Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,669
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

bir önceki iletimde andoff sitesinde safranbolu offroad yarışı adlı videoyu izlerseniz seyircii katılımının ne kadar fazla olduğunu fark edersiniz .Sanırımbizim buradaki avantajımız küçük şehirlerde insanlara daha kolay ulaşabiliyor olmamız diye düşünüyorum

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Alfonse' Alıntı:
Anladım abi, "başka bi ateşe yönelmişsiniz galiba kelimesi" latifeydi zaten, biliyorsun.....
Açıkçası,
3. yarışla kastın gece etabi felansa bilmiyorum.....
Ama öncesinde seninle uzaktan selamlaştığımız yerdeydik, orada da Yavuz abi yoktu.
Sonra Ufuk abi' nin çağırısıyla birlikte alanı yukarıdan gören biyere çıktık mangalı yaktık, Yavuz abi' de sağolsun sonradan bizim aramıza gelgi Umut birlikte.... yavuz abi' nin yeni defenderı muhteşem olmuş, görmeliydin.... ;D
Beni de aramışsın, keşke duysaydım çağrını ama olmadı, yerimizi tarif ederdim.....
Atilla beye selamlar......

Anladım Alp. Biz selamlaştığımız yere geldik ama siz o anda daha yüksek bir yerde bulunuyormuşsunuz.

Hiç önemi yok. Buluşabilsek iyi olurdu ama olmadı. Bir dahaki etkinlikte görüşürüz.

Bu arada Yılbaşında biz Amasra da olacağız. Hiçbir yerde okumadım ama Gezenbilir olarak bir Yılbaşı organizasyonu yapılacakmı acaba ?

Yeni yılda seni mutlu edebilecek bir işe başlamanı, ve 2010 yılını sağlıklı , mutlu ve sevdiklerinle beraber geçirmeni dilerim.

Görüşmek üzere,

Selamlar,

İşte diğer resimler,

Resim 032.jpg

Resim 031.jpg

Resim 033.jpg

Devam,

Resim 034.jpg

Resim 035.jpg

Resim 036.jpg

İşte 3 daha,

Resim 037.jpg

Resim 042.jpg

Resim 043.jpg

devam,

Resim 044.jpg

Resim 045.jpg

Resim 046.jpg

Birde video var ama çok uzun diye gönderemiyorum. Ne yapmam gerek acaba ?

Selamlar,

Merhaba,

Çok keyfli bir Pazar günüydü.
Yarışları biraz yakından biraz da kuşbakışı izledik, en çok da oğlum Efe Keyf aldı.
Birazdan fotoğrafları yükleyeceğim.
Unutmadan bu güzel günü, yiyeceklerini, içeceklerini ve en önemlisi dostluklarını bizimle paylaştıkları için çok çok teşekkür ederiz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF4463.jpg

DSCF4464.jpg

DSCF4465.jpg

DSCF4466.jpg

DSCF4467.jpg

DSCF4468.jpg

DSCF4469.jpg

DSCF4470.jpg

DSCF4471.jpg

DSCF4472.jpg

DSCF4474.jpg

DSCF4475.jpg

DSCF4476.jpg

DSCF4477.jpg

DSCF4478.jpg

DSCF4479.jpg

DSCF4480.jpg

DSCF4486.jpg

DSCF4487.jpg

DSCF4490.jpg

DSCF4491.jpg

DSCF4492.jpg

DSCF4494.jpg

DSCF4496.jpg

DSCF4497.jpg

DSCF4498.jpg

DSCF4499.jpg

DSCF4500.jpg

DSCF4501.jpg

DSCF4502.jpg

DSCF4503.jpg

DSCF4504.jpg

DSCF4506.jpg

DSCF4508.jpg

DSCF4509.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR