Hangisini Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,291

HANGİ MARKA JİPİ ALIRDIN

• Kullanılan toplam oy
    158

Etiketler
KESİNLİKLE SSANGYONG. BİR KERE ALDIM KALİTEYİ GÖRDÜM. HALA SSANGYONG KULLANIYORUM. ACTYON'IM VAR SATARSAM KYRON MODELİNDEN ALICAM. TEK DERDİM BAGAJININ KÜÇÜK OLMASI. KYRONLA BUNU HALLETMİŞ OLACAĞIM.

Merhabalar,
Ben FORD'cu yum her zaman FORD derim, otomobilden taki kamyon'a kadar.
Fakat DEFENDER'in büyüsü ve TOYOTA'nın üstünlüğü tartışılmaz tabiki bana göre.
Bence herzaman ve heryerde yinede FORD derim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

gebu' Alıntı:
KESİNLİKLE SSANGYONG. BİR KERE ALDIM KALİTEYİ GÖRDÜM. HALA SSANGYONG KULLANIYORUM. ACTYON'IM VAR SATARSAM KYRON MODELİNDEN ALICAM. TEK DERDİM BAGAJININ KÜÇÜK OLMASI. KYRONLA BUNU HALLETMİŞ OLACAĞIM.

Bende de beyazı var memnunum bagajı evet biraz küçük ama bagaj yılda bir kez memlekete giderken lazım oluyor onun için bagajı önemsemiyorum yılın 365 günü bagaj kullanmadığım için bagajı sorun etmiyorum

Toyotaya binin demiyorum eğilip bir altına bakın farkı anlarsınız...
kaan2002' Alıntı:

Bende de beyazı var memnunum bagajı evet biraz küçük ama bagaj yılda bir kez memlekete giderken lazım oluyor onun için bagajı önemsemiyorum yılın 365 günü bagaj kullanmadığım için bagajı sorun etmiyorum

ssangyong öven aziz cemaat,kaliteli dediğiniz aracı kendi çalışanları bile beğenmiyor,alanlara şaşırıyorlar sizlerde kalite diyorsunuz ??? ne olacak şimdi bana söyleyin hadi.

yiğito' Alıntı:
ssangyong öven aziz cemaat,kaliteli dediğiniz aracı kendi çalışanları bile beğenmiyor,alanlara şaşırıyorlar sizlerde kalite diyorsunuz ??? ne olacak şimdi bana söyleyin hadi.
Ne mi olacak?
Ssangyong'a devam tabi ki
Herkesin cebinde belli bir parası var,
Herkesin beğenileri ve ihtiyaçları var ona göre araç seçiyor kimi ne ilgilendirir ki!!!
Ben arabamı alırken çok kişi bu araba ile servisten çıkamazsınız dedi durdu
Hey gidi hey!!!
Otomobilden anlayan Türk milletine bakarsanız Türkiye'de 3-4 tane marka var zaten!
Şahin'e 15 Bin TL veren zihniyetteki Türk insanı
Geely,Chery beğenmiyor
Ayrıca o beğenmeyen kişiler kimmiş
Onlarıda bir açıklayın isimleri,çalıştıkları birimi bakalım kimlermiş
Hayırlı akşamlar...

yiğito' Alıntı:

Siz Geçiniz o beğenmiyorum diyen çalışanlarını,
Elimi atıyorım kaportası taş gibi kalın motor dersen zaten markası belli donanım dersen çoğu markalarda opsiyon olan donanımlar bu araçlarda standart izalasyon dersen içeriye zerre kadar ses almıyor yola çıktığında milletin gözü üzerinde
amacım araç kötülemek değil ancak 2010 yılında dacia duster mersinde araba fuarında idi bende fuarda arabayı inceledim inceledim derken önce bir arka sağ kapıyı açtım allahım allahım bu nekadar ince bir kaportaki ve hafif anlamadım kapıyı kapattım bu hafifliğe hayret ettim allah göstermesin küçük bir kazada içindekiler her halde haşat olur burdan çıktım dışarıda kendi aracımın yanına geldim tüm kapılarını açtım kapattım ve şükürler olsun diye kendi aracıma daha da bağlandım fakat burda şu nokta da var dacia duster o zaman 29.900 tl idi fiyatı ben araç 57.000 tl ye almıştım hemen hemen iki katı ve dedimki bu kadar para veriyorsan bu sağlamlık ta olmalı
saygılar

değerli aile üyeleri siz beni yazdıklarıma bakarak bayağı tuzu kuru zannettiniz galiba ben 94 model pajeroya biniyorum,2007 senesinde 6000 tl ye racımı satıp hayatımda ilk defa 10000 tl borçlanarak(36 ay kredi)bir 4x4 sahibi oldum,benim maddi durumum sizlerden kat ve kat kötü asla sizlerin aracını kötülemiyorum ama bu araçları çalışanları bile beğenmiyorsa ben fazla bir şey söylemeyeceğim ben bunu size ispatlarım ama asla ve asla kim olduklarını türkiyenin neresinde çalıştıklarını söylemem.sakın bana kızmayın ben tabiki ssangyongu kötülemiyorum,ister inanın ister inanmayın şu an hala 20000 tl ye dizel musso bakıyorum ama aracın ön kısmı çok uzun olduğu için(pajeroya göre)offroada pek uymayacağını düşünüyorum tabi bunda sizlerin değerli fikirleri de önemli.asla ben kötü demiyorum yanlış anlamayın beni hala ve hala dizel bakıyorum.

yiğito' Alıntı:
değerli aile üyeleri siz beni yazdıklarıma bakarak bayağı tuzu kuru zannettiniz galiba ben 94 model pajeroya biniyorum,2007 senesinde 6000 tl ye racımı satıp hayatımda ilk defa 10000 tl borçlanarak(36 ay kredi)bir 4x4 sahibi oldum,benim maddi durumum sizlerden kat ve kat kötü asla sizlerin aracını kötülemiyorum ama bu araçları çalışanları bile beğenmiyorsa ben fazla bir şey söylemeyeceğim ben bunu size ispatlarım ama asla ve asla kim olduklarını türkiyenin neresinde çalıştıklarını söylemem.sakın bana kızmayın ben tabiki ssangyongu kötülemiyorum,ister inanın ister inanmayın şu an hala 20000 tl ye dizel musso bakıyorum ama aracın ön kısmı çok uzun olduğu için(pajeroya göre)offroada pek uymayacağını düşünüyorum tabi bunda sizlerin değerli fikirleri de önemli.asla ben kötü demiyorum yanlış anlamayın beni hala ve hala dizel bakıyorum.

valla ben BMW-AUDİ-PORSHE-MERCEDES gibi araçlarla kıyaslamıyorum fiyat konfor açısından rakiplerine göre iyi olduğunu düşünüyorum zevkler tartışılamaz bende pajero yu almam dönüp bakmam dedğim gibi zevk görecelidir burda hepimiz fikirlerimiz paylaşıyoruz kimsenin kimseye kızdığı yok

Arkadaşlar lütfen!!
Herkes burada kendi malına iyi diyor,
Kimse kendi malına kötü demiyor gördüğünüz gibi!
Onun için herkes görüşünü bildirsin kimseyi ya da herhangi bir markayı iğnelemeyelim
Kötüyse kendisine kötü
İyiyse kendisine iyi
Hayırlı akşamlar...

Burası ssang forumu

Bizlerde ssang kullanıcılarıyiz ... Aracımdanda son derece memnunum ve her türlü ekstrem koşullarda arazide yarim metre camurda karda ... Asfalda ..mekanik olarak tek kelimeyle mükemmel ... Motor sanziman difransiyeller ... Tam Çelik şasesine kadar her şeyiyle .... Hic bir rakibinden eksigi yok fazlası varı...
10'taneden fazla ticari aracım var her zaman temel ilkem aynı paraya ne alabilirim olmuştur ... Aynı ısı daha ekonomik ve konforlu bir sekilde yapan ssang varken neden diğer markalara fazladan 20 lira vereyim ....
Aracı begenmeyenlere gelince kimse size zorla satmıyor ... Almazsınız olur biter ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri