Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,669
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF4510.jpg

DSCF4514.jpg

DSCF4517.jpg

DSCF4519.jpg

DSCF4520.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

DSCF4521.jpg

DSCF4523.jpg

DSCF4526.jpg

DSCF4527.jpg

DSCF4528.jpg

DSCF4530.jpg

DSCF4531.jpg

DSCF4532.jpg

DSCF4533.jpg

DSCF4534.jpg

DSCF4535.jpg

DSCF4536.jpg

DSCF4537.jpg

DSCF4538.jpg

DSCF4539.jpg

Merhabalar Kezban Hanım,

Ateş ve piknik resimleriniz mükemmel.

Off Road yarış enstantaneleri de gelecekmi ?

Yarış Genel Klasman Sonuçları : Andoff.net den alınmıştır.

Kapı No: 6 Pilot : Hakkı Ağaoğlu , Mitsubishi Pajero Puan 20
11 Ümit Güvendik Suzuki Vitara 17
3 Beran Engin Range Rover 15
10 Arif Değirmenci Nissan Patrol 13
9 Kemal Kurt Mitsubishi Pajero 11
7 Bahadır Hatipoğlu Suzuki Vitara 10
14 Hasan Çetin Suzuki Samurai 9
5 Selçuk Bilgeç Daihatsu Foreza 9
4 Mehmet Hancı Suzuki Vitara 7

Genel Klasman detaylı sonuçları ve Genel Sınıf detaylı sonuçları Andoff.net de belirtilmiştir.

Kezban hanım fotoğraflar için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Eşinize selamlar, ufaklığıda yanaklarından öpüyorum :smiley:

Alpcim senin adına sevindim ;) , Bir arada olmak çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler.

Bir araya geldik kimi mangal başında ateş başı sohbeti , kimi off-road yaptı, kimide yarışları izledi, kimse yaptığı şey için diğerine hesap vermek zorunda değil, yaptığınız şey her neyse ondan keyif aldıysanız gerisinin önemi yok.

Selamlar

Merhaba Arkadaşlar,

Her ne kadar organizasyona biraz geç katılabilsekde gerçekten çok eğlenceliydi. Özelliklede pistte off road yaptığımız bölüm çok zevkliydi, her iki plakamıda yerinden koparsamda :smiley: Ayrıca Niva ve Suzuki'nin geçtiği rampayı geçemediğim zaman arabayı yakmadığıma :smiley: çok mutluyum.Ceylin'le geldiğimizden dolayı çok fazla soğuk olmadan ayrılmak zorunda kaldık, Zerrin hanıma bilgi verdim ama diğer tüm arkadaşlar ayrılırken veda edemediğimiz için kusura bakmasın. Bir güzel organizasyonda daha birlikde olmakdan dolayı çok mutlu olduk, paylaşılan muhteşem yemekler ve güzel sohbetleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Yavuz abi sizle çok tanışmak istiyordum fakat Discovery yerine Defender'la olduğunuz ve sizi daha önce görme imkanım olmadığı için maalesef tanışamadık. Daha uzun gezilerde tanışmak ve bir arada olmak dileğiyle...

Görüşmek üzere,

Cenk

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Her ne kadar organizasyona biraz geç katılabilsekde gerçekten çok eğlenceliydi. Özelliklede pistte off road yaptığımız bölüm çok zevkliydi, her iki plakamıda yerinden koparsamda :smiley: Ayrıca Niva ve Suzuki'nin geçtiği rampayı geçemediğim zaman arabayı yakmadığıma :smiley: çok mutluyum.Ceylin'le geldiğimizden dolayı çok fazla soğuk olmadan ayrılmak zorunda kaldık, Zerrin hanıma bilgi verdim ama diğer tüm arkadaşlar ayrılırken veda edemediğimiz için kusura bakmasın. Bir güzel organizasyonda daha birlikde olmakdan dolayı çok mutlu olduk, paylaşılan muhteşem yemekler ve güzel sohbetleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Yavuz abi sizle çok tanışmak istiyordum fakat Discovery yerine Defender'la olduğunuz ve sizi daha önce görme imkanım olmadığı için maalesef tanışamadık. Daha uzun gezilerde tanışmak ve bir arada olmak dileğiyle...

Görüşmek üzere,

Cenk

Bende üzüldüm şimdi , birahaki sefere diyelim.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Bende üzüldüm şimdi , birahaki sefere diyelim.

Selamlar

Tamam Yavuz abi, çok memnun olurum. Ayrıca yeni Defender'ınız muhteşem olmuş; hayırlı olsun. Bol çamurlu kazasız günlerde binmeniz dileğiyle...

arsamax' Alıntı:
Tamam Yavuz abi, çok memnun olurum. Ayrıca yeni Defender'ınız muhteşem olmuş; hayırlı olsun. Bol çamurlu kazasız günlerde binmeniz dileğiyle...

Çok teşekkürler Cenk, o gün denemeye pek fırsat olmadı Deneyebilseydik dahada hoşuna giderdi eminim. Ceylinde süpermiş onu öp benim yerime, 41 kere maşallah çok keyifli görünüyor ;D

discovery-V8' Alıntı:
Çok teşekkürler Cenk, o gün denemeye pek fırsat olmadı Deneyebilseydik dahada hoşuna giderdi eminim. Ceylinde süpermiş onu öp benim yerime, 41 kere maşallah çok keyifli görünüyor ;D

Çok saol abi, bebeklikden off roada alıştırmaya çalışıyoruz :smiley: belki bir gün bayan off road şampiyonu olur inşallah :smiley:

Bir sonraki gezide inşallah birlikde oluruz da bol bol deneriz. Araca bakınca harikalar yaratacağı belli zaten. Görüşmek üzere...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
YARIŞ ÖNCESİ PİST KONTROLÜ

26122009010.jpg

26122009015.jpg

26122009012.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR