Hangisini Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,321

HANGİ MARKA JİPİ ALIRDIN

• Kullanılan toplam oy
    158
Ynt: Hangisini Alırdınız?

bilalr' Alıntı:
yok yani... ilgili arkadaş az gerdi de... neyse ... tabiki maksat muabbet bigilendirme olmalı... yanlış yönlendirme ve germe değil... ;)
alabildiğin ve kullandığın araç eniysidir sahibine... :smiley:
ayrıca motor eski model ve merso motor olması ayrı konu tabiki... motor merso da gerisi terso diyen olursa nolcak ... yani... ;D
herkese hoş ve aklıbaşında muabbetler... ;)

Avatarınızdaki resim tehdit eder gibi bakıyor ;D

Etiketler

logo eski bir partinin logosu... hoşuma gittiğinden şimdilik kullanıyoz... ikna edici bir resim... ;D

Dusterci arkadaslar basmış sayfayi :smiley: Hoş geldiniz arkadaslar ...iki aracında ortak yönü off road camiasında pek sevilmemesi sanırım ...

Ssang tabiki en iyisi değil .... Aynı ısı yapan baska bir pickupa neden fazladan 20 lira verelim ... Hem ssang amortisorlu / yakıtı az / triptonik / vs vs bana göre f / p oranı en iyi pikap ..

sabri yucel' Alıntı:
Dusterci arkadaslar basmış sayfayi :smiley: Hoş geldiniz arkadaslar ...iki aracında ortak yönü off road camiasında pek sevilmemesi sanırım ...

Gelen hoş geldi ssangyongcu olarak kapımız herkese açıktır. 7.sayfanın ilk mesajında yazan dusterci arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim ne güzel kendi pencersesinden keni aracını almasının nedenlerini yazmış saygı duydum bazıları gibi sırf ortam germek için gelmemiş

sabri yucel' Alıntı:
Ssang tabiki en iyisi değil .... Aynı ısı yapan baska bir pickupa neden fazladan 20 lira verelim ... Hem ssang amortisorlu / yakıtı az / triptonik / vs vs bana göre f / p oranı en iyi pikap ..

bana göre ise :
fiyatına göre kendi sınıfının en iyisi en donanımlısı en sağlamı ve en ucuzu ssangyong

Bir cogunu tanıyorum bir donem takip ediyordum Duster sayfasını .....
Herkes amacı doğrultusunda istediği araca biner zevk ve renk meselesi :smiley:
Duster tam sase olup Löw'da olsaydı kesinlikle bende alırdım ... 1.5 dci motoruyla yakıt ekonomisi cok cok. İyi % 6 ortalama .. Bizim araçlarda olmayan difransiyel kilidide var doğru pilotajla arazide başarılı isler çıkarır ...

kaan2002' Alıntı:
bana göre ise :
fiyatına göre kendi sınıfının en iyisi en donanımlısı en sağlamı ve en ucuzu ssangyong
Sağlamlık konusunda kesinlikle aynı fikirdeyiz Türkiye'de an ağır şartlarda çalışan araziye giren sanırım benim ssang bir senedir masallah kar çamur tık yok ..aracın kupasını sok zaten resmen kamyon şasesi var ..

ssang' çılar haber pek' te fena değil hani...... ;D
http://www.arabalar.gen.tr/mahindra-ssangyongu-ele-gecirdi-h1787.html

kaan2002' Alıntı:
kimin aldığı pekte önemli değil önemli olam bana göre aynı fiyat ve kalite çizgisinde devam etmesidir
Tabi ki öyle zaten amaç kaliteyi artırmak ve kalitesinden,isminden faydalanmak
Çinliler satın aldıktan sonra Volvo adeta devrim yaptı

rottweiler' Alıntı:
Tabi ki öyle zaten amaç kaliteyi artırmak ve kalitesinden,isminden faydalanmak
Çinliler satın aldıktan sonra Volvo adeta devrim yaptı

ben yanılmıyorsam daha öncede %51 hissesi çinli bir şirkete aitti ama yanlış da hatırlıyor olabilirim

Mahindra nın 1945 yılından beri araç üretmesi, bunu yaparken Jip, Mersedes gibi firmalardan destek alması, Hindistan ın yol, arazi şartlarına göre imalat yapması euro 4 turbo dizel motoru ve fiyat avantajları, arazi modifiyesine uygunluğu offroad meraklısı veya benim gibi offroad cahilleri için uygun.
Ssang veya Duster sahiplerinden kaç kişi yeni aldığı 4 çekerine kıyıpta çamurun içine sokabilir.
Ya da çamurun içine sokacak kadar maddi imkanları varsa niye Ssang veya Duster alsın... :smiley:
Bence sorgulanması gerekmez mi? :smiley:

bluedreamms' Alıntı:
Mahindra nın 1945 yılından beri araç üretmesi, bunu yaparken Jip, Mersedes gibi firmalardan destek alması, Hindistan ın yol, arazi şartlarına göre imalat yapması euro 4 turbo dizel motoru ve fiyat avantajları, arazi modifiyesine uygunluğu offroad meraklısı veya benim gibi offroad cahilleri için uygun.
Ssang veya Duster sahiplerinden kaç kişi yeni aldığı 4 çekerine kıyıpta çamurun içine sokabilir.
Ya da çamurun içine sokacak kadar maddi imkanları varsa niye Ssang veya Duster alsın... :smiley:
Bence sorgulanması gerekmez mi? :smiley:
Mahindra için bir şey diyemem yakından incelemedim ayrıntısını da bilmiyorum ama Türkiye'de tutmadı burası gerçek
Dediğiniz gibi araziye uygun bir arabaya benziyor ne desem yalan olur
Benim Ssang ile girdiğim karadeniz yaylası yollarının haddi hesabı yok
Kavrun yaylası yoluna girdim ki gitmeyen bilemez o yolu
Ağır Off road yapmıyorum,işimde değil ama gittiğim zamanda işimi gördü 4x2 aracım bu arada
Uzun yol,hafta sonu gezisi,arazi için uygun araç Ssang binek araçtan daha rahat daha ne olsun
İki işimi de görüyor fazlası ile
Bu kalite,bu fiyat,dizel,otomatik,bu motor gücü ve yakışıklılık en uygunu bu çamura girmeyecek isek niye aldık ki zaten?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR