freediver2009
Ömer Yahşi
Nice sağlıklı yaşlara Yücel bey...Merhaba 40 yaşım...
Nice sağlıklı yaşlara Yücel bey...Merhaba 40 yaşım...
Nice sağlıklı yaşlara Yücel bey.
Haha, İnşallah...Nice kırklara hocam
Merhaba 40 yaşım...
Çok teşekkürler Sn. İlker 72.Nice yıllara hocam.
Doğum günün kutlu olsun.
Ben de Fanlı ısıtıcı kullanıyorum ancak bunu 1000w lık yarım kademede kullanıyorum. 2. kademeye alınca karavanda belden yukarısını cehennem sıcağı gibi ısıtıyor, ısı dağılmadan yukarda kalıyor ve çok rahatsız edici bir hava oluşuyor. Ayrıca 2000w ı kablo kesidim de kaldırmayabilir, tesisat zorlanır vs gerekçelerle sürekli 1000w kullanıyorum. Hava çok soğuyunca fanlı ısıtıcı çalıştığı halde içerisi 16 dereceye düştüğünde vebastoyu açıyorum. Vebasto kendini ayarlıyor ve fanlı ısıtıcıdan çok daha güçlü. Vebastoyla ısınmak çok konforlu ama gel gelelim yakıt çok pahalı, elektrik bol ve bedava olduğundan Fanlı ısıtıcıyla idare ediyoruz ancak bunu tehlikeli bulmuyor değilim. Fanı bozulup yangın çıkarmasından her zaman için endişe ediyorum açıkçası ama yapacak bir şeyim yok. Fanlı ısıtıcı olmasa (Ve de vebasto) Bu mevsimde bile Ankara'da karavanın içi dört beş dereceyi görebilir. Bu sıcaklıkta yaşamak çok konforsuz olurdu.Deneyiminizden elde edeceğiniz neticeleri merak ediyorum. Bir hafta sonunu kar yağarken karavanda geçirmek güzel oluyor. Süre uzayınca nasıl olur bilmiyorum.
Geçen hafta sonunu güzel bir karavan parkta geçirdim. Hava soğuk olduğu için ısıtıcı devamlı çalıştı. Elektrik karavan park ücretinin içinde olduğu için yanımda yedek olarak bulunan fanlı ısıtıcıyı kullandım. Kamp araçlarında kullanmak için yapılmış 750/1.500 W/h gücünde bir ısıtıcı.
Bir hafta sonunu kar yağarken karavanda geçirmek güzel oluyor.