Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,669
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Yaşanan heyecanlı ve keyifli günün sonundaki izlenimlerim ;

Yarışmayı tamamlayarak finişi gören tüm katılımcılar çok başarılı idi. Hepside çok istekli görünüyorlardı. Finişi göremeyenler de herzaman oduğu gibi motor sporlarının şanssızları arasına dahil oldular.

Birbirine çok yakın mükemmel direksiyonları ve bunu tamamlayan agresif kullanımları ile ıizleyenlere zevk veren pilotlar; Hakkı Ağaoğlu ve Ümit Güvendik idi. Aralarındaki farkı bence araçlarından kaynaklanıyordu.

Mükemmel görüntüsü ve güçlü motoru ile en dikkat çeken araç ise Arif Değirmenci'nin pilotluğunda Nissan Patrol du.

Moral ve motivasyonları ve bununla beraber yarışı bitirme azimleri ile en çok alkışı hakeden ikili ise, Daihatsu Feroza ile ön sol lastiği patladıktan sonra jant üzerinde son turunu tamamlayarak finişe ulaşan ve Genel Klasman 8. olan Selçuk Bilgeç ve Yardımcı pilotuydu.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Kezban ve Amir... Dostluk ve tüm paylaşımlarınız için teşekkürler...

Fotoları zevkle izledim, çoğunuda kaydettim müsadenzle...

Efe' nin güzel gözleinden öperim....
Sevgiyle, sağlıcakla...

discovery-V8' Alıntı:
Kezban hanım fotoğraflar için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Eşinize selamlar, ufaklığıda yanaklarından öpüyorum :smiley:

Alpcim senin adına sevindim ;) , Bir arada olmak çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler.

Bir araya geldik kimi mangal başında ateş başı sohbeti , kimi off-road yaptı, kimide yarışları izledi, kimse yaptığı şey için diğerine hesap vermek zorunda değil, yaptığınız şey her neyse ondan keyif aldıysanız gerisinin önemi yok.

Selamlar

Eyvallah abi, çok güzel insansın..... Umarım işlerde yolundadır....
Teşekkürler....

Alfonse' Alıntı:
-Ben Amasraya hiç gitmedim. Ama methini çok duydum. Sizin adınıza sevindim....
-Gezenbilir Ankara grubu için Zerrin' in düzenlediği Işık dağı etkinliği var, bende ailem ile birlikte olmak zorunda kalmazsam katılacağım...
-2010 temennilerin için çok teşekkür ederim...
-[attachment=1]
Şimdiki Avatarın çok güzel, hangi grup bu, senin işin bitince ullanabilir miyim?

---Bu konudaki fotoğraf ve diğer paylaşımlar içinde teşekkürler ayrıca---

Selamlar...

Işık Dağına gidecekler için iyi eylenceler.

Tabiiki kullanabilirsin, ne demek.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Işık Dağına gidecekler için iyi eylenceler.

Tabiiki kullanabilirsin, ne demek.

Selamlar,

Ben Işık dağına belki gideceğim. %80 gibi, belkide geç saatte giderim oraya.
Sizede Amasrada iyi eğlenceler...

Lede bayılırım, ama bütün albümleri kasette olduğu için dinleyemiyorum bu aralar.
"Holla Lotta Love" favorimdir ;D

Teşekkürler, bu avatar bana christmas hediyesi oldu.... Ykında, senin işin bitincekuulanıcam ;D

Alfonse' Alıntı:
Ben Işık dağına belki gideceğim. %80 gibi, belkide geç saatte giderim oraya.
Sizede Amasrada iyi eğlenceler...

Lede bayılırım, ama bütün albümleri kasette olduğu için dinleyemiyorum bu aralar.
"Holla Lotta Love" favorimdir ;D

Teşekkürler, bu avatar bana christmas hediyesi oldu.... Ykında, senin işin bitincekuulanıcam ;D

Işık Dağına Gitsende gitmesende sana iyi eylenceler dilerim.

Derhal avatarı kullanabilirsin ben birazdan değiştireceğim. Sen al şimdiden.

Whole Lotta Love benimde favorilerimden ama In My Time Of Dying biraz daha önce geliyor benim için. Bende bütün albümleri + Birkaç konserlerinden alınma DVD leri var.

Bende ne yokki Fleetwood Mac, Pink Floyd, Rush,David Gilmour, Eric Clapton, AC&DC, Dire Straits, Carlos Santana, Nirvana, Pearl Jam, , , , , CD ve DVD leri. Müzik arşivim fena değildir yani.

Selamlar,

Her nedense değiştiremedim şu an için daha sonra değiştireceğim avatarımı.

Ancak yazabiliyorum, çok güzel, eğlencelii ve adrenalin dolu bir gün geçirdik, Kerem'e de ayrıca teşekkürler, güzel off-road yaptık, katılan herkese teşekkürler ediyorum.

ceranus' Alıntı:
Ancak yazabiliyorum, çok güzel, eğlencelii ve adrenalin dolu bir gün geçirdik, Kerem'e de ayrıca teşekkürler, güzel off-road yaptık, katılan herkese teşekkürler ediyorum.

katılmaktayım Zerrin'cim:smiley:

İstanbulda olduğum için katılamadığım etkinliğe sayenizde katılmış kadar oldum yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Bir iki minik nacizhane yorum da yapmak isterim (Alpleşiyormuyum ne :D )

Öncelikle sevgili ustam Ufuk Abi (aramızda çok yaş farkı olmamasına rağmen ona yaşlıymış gibi davranmak pek bir hoşuma gidiyor hem de bana 35 liraya CB telsiz alacak ya onun için yağ yapıyorum abi falan diye çaktırmayın ;D ) yine karizmatik duruşuyla olaya damgasını vurmuş ateş başında ateşi seyrederek onun sıcaklığını içinde hissettiğinden eminim hatta ben bile buradan onun sıcaklığını hissettim oraya daha sonra geleceğim zaten.

Tüm fotoğraflar birbirinden güzeldi zorlu bir fotoğraf ekleme maratonundan geçtiğini bildiğim için üşenmeden bunu bizlerle paylaşan arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Özellikle ne yalan söyleyim ateş fotoğraflarına bayıldım valla bu kadar mesafeden içimi ısıttı aslında ateşten ziyade ateşin başında paylaşılan dostluk sanki onu sıcak yapan.

Genel olarak gördüğüm durum da Yavuz Beyin yorumuna paralel olmuş herkes keyif aldığı şekilde takılmışki bence bu durum daha hoş olmuş. Kimisi mangalını ateşini yakmış uzaktan seyretmiş kimisi pist kenarında adrenalini paylaşmış. Keşke bende orda olsaydım.

Ne diyeyim kısmet bir dahaki yarışlara ya da etkinliklere

Not: Kezban sanki biraz torpil geçmiş gibisin Tonguç (Okşan) Komutana şimdi Hakan kardeşimin resmini görünce aklıma birden bire nedense kızılcahamam geldi telsiz falan geldi ama deşmeyeceğim anlayan anlar nasılsa ;) evet torpil diyorduk Kezban biraz oğluşuna torpil geçmişki bu da hakkıdır o aslan parçasının çok tatlı çok sevimli bir çocuk Allah bağışlasın

discovery-V8' Alıntı:
Kezban hanım fotoğraflar için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Eşinize selamlar, ufaklığıda yanaklarından öpüyorum :smiley:

Alpcim senin adına sevindim ;) , Bir arada olmak çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler.

Bir araya geldik kimi mangal başında ateş başı sohbeti , kimi off-road yaptı, kimide yarışları izledi, kimse yaptığı şey için diğerine hesap vermek zorunda değil, yaptığınız şey her neyse ondan keyif aldıysanız gerisinin önemi yok.

Selamlar

Yavuz Abi Merhaba, ben Amir,
asıl biz teşekkür ederiz , sizinle ilk Güvençte görüşmüştük ama tanışma fırsatımız olmamıştı.
pazargünü sizlerden çok keyf aldık, Efe Sam'ın da size çok selamı var, yeni aracınızın tekerlerini çok sevmiş.

.com' Alıntı:
İstanbulda olduğum için katılamadığım etkinliğe sayenizde katılmış kadar oldum yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Bir iki minik nacizhane yorum da yapmak isterim (Alpleşiyormuyum ne :D )

Öncelikle sevgili ustam Ufuk Abi (aramızda çok yaş farkı olmamasına rağmen ona yaşlıymış gibi davranmak pek bir hoşuma gidiyor hem de bana 35 liraya CB telsiz alacak ya onun için yağ yapıyorum abi falan diye çaktırmayın ;D ) yine karizmatik duruşuyla olaya damgasını vurmuş ateş başında ateşi seyrederek onun sıcaklığını içinde hissettiğinden eminim hatta ben bile buradan onun sıcaklığını hissettim oraya daha sonra geleceğim zaten.

Tüm fotoğraflar birbirinden güzeldi zorlu bir fotoğraf ekleme maratonundan geçtiğini bildiğim için üşenmeden bunu bizlerle paylaşan arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Özellikle ne yalan söyleyim ateş fotoğraflarına bayıldım valla bu kadar mesafeden içimi ısıttı aslında ateşten ziyade ateşin başında paylaşılan dostluk sanki onu sıcak yapan.

Genel olarak gördüğüm durum da Yavuz Beyin yorumuna paralel olmuş herkes keyif aldığı şekilde takılmışki bence bu durum daha hoş olmuş. Kimisi mangalını ateşini yakmış uzaktan seyretmiş kimisi pist kenarında adrenalini paylaşmış. Keşke bende orda olsaydım.

Ne diyeyim kısmet bir dahaki yarışlara ya da etkinliklere

Not: Kezban sanki biraz torpil geçmiş gibisin Tonguç (Okşan) Komutana şimdi Hakan kardeşimin resmini görünce aklıma birden bire nedense kızılcahamam geldi telsiz falan geldi ama deşmeyeceğim anlayan anlar nasılsa ;) evet torpil diyorduk Kezban biraz oğluşuna torpil geçmişki bu da hakkıdır o aslan parçasının çok tatlı çok sevimli bir çocuk Allah bağışlasın

Abi Merhaba ben Amir,
abi keşke sende olsaydın ama iş durumlarını çok iyi anlıyorum benimde bi çok etkinliğe katılmamı engelliyor.
Kezban Tonguç'un bi kaç fotoğrafını çekmiş ama bi çok fotoğrafa da o kendisi maydonoz olmuş.

Necmi Abiye katılıyorum,etkinlikte olamasam da resimlerle kendimi orada gibi hissettim...Kezban sen başta olmak üzere paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler..

Necmi abiden alıntı :
Not: Kezban sanki biraz torpil geçmiş gibisin Tonguç (Okşan) Komutana şimdi Hakan kardeşimin resmini görünce aklıma birden bire nedense kızılcahamam geldi telsiz falan geldi ama deşmeyeceğim anlayan anlar nasılsa ;) evet torpil diyorduk Kezban biraz oğluşuna torpil geçmişki bu da hakkıdır o aslan parçasının çok tatlı çok sevimli bir çocuk Allah bağı Necmi abi o fotoğrafların bir kısmında, kezbana şaka yapmak için, o farketmeden ben son anda kafamı uzattım,zaten fotoğraflardanda anlaşılıyordur.Amirinde dediği gibi maydonoz oldum ;D ;D ;D Kızcağız aynı fotoları bikaç kez çekmek zorunda kaldı. ;D ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:
.................
...........
.....
Bu arada bazı arkadaşlar az seyirciden yakınmış.

Bence bunun sebebi organizasyonu yapanların yeterince reklam yapamamasından kaynaklı.Tabii bu da maliyet ile alakalı bir şey.
Ancak burada Ankara'lıları suçlamamak lazım.Eğer basın biraz gözünü açıp Türkiye'de futbol ve güreşden başka sporlarda yapılabildiğini halka gösterebilirse inanın yüzlerce seyirci oraya akın ederdi.

Tolga çok güzel yazmışsın.... :smiley:

Özelikle bu cümlene bayıldım Tolga:
"Eğer basın biraz gözünü açıp Türkiye'de futbol ve güreşden başka sporlarda yapılabildiğini halka gösterebilirse inanın yüzlerce seyirci oraya akın ederdi."

İkinizede Selamlar....
Saygılar....
Sevgiler....
İlk fırsatta gene görüşmek umuduyla...

kezban ganjavi' Alıntı:
Yavuz Abi Merhaba, ben Amir,
asıl biz teşekkür ederiz , sizinle ilk Güvençte görüşmüştük ama tanışma fırsatımız olmamıştı.
pazargünü sizlerden çok keyf aldık, Efe Sam'ın da size çok selamı var, yeni aracınızın tekerlerini çok sevmiş.

Amircim Efe ye selamlar, nezaman isterse beraber gezeriz ;D boş arazide kullanabilir bile ;D

tolgameltem' Alıntı:
Bu resmi unutmuşum :smiley:
PICT1314.jpg

Kimbilir hangi komutana asker selamı çakıyorum.... Ha Ha Ha.... :smiley: :D ;D :smiley: :D ;D

Sağol ya Tolga. Süper yakalamışsın...... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR