kaan2002' Alıntı:bu gün bizim mahalleye kimse uğramamış
kaan2002' Alıntı:bu günde uğramamış :'( iki günden beri siftah yok
. Kesinlikle katiliyorum avrupalilarin yani na masraf rekortmeni meshur ingilizleride eklemek lazim ...oğuzatay' Alıntı:İşin aslı oyladım oylamasına da... Japon ile (hassaten toyota ile) dacia macia aynı klasmanda olması CAİZ değildir. Nedeni mi?
elbette kanıtlanmış sağlamlık ve ucuz işletme maliyeti. Ben hep demişimdir, (teşbihte hata olmaz diyerek) japon araçları köylü kadını gibidir, cefakardır,tutumludur. Avrupalılar ise uzun tırnaklı şehir kadını gibidir hep paranı yer ve sorun çıkarır...
oğuzatay' Alıntı:İşin aslı oyladım oylamasına da... Japon ile (hassaten toyota ile) dacia macia aynı klasmanda olması CAİZ değildir. Nedeni mi?
elbette kanıtlanmış sağlamlık ve ucuz işletme maliyeti. Ben hep demişimdir, (teşbihte hata olmaz diyerek) japon araçları köylü kadını gibidir, cefakardır,tutumludur. Avrupalılar ise uzun tırnaklı şehir kadını gibidir hep paranı yer ve sorun çıkarır...
Herkese selamlar,rottweiler' Alıntı:Mahindra için bir şey diyemem yakından incelemedim ayrıntısını da bilmiyorum ama Türkiye'de tutmadı burası gerçek
Dediğiniz gibi araziye uygun bir arabaya benziyor ne desem yalan olur
Benim Ssang ile girdiğim karadeniz yaylası yollarının haddi hesabı yok
Kavrun yaylası yoluna girdim ki gitmeyen bilemez o yolu
Ağır Off road yapmıyorum,işimde değil ama gittiğim zamanda işimi gördü 4x2 aracım bu arada
Uzun yol,hafta sonu gezisi,arazi için uygun araç Ssang binek araçtan daha rahat daha ne olsun
İki işimi de görüyor fazlası ile
Bu kalite,bu fiyat,dizel,otomatik,bu motor gücü ve yakışıklılık en uygunu bu çamura girmeyecek isek niye aldık ki zaten?
levent7753' Alıntı:Herkese selamlar,
Ssanglar çok dikketimi çeken araçlar özellikle iç mekannın (2009 sonrası sanırım) kokpit havasında olması çok etkileyici, maddiyat el verse şahsen almak isterim.
Birde affınıza sığınarak, polemik yaratmak gibi bir derdim yok fakat Rizede 6 yıl görev yaptım ve işimizin %50 si yaylardaydı, çamlıhemşin/ayder den çıkılan kavrun dan bahsediyorsanız, ayder den kavruna transitler servis çekiyor ve biz hyundai accent 1,5 ile defalarca kavruna çıktık evet yol biraz taşlıdır ama yolu olan bir yayla , turistlerin akın ettiği yaz döneminde kavrun yaylasında bol miktarda binek araç görebilirsiniz bir kaç yerde araç altı vurma riski vardır ama iyi sürücüler onunda üstesinden geliyorlar. Saygılar.
levent7753' Alıntı:Dogrudur hocam belki dogal etkenler yol yapisini bozmus olabilir. Bilmiyorum berde ikamet ediyorsunuz ama tekrar giderseniz verçenik yaylasinida gormenizi tavsiye ederim. Saygilar.
kaan2002' Alıntı:2012 ağustos ayı ssangyong satışları (odd den alınmıştır)
BİNEK :41
KORANDO SPORT :61 adet
toplam . 102