Hangisini Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,327

HANGİ MARKA JİPİ ALIRDIN

• Kullanılan toplam oy
    158
Ynt: Hangisini Alırdınız?

bluedreamms' Alıntı:
Mahindra nın 1945 yılından beri araç üretmesi, bunu yaparken Jip, Mersedes gibi firmalardan destek alması, Hindistan ın yol, arazi şartlarına göre imalat yapması euro 4 turbo dizel motoru ve fiyat avantajları, arazi modifiyesine uygunluğu offroad meraklısı veya benim gibi offroad cahilleri için uygun.
Ssang veya Duster sahiplerinden kaç kişi yeni aldığı 4 çekerine kıyıpta çamurun içine sokabilir.
Ya da çamurun içine sokacak kadar maddi imkanları varsa niye Ssang veya Duster alsın... :smiley:
Bence sorgulanması gerekmez mi? :smiley:
O kisi benim iste yarım metre suya yarım metRe kar a kapılar açılmayacak kadar çamura girdim ve fırsat oldukcada giriyorum forumun diğer topiklerinde bir sürü resim mevcut tarafimdan yüklenmiş ...aracımın heryeri çizik sürtük icinde ...ama hic acımıyorum zaten amacım buydu ağır off road dersek kesinlikle yalan olmaz ... Ssang in en sevdiğim yönü bu arazide bir defender kadar hatta daha fazla performansli ...asfaltda net 200 km lere çıkacak kadar güçlü ve stabil ...
Ssang 3 aracın ısını yapıyor ....arazide off road jeep ....asfaltda bir sedan kadar konforlu ve süratli ....gerektiği zamanda kamyonet arkasına 700 800 kilo malzeme yükle ısını gor ....bir arac bence ancak bu kadar cok yönlü olabilir ....

Etiketler

bu gün 1 ssangyongcu daha katılmış oy sayımız 19 olmuş

Bu arada oylama sayısına bakınca katılımın yüksek olduğunu düşünüyorum SSangyong formunda toyota ve dacia açık ara önde gitsede anket ilgi çekiyor her halde ben bu kadar çok kişi sayısı düşünmüyordum sadece ssangyongcular katılır diye beklemiştim ama diğer marka sahipleri de bizi formumuzda yalnız bırakmıyor sağ olsunlar

Ssang 3 / 5 senedir turkiye Pazarı'nda var mussolari sayymassak ... 5 , 10 sene icinde Pick up ve suv segmentinde kesinlikle ilk iki içerisinde yer alacaktır ...

sabri yucel' Alıntı:
Ssang 3 / 5 senedir turkiye Pazarı'nda var mussolari sayymassak ... 5 , 10 sene icinde Pick up ve suv segmentinde kesinlikle ilk iki içerisinde yer alacaktır ...

bu gün siyah renkli bir korando jip gördüm duruşu çok etkiledi beni alan kişi yeni almış her halde daha etiketleri üzerinde araç pırıl pırıl parlıyordu bizde actyong u okutsak valla hiç beklemez gider alırdım

Günlük kullanım icin Megan var bende ... Benimde gözüm Kyrona kayıyor ... Megani verip kyron almak istiyorum ama duramam onlanda araziye girerim :smiley:

Bizim araçlar Kyronlara çok benzer olmasına rağmen ülkemizde yükseltme,spacer falan yapana rastlamadım.Biraz değişiklikle çok güzel olacağını düşünüyorum.

Motor sanziman difransiyeller aynı zaten Aks arası daha kısa off road icin bizim araçlardan daha uygun ... Asırı dik acılarda uzunluktan dolayı stepte surtuyor actyon Sports'da ...

Toyota almış başını gidiyor ankette :smiley: aramızda hainmi var yoksa ssangyong kullanıp toyotaya oy veren :smiley:

celo53' Alıntı:
Toyota almış başını gidiyor ankette :smiley: aramızda hainmi var yoksa ssangyong kullanıp toyotaya oy veren :smiley:

bundan önceki ankette 68 ssangyongcu oy kullanmıştı şimdi 21 de kaldı yoksa sattılarmı arabalarını

Tüm Gezenbilir Ailesi ve Milletimizin Regaib Kandilini Tebrik Eder Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederim.

celo53' Alıntı:
Tüm Gezenbilir Ailesi ve Milletimizin Regaib Kandilini Tebrik Eder Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederim.

hayırlı kandiller allahım kadir gecesine de erişmeyi ve ihya etmeyi nasip eylesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR