Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,664
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Merhaba Yavuz Abi,

Tabiki basınla ilgili yanlışlar vardır ama etkinliğin tanıtımında da bazı eksik noktalar oldu. Günümüzde bu tarz tanıtımlarda elimizde facebook gibi çok etkin bir araç var, organizatörlere en başından facebookda acil bir etkinlik açılması ve üye olan herkesin bunu kendi sayfasında paylaşması ile ilgili bir mesaj yolladım ama bununla ilgili bir çalışma yapılmadı. Onun üzerine ben kendim yarışların yapılacağı bir kroki hazırladım da arkadaşlarımla onu paylaştım. Bence bu konuda bizimde biraz eksiğimiz var gibi geliyor; tabiki bizim ortak noktamız gezenbilirdir ama gezenbilirde duyurduğumuz etkinliklerimizi facebookda da duyurabiliriz. Böylece kendimizi çok daha geniş kitlelere rahatlıkla tanıtabiliriz. Eğer istenirse ben bu konuda görev almaya hazırım...

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Alfonse' Alıntı:
Tolga çok güzel yazmışsın.... :smiley:

Özelikle bu cümlene bayıldım Tolga:
"Eğer basın biraz gözünü açıp Türkiye'de futbol ve güreşden başka sporlarda yapılabildiğini halka gösterebilirse inanın yüzlerce seyirci oraya akın ederdi."

İkinizede Selamlar....
Saygılar....
Sevgiler....
İlk fırsatta gene görüşmek umuduyla...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

arsamax' Alıntı:
Merhaba Yavuz Abi,

Tabiki basınla ilgili yanlışlar vardır ama etkinliğin tanıtımında da bazı eksik noktalar oldu. Günümüzde bu tarz tanıtımlarda elimizde facebook gibi çok etkin bir araç var, organizatörlere en başından facebookda acil bir etkinlik açılması ve üye olan herkesin bunu kendi sayfasında paylaşması ile ilgili bir mesaj yolladım ama bununla ilgili bir çalışma yapılmadı. Onun üzerine ben kendim yarışların yapılacağı bir kroki hazırladım da arkadaşlarımla onu paylaştım. Bence bu konuda bizimde biraz eksiğimiz var gibi geliyor; tabiki bizim ortak noktamız gezenbilirdir ama gezenbilirde duyurduğumuz etkinliklerimizi facebookda da duyurabiliriz. Böylece kendimizi çok daha geniş kitlelere rahatlıkla tanıtabiliriz. Eğer istenirse ben bu konuda görev almaya hazırım...

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

;D ;D ;D ;D Cenk bari sen yapma , ben bişey yazmadım onu Alp yazmış ;D

Yavuz abi, (müsadenle ;D)
Afganistan' a asker gönderecekmişiz... ;D ;D
Senin hem Disconda, hem Defenderinda seferberlik emride vardır zaten kesin ;D, her koşula da uygun zaten ikiside ;) Üstlerine küçüğünden obüstür, uçaksavardır bile takılır, bi onlar eksik kaldı zaten ;D aksesuar ;D
Senin bu avatarını TSK görmesin... Kesin araçlarınla birlikte Afgan' dasın ;D Eyvah eyvah ;D ;D ;D
Yavuzafganistan.jpg

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Cenk bari sen yapma , ben bişey yazmadım onu Alp yazmış ;D

Hayır yav ;D ;D ;D ;D.....
Ben de bişi yapmadım.... ;D ;D
(Son dakkalar ya galiba, top çeviriyoruzz şimdilik ;D ;D Pardon Tolga, futbul şeysi yaptım ;D)

Ben yapmadım, Tolga yapmış ;D ;D ;D, bende alıntı yaptım ;D ;D ;D O kadar ;D
Bu konuda 125 no' lu mesajım.....: ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45444.msg503552#msg503552

İhale(top yani ;D) Tolga' da şincik ;D İstanbul trafiğinden çıkabildiyse cevap hazırdır onda kesin ;D

CaNNım Tolgam ;D ;D ;D

Zakof' Alıntı:
Birde video var ama çok uzun diye gönderemiyorum. Ne yapmam gerek acaba ?
Selamlar,

Özcan abi belki daha kolay yöntemi vardır ama,
Videonu bilgisayara attıktan sonra "Windows Movie Maker" programı var ya bilgisayarda, onda "medya al" yapıyorsun, düzenliyorsun. İstediğin yeri kırpıp biçip, müzik felan ekliyorsun... Sonra programa yayınla dediğinde "wav" formatında klip hazırlıyor.
Wav formatıda en küçük ve uygun format bildiğim kadarıyla zaten....

Sonra o formatı "photobucket", "daily bişey :smiley:", gibi sitelere yüklüyorsun. Oradanda buraya link veriyorsun.
Hem forumun serverını yormyor, hemde senin kontrolünde oluyor herbişey......

Yani sonuçta, elindeki vidonu o paylaşım sitelerinin kabul ettiği formata çevirip buraya link vernen yeterli....

Necmi abi anlatabilir sana bunları, bende yardımcı olurum sana görüşürsek inşallah...
Hatta ver bana bi şekilde videoyu bana, senin copyright' ınla :smiley: hazırlayıp ekleyim buraya....

Merak ettim yarış videosunu Valla......

Selamlar.....

Alfonse' Alıntı:
Özcan abi belki daha kolay yöntemi vardır ama,
Videonu bilgisayara attıktan sonra "Windows Movie Maker" programı var ya bilgisayarda, onda "medya al" yapıyorsun, düzenliyorsun. İstediğin yeri kırpıp biçip, müzik felan ekliyorsun... Sonra programa yayınla dediğinde "wav" formatında klip hazırlıyor.
Wav formatıda en küçük ve uygun format bildiğim kadarıyla zaten....

Sonra o formatı "photobucket", "daily bişey :smiley:", gibi sitelere yüklüyorsun. Oradanda buraya link veriyorsun.
Hem forumun serverını yormyor, hemde senin kontrolünde oluyor herbişey......

Yani sonuçta, elindeki vidonu o paylaşım sitelerinin kabul ettiği formata çevirip buraya link vernen yeterli....

Necmi abi anlatabilir sana bunları, bende yardımcı olurum sana görüşürsek inşallah...
Hatta ver bana bi şekilde videoyu bana, senin copyright' ınla :smiley: hazırlayıp ekleyim buraya....

Merak ettim yarış videosunu Valla......

Selamlar.....

Her zaman yaptığın gibi kucağındaki tüm taşları ortaya koyarak yapmış olduğun bilgilendirmen için teşekkürler Alp. Benim bilgisayar ile ilişkim programlar konusunda cok cılız, bu yüzden bana karmaşık gelebiliyor anlattığın işlemler. Gerçi Mühye Off-Road yarışları ile ilgili enstantane ve videoların çok ilgi çekeceğini zannetmiyorum ama bilgisayardan anlayan bir arkadaşım vasıtasıyla göndermeye çalışacağım.

Bu arada gördüğüm kadarıyla yazışmalarımızın bir kısmı silinmiş. Konu dışı olduğu gerekçesiyle herhalde ?

Görüşmek üzere,

Selamlar,

Alfonse' Alıntı:
Senin hem Disconda, hem Defenderinda seferberlik emride vardır zaten kesin ;D, her koşula da uygun zaten ikiside ;) Üstlerine küçüğünden obüstür, uçaksavardır bile takılır, bi onlar eksik kaldı zaten ;D aksesuar ;D
Senin bu avatarını TSK görmesin... Kesin araçlarınla birlikte Afgan' dasın ;D Eyvah eyvah ;D ;D ;D
Yavuzafganistan.jpg

Hayır yav ;D ;D ;D ;D.....
Ben de bişi yapmadım.... ;D ;D
(Son dakkalar ya galiba, top çeviriyoruzz şimdilik ;D ;D Pardon Tolga, futbul şeysi yaptım ;D)

Ben yapmadım, Tolga yapmış ;D ;D ;D, bende alıntı yaptım ;D ;D ;D O kadar ;D
Bu konuda 125 no' lu mesajım.....: ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45444.msg503552#msg503552

İhale(top yani ;D) Tolga' da şincik ;D İstanbul trafiğinden çıkabildiyse cevap hazırdır onda kesin ;D

CaNNım Tolgam ;D ;D ;D

Yavuz abi ne dediyse ben onu yazdım ;D ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
.............

;D ;D ;D ;D ;D bir ara mesaj kutunu boşalt ;)

Yürüyüş yapmak isteyenler Ankara; Dağ Kuzuören Köyü Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010) etkinliğimizin linkine buyrun,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45835.0

Zerrin ZJ yi yürüyüşe soksak o yürümüş olsa olurmu ::smiley:

Necmi abi, sen senin ZJ ini Off-Roada getirmeyi denemelisin bence ;D

Yaw hele bir yürümeyi öğrensin de sonra off road da yapar onroad da yapar hatta bağırır yaşasın asvalt ve çamur kardeşliği diye :D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR