Zakof' Alıntı:Alp, seninle telefon görüşmemizden sonra, 2. yarışı da parkur içerisinde, yakından izledikten sonra, sizlerle beraber seyretmek için arkadaşlarımla beraber ateş yaktığınız yere geldik ancak hiç kimse yoktu. Hatta 3. yarışı oradan izledik. 2. ve 3. yarışı izlemeden ayrıldınız mı Mühye'den ? Yoksa bizmi göremedik sizi ?
Selamlar,
Alfonse' Alıntı:Özcan abi, İlk görüşmemizden sonra beni bi kaç kere aramışsın, duymammışım. Kusura bakma. Benim çok kuvvettli değil kulaklarım, o yüzedn biraz yüksek sesle konuşurum zaten
Ardından sana deönme imkanımda olmadı... Araşırız bi ara...
Bildiğim kadarıyla civarı son terkeden bizdik, galiba sen başka bi ateşe yöneldin....
Keşke katılabilseydin aramıza çok keyiflifliydi kamp....
Bi dahaki sefer inşallah...
Saplıcakla...
Anladım abi, "başka bi ateşe yönelmişsiniz galiba kelimesi" latifeydi zaten, biliyorsun.....Zakof' Alıntı:Sevgili Alp, Başka bir ateşe yönelmedim, hatta Atlila beyler sizi görmüşler, yanınızdan geçerek bizim yanımıza gelmişlerdi, ( Çalganda tanıştırmıştım sizleri Atila bey eşi ve çocukları hatırlarsın) onlar söyledi senin, Yavuz beyin falan orada olduğunuzu. Belki de merhabalaşmışsınızdır. Acaba daha sonra yer mi değiştirdiniz ? Ben, Atila beyler ve diğer arkadaşlarımı da sizlerle tanıştımak için ve son yarışı hepbirlikte seyretmek için 3. yarışın startından az evvel seninle konuştuğumuz yere geldik kesinlikle... Hatta sizi bulamayınca bizimle gelen diğer arkadaşlar benimle eylendiler Gezenbilir grubu, grup adına yakışanı yapıyor. G e z i y o r l a r herhalde, Off Road, moff road hikaye bak, piknik yapmaya gelip gitmişler dediler ;D ;D ;D ;D
Bende seni gsm ile aradım ama cevap alamayınca gerçekten gittiniz diye düşündüm.
Tabii ki buluşabilsek iyi olurdu. Neyse bir dahaki sefere.
Görüşmek üzere,
Selamlar,