yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Sağolun. Bugün biraz TV'ye takılıyorum FX kanala takıldım. Ucuz şarabım ve evimde TV keyfi.Afiyet olsun hocam.
Sağolun. Bugün biraz TV'ye takılıyorum FX kanala takıldım. Ucuz şarabım ve evimde TV keyfi.Afiyet olsun hocam.
Yine İnternetten bir sürü ıvır zıvır aldım.
Çamaşır mandalı, çamaşır ipi, mandal sepeti...
Bunlar Ulaşan'da kullanmak için.
Çamaşırlarımı orada yıkatınca kurutacak bir şeyler lazımdı.
Umarım çamaşır konusu hallolur.
Bakalım göreceğiz.
Bu hafta da eve geldiğim için,
Ulaşan'da çamaşır yıkatmamış oldum.
Şu anda haftanın bazı günleri kampta, BAzı günleri evde olarak hayatıma devam ediyorum. Kamp yerindeki yaşamı bu kış bir deneyeceğim eğer rahat edebilirsem tam zamanlı karavan yaşamına geçme kararı aşamasına o zaman geleceğim. Tam zamanlı karavan yaşamına geçersem ekonomik olarak daha rahatlayacağım. O zaman karavanı büyütmek gibi seçenekler devreye girebilir de...Sürekli Karavanda yaşamaya karar verme aşamasındanız galiba, bu durumda her şeyi minimal düşünmeyi göz ardı edebilirsiniz sanırım, sonuçta karavanda kısa sürekli vakit geçirmek tarzında olmayacak. (bir kaç günlük yada, haftalık tatil gibi).
Sürekli yaşam alanında konfor beklemek bence bencillik değildir.
Ev giderlerini, karavan hayatına katarak daha konforlu bir alan yaratabilirsiniz
Angaranın ayazı geldi aklıma Yücel hocam , seni zorlu bir kış bekliyor. Umduğun gibi olmasını dilerimŞu anda haftanın bazı günleri kampta, BAzı günleri evde olarak hayatıma devam ediyorum. Kamp yerindeki yaşamı bu kış bir deneyeceğim eğer rahat edebilirsem tam zamanlı karavan yaşamına geçme kararı aşamasına o zaman geleceğim. Tam zamanlı karavan yaşamına geçersem ekonomik olarak daha rahatlayacağım. O zaman karavanı büyütmek gibi seçenekler devreye girebilir de...