Hangisini Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,327

HANGİ MARKA JİPİ ALIRDIN

• Kullanılan toplam oy
    158

Etiketler

Ynt: Hangisini Alırdınız?

kaan2002' Alıntı:
bu günde uğramamış :'( iki günden beri siftah yok

bu günde uğramamış
cry.gif
iki günden beri siftah yok

İşin aslı oyladım oylamasına da... Japon ile (hassaten toyota ile) dacia macia aynı klasmanda olması CAİZ değildir. Nedeni mi?
elbette kanıtlanmış sağlamlık ve ucuz işletme maliyeti. Ben hep demişimdir, (teşbihte hata olmaz diyerek) japon araçları köylü kadını gibidir, cefakardır,tutumludur. Avrupalılar ise uzun tırnaklı şehir kadını gibidir hep paranı yer ve sorun çıkarır...

oğuzatay' Alıntı:
İşin aslı oyladım oylamasına da... Japon ile (hassaten toyota ile) dacia macia aynı klasmanda olması CAİZ değildir. Nedeni mi?
elbette kanıtlanmış sağlamlık ve ucuz işletme maliyeti. Ben hep demişimdir, (teşbihte hata olmaz diyerek) japon araçları köylü kadını gibidir, cefakardır,tutumludur. Avrupalılar ise uzun tırnaklı şehir kadını gibidir hep paranı yer ve sorun çıkarır...
. Kesinlikle katiliyorum avrupalilarin yani na masraf rekortmeni meshur ingilizleride eklemek lazim ...

oğuzatay' Alıntı:

dacia ile zaten ssangyong kıyaslanamaz bir ssangyong fiyatına 2 tane daica alınır (rekston rodios fiyatına belki 3 tane dacia alınır)
(Yanlış anlaşılmasın daica ya kötü demiyorum) fiyat ne kadar yüksek olursa sağlamlık bir nebze fazla, konfor bir o kadar fazla , bunun yanında yakıt da bir o kadar fazla olur

bu gün yine benim canavar ile Toroslara öte tırmandık gözünü seveyim ya o dağ yollarında o rampalarda banamısın demiyor içeri zerre kadar ses almıyor toz toprak içeri girmesin diye 4 cam kapalı kilima açık o halde o yollarda tekrar ve tekrar iyiki seni aldım ssangyongum diyorum

kaç günden beri kimse oy kullanmadığı için oylamayı kiltledim her halde oy kullanacak kimse kalmadı o nedenle anketi daha uzatmaya gerek yok tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

rottweiler' Alıntı:
Mahindra için bir şey diyemem yakından incelemedim ayrıntısını da bilmiyorum ama Türkiye'de tutmadı burası gerçek
Dediğiniz gibi araziye uygun bir arabaya benziyor ne desem yalan olur
Benim Ssang ile girdiğim karadeniz yaylası yollarının haddi hesabı yok
Kavrun yaylası yoluna girdim ki gitmeyen bilemez o yolu
Ağır Off road yapmıyorum,işimde değil ama gittiğim zamanda işimi gördü 4x2 aracım bu arada
Uzun yol,hafta sonu gezisi,arazi için uygun araç Ssang binek araçtan daha rahat daha ne olsun
İki işimi de görüyor fazlası ile
Bu kalite,bu fiyat,dizel,otomatik,bu motor gücü ve yakışıklılık en uygunu bu çamura girmeyecek isek niye aldık ki zaten?
Herkese selamlar,
Ssanglar çok dikketimi çeken araçlar özellikle iç mekannın (2009 sonrası sanırım) kokpit havasında olması çok etkileyici, maddiyat el verse şahsen almak isterim.
Birde affınıza sığınarak, polemik yaratmak gibi bir derdim yok fakat Rizede 6 yıl görev yaptım ve işimizin %50 si yaylardaydı, çamlıhemşin/ayder den çıkılan kavrun dan bahsediyorsanız, ayder den kavruna transitler servis çekiyor ve biz hyundai accent 1,5 ile defalarca kavruna çıktık evet yol biraz taşlıdır ama yolu olan bir yayla , turistlerin akın ettiği yaz döneminde kavrun yaylasında bol miktarda binek araç görebilirsiniz bir kaç yerde araç altı vurma riski vardır ama iyi sürücüler onunda üstesinden geliyorlar. Saygılar.

levent7753' Alıntı:
Herkese selamlar,
Ssanglar çok dikketimi çeken araçlar özellikle iç mekannın (2009 sonrası sanırım) kokpit havasında olması çok etkileyici, maddiyat el verse şahsen almak isterim.
Birde affınıza sığınarak, polemik yaratmak gibi bir derdim yok fakat Rizede 6 yıl görev yaptım ve işimizin %50 si yaylardaydı, çamlıhemşin/ayder den çıkılan kavrun dan bahsediyorsanız, ayder den kavruna transitler servis çekiyor ve biz hyundai accent 1,5 ile defalarca kavruna çıktık evet yol biraz taşlıdır ama yolu olan bir yayla , turistlerin akın ettiği yaz döneminde kavrun yaylasında bol miktarda binek araç görebilirsiniz bir kaç yerde araç altı vurma riski vardır ama iyi sürücüler onunda üstesinden geliyorlar. Saygılar.

Daha bu yaz gittim Kavruna yolu çok kötüydü önümüzdeki tüm binek araçlar geri döndü

Transit ise zaten oralar için üretilen bir araba dikkat ederseniz Transit diğer minibüslere oran ile daha yüksek ve serttir

Ayrıca benim bahsini ettiğim olay keşke taş olsa bildiğiniz koca koca çukurlar

Dogrudur hocam belki dogal etkenler yol yapisini bozmus olabilir. Bilmiyorum berde ikamet ediyorsunuz ama tekrar giderseniz verçenik yaylasinida gormenizi tavsiye ederim. Saygilar.

levent7753' Alıntı:
Dogrudur hocam belki dogal etkenler yol yapisini bozmus olabilir. Bilmiyorum berde ikamet ediyorsunuz ama tekrar giderseniz verçenik yaylasinida gormenizi tavsiye ederim. Saygilar.

Anzer,Ayder,kavrun,yedigöller,fırtına vadisi,ovit vs vs vs

Bire çok yer gördüm aslen istanbuldayım ama Yarı rize yarı ispirliyim:smiley:

Bir dahakine elevit,mezovit ve dediğiniz gibi verçenik yaylasını görmek istiyorum...

2012 ağustos ayı ssangyong satışları (odd den alınmıştır)

BİNEK :41
KORANDO SPORT :61 adet

toplam . 102

kaan2002' Alıntı:
2012 ağustos ayı ssangyong satışları (odd den alınmıştır)

BİNEK :41
KORANDO SPORT :61 adet

toplam . 102

2012 toplam .
binek .528
korando sport:770

toplam : 1298

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR