küçük ağa
Zirve
önce toyota yoksa pajero
gebu' Alıntı:KESİNLİKLE SSANGYONG. BİR KERE ALDIM KALİTEYİ GÖRDÜM. HALA SSANGYONG KULLANIYORUM. ACTYON'IM VAR SATARSAM KYRON MODELİNDEN ALICAM. TEK DERDİM BAGAJININ KÜÇÜK OLMASI. KYRONLA BUNU HALLETMİŞ OLACAĞIM.
kaan2002' Alıntı:KESİNLİKLE SSANGYONG. BİR KERE ALDIM KALİTEYİ GÖRDÜM. HALA SSANGYONG KULLANIYORUM. ACTYON'IM VAR SATARSAM KYRON MODELİNDEN ALICAM. TEK DERDİM BAGAJININ KÜÇÜK OLMASI. KYRONLA BUNU HALLETMİŞ OLACAĞIM.
Bende de beyazı var memnunum bagajı evet biraz küçük ama bagaj yılda bir kez memlekete giderken lazım oluyor onun için bagajı önemsemiyorum yılın 365 günü bagaj kullanmadığım için bagajı sorun etmiyorum
Ne mi olacak?yiğito' Alıntı:ssangyong öven aziz cemaat,kaliteli dediğiniz aracı kendi çalışanları bile beğenmiyor,alanlara şaşırıyorlar sizlerde kalite diyorsunuz ??? ne olacak şimdi bana söyleyin hadi.
yiğito' Alıntı:ssangyong öven aziz cemaat,kaliteli dediğiniz aracı kendi çalışanları bile beğenmiyor,alanlara şaşırıyorlar sizlerde kalite diyorsunuz ??? ne olacak şimdi bana söyleyin hadi.
yiğito' Alıntı:değerli aile üyeleri siz beni yazdıklarıma bakarak bayağı tuzu kuru zannettiniz galiba ben 94 model pajeroya biniyorum,2007 senesinde 6000 tl ye racımı satıp hayatımda ilk defa 10000 tl borçlanarak(36 ay kredi)bir 4x4 sahibi oldum,benim maddi durumum sizlerden kat ve kat kötü asla sizlerin aracını kötülemiyorum ama bu araçları çalışanları bile beğenmiyorsa ben fazla bir şey söylemeyeceğim ben bunu size ispatlarım ama asla ve asla kim olduklarını türkiyenin neresinde çalıştıklarını söylemem.sakın bana kızmayın ben tabiki ssangyongu kötülemiyorum,ister inanın ister inanmayın şu an hala 20000 tl ye dizel musso bakıyorum ama aracın ön kısmı çok uzun olduğu için(pajeroya göre)offroada pek uymayacağını düşünüyorum tabi bunda sizlerin değerli fikirleri de önemli.asla ben kötü demiyorum yanlış anlamayın beni hala ve hala dizel bakıyorum.
bayar28' Alıntı:toyota nedenmı cunku saglam Japon..