediğiniz yere gidin GELİN...

Sizin gibi usta değilim ama Toyota öncelikli olmak üzere Japon ...

(Bu arada mesajımı düzelme ihtiyacı hissetim , hem bilgi edinme açısından soru olarak da alabilirsiniz hem de bir iki yerden olumlu yorum duyduğum için ismini zikredeceğim 'isuzu' oylama listesinde yok. Ne dersiniz?)

isuzunun motoru kraldır, candır... gerisi hıkaye... ;)

Ssang bu markalar içinde Türkiye'de en genci ve en az reklamı olan araç ona rağmen çok iyi
Ssang olmadan asla :D

rottweiler' Alıntı:
Ssang bu markalar içinde Türkiye'de en genci ve en az reklamı olan araç ona rağmen çok iyi
Ssang olmadan asla :D
bencede SSANGYONG olmadan aslaaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR