Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,410

Etiketler

İstediğim gibi olur ve yaşarım.
Beni bunun için kim yargılayacakmış, şaşarım...
Ucuz şarabımı yudumlarken bitirdiğim bu günü,
Bitik günler listesine ekledim.
Yalnızım ama mutluyum.
Ben kendi kendine de mutlu olabilen birisiyim.
Kimseye ihtiyacım yok.
Ucuz şarabım ve ben,
Biz iyi bir çiftiz...

Yine İnternetten bir sürü ıvır zıvır aldım.
Çamaşır mandalı, çamaşır ipi, mandal sepeti...
Bunlar Ulaşan'da kullanmak için.
Çamaşırlarımı orada yıkatınca kurutacak bir şeyler lazımdı.
Umarım çamaşır konusu hallolur.
Bakalım göreceğiz.
Bu hafta da eve geldiğim için,
Ulaşan'da çamaşır yıkatmamış oldum.

Ben bir Çekme karavan sevdalısıyım...
Benim sevdam hep çekme karavanlardı,
Bu yüzden kendime Çelebi adını verdiğim
ilk çekme karavanımı üretmiştim.
Şu anda ikinci çekme karavanımla tadıyorum bu mutluluğu.
Şimdilerde çekici aracımı da içinde yatılabilir hale getirdim.
Ama o tam bir karavan zevkini vermiyor bana.
Bana esas keyif veren çekme karavanım.
Araba hızlı gezilerde içinde yatmak için
Belirli bir donanıma kavuştu.
Ama örneğin kuru fasulye pişirip mutlu olmuyorsunuz onunla.
Yani çekme karavan çok çok farklı.
Bence esas karavan keyfi ve zevki,
Ancak çekme karavanla yaşanabilir.
Ya da çok büyük Alkovenli veya İntegral bir karavanla
Diğer çözümler ancak günü kurtarabilir.
Aslında karavan keyfimi ancak çekme karavan karşılayabilir.
Avrupa üretimi donanımlı karavanlar en güzelidir.
Ama imkanlar elvermiyorsa,
Elverdiği kadarıyla yerli seçenekler de değerlendirilmeli.
Önemli olan yaşamaktır bu keyfi ve zevki.
Donanım keyif vericidir. Tam olarak önemsiz olduğu asla söylenemez.
Ama ben gibi fakirler de karavancılık yapabilirler.
Bunun için imkanlar değerlendirilmeli,
Yoksa hayat uçar gider...
Hayal kurmakla kalmayın, İcraate geçin...

Yine İnternetten bir sürü ıvır zıvır aldım.
Çamaşır mandalı, çamaşır ipi, mandal sepeti...
Bunlar Ulaşan'da kullanmak için.
Çamaşırlarımı orada yıkatınca kurutacak bir şeyler lazımdı.
Umarım çamaşır konusu hallolur.
Bakalım göreceğiz.
Bu hafta da eve geldiğim için,
Ulaşan'da çamaşır yıkatmamış oldum.

Sürekli Karavanda yaşamaya karar verme aşamasındanız galiba, bu durumda her şeyi minimal düşünmeyi göz ardı edebilirsiniz sanırım, sonuçta karavanda kısa sürekli vakit geçirmek tarzında olmayacak. (bir kaç günlük yada, haftalık tatil gibi).
Sürekli yaşam alanında konfor beklemek bence bencillik değildir.
Ev giderlerini, karavan hayatına katarak daha konforlu bir alan yaratabilirsiniz ;)

Son düzenleme:

Sürekli Karavanda yaşamaya karar verme aşamasındanız galiba, bu durumda her şeyi minimal düşünmeyi göz ardı edebilirsiniz sanırım, sonuçta karavanda kısa sürekli vakit geçirmek tarzında olmayacak. (bir kaç günlük yada, haftalık tatil gibi).
Sürekli yaşam alanında konfor beklemek bence bencillik değildir.
Ev giderlerini, karavan hayatına katarak daha konforlu bir alan yaratabilirsiniz ;)
Şu anda haftanın bazı günleri kampta, BAzı günleri evde olarak hayatıma devam ediyorum. Kamp yerindeki yaşamı bu kış bir deneyeceğim eğer rahat edebilirsem tam zamanlı karavan yaşamına geçme kararı aşamasına o zaman geleceğim. Tam zamanlı karavan yaşamına geçersem ekonomik olarak daha rahatlayacağım. O zaman karavanı büyütmek gibi seçenekler devreye girebilir de...

Bugün kamp alanına vardığımda bir motokaravancı komşum olduğunu gördüm. Daha saat erken olduğu için rahatsız etmek istemedim. Fazla gürültü yapmadan işlerimi hallettim. Kamp yerinde birileri olması ne güzel. Yalnız olmaktan çok daha iyi bence. Keşke sürekli kalan arkadaşlarım da olsa...

Çok şükür en olmayı sevdiğim yerde yani karavanımdayım. Karnımı doyurdum. Kimseye muhtaç değilim, Hoş hiçbir zaman da kimseye muhtaç olmadım. Devletin verdiği maaş çok değildi ama onurlu bir yaşama yetiyordu. Onursuz olan bir şeyi de ben zaten istemezdim işte böyle hala çalışıyoruz kazanıyoruz karavanda keyif yapıyoruz ucuz şarap içiyoruz ama kimseye el açmadan yaşayıp gidiyoruz şükürler olsun. Başkaca da bizim paranın çokuyla işimiz yok arkadaşlar, Bu böyle biline...

Şu anda haftanın bazı günleri kampta, BAzı günleri evde olarak hayatıma devam ediyorum. Kamp yerindeki yaşamı bu kış bir deneyeceğim eğer rahat edebilirsem tam zamanlı karavan yaşamına geçme kararı aşamasına o zaman geleceğim. Tam zamanlı karavan yaşamına geçersem ekonomik olarak daha rahatlayacağım. O zaman karavanı büyütmek gibi seçenekler devreye girebilir de...
Angaranın ayazı geldi aklıma Yücel hocam , seni zorlu bir kış bekliyor. Umduğun gibi olmasını dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri