Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,600
Çok şükür bu taşınma işimiz de bitti. Ben yardımım olabilecek pekçok konuda ablamlara yardım etmeye çalıştım. Epey yorucuydu. Taşınmak ne kadar pahalı ve zor bir iş. Ablamların kedisini de geçici olarak misafir aldım ama kedi resmen depresyona girdi. Bir yerlere saklanıp her şeye uzaktan ve tepeden bakıyor, Yemiyor, içmiyor. Onu da gelip alsalar bu iş bitecek. Bundan sonra onlar evin içerisindeler ve yavaş yavaş yerleşecekler kendileri...

Etiketler

IMG_20211102_174244_939.jpg

Çav bella, çav bella, çav çav çav...

Karavanımdayım. Okuldan bir arkadaşım Güneydoğu usulü dolma getirmiş bana. Gerçekten çok beğendim. Nasılsa kendi yemeğim olan zy ıspanak dolapta bir gün daha durabilir. Dolma şahaneydi gerçekten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri