Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,659

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Ben boşuna gönüllü çırak olmadım adama bakın her sorunu çözer benim ustam ;D ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Söz verdiğim halde katılamadığım için çok özür diliyorum.
Tam evden çıkarken benim corsa ya müşteri çıktı ve şuan corsa artık onun.
Güzel ve keyifli bir gün geçırmişsiniz, kıskandım...

son fotolarım

offroad 028.jpg

sn outlaw resimler için teşekkür ederim kopyalayıp arşivime ekledim saygılar

Sn. Bags78 asıl biz teşekkür ederiz emekleriniz için.Umarız bir dahaki başkentte olacak etkinlikte daha kalabalık bir seyirci kitlesi ile karşılarız sizleri.Bunun için andoff ve anok a sanırım hayli iş düşüyor.En azından reklam, broşür vs.Ben emlakçıyım ve emlakla alakalı bir organizasyon olduğu zaman binlerce işyerine duyuru dağıtılıyor, gazete ve görsellere reklamlar veriliyor ve Atatürk kültür merkezinde her seferinde izdiham yaşıyoruz.Ve ümit ediyorum yarış esnasında nasıl bir motorsporları sevgisi ise! sağda solda sohbet eden, mangal yakma telaşına düşen, dönüpte etaptaki araçlara bakma zahmetini bile göstermeyen ama hernedense bu işi herkesten çok sahiplendiklerini sandığımız kıymetlilerimiz de alınterine saygı duyma noktasında daha hassas davranırlar.Bakalım kimler üzerine alınacak!???

Zakof' Alıntı:
Alp, seninle telefon görüşmemizden sonra, 2. yarışı da parkur içerisinde, yakından izledikten sonra, sizlerle beraber seyretmek için arkadaşlarımla beraber ateş yaktığınız yere geldik ancak hiç kimse yoktu. Hatta 3. yarışı oradan izledik. 2. ve 3. yarışı izlemeden ayrıldınız mı Mühye'den ? Yoksa bizmi göremedik sizi ?

Selamlar,

Özcan abi, İlk görüşmemizden sonra beni bi kaç kere aramışsın, duymammışım. Kusura bakma. Benim çok kuvvettli değil kulaklarım, o yüzedn biraz yüksek sesle konuşurum zaten :smiley:
Ardından sana deönme imkanımda olmadı... Araşırız bi ara...
Bildiğim kadarıyla civarı son terkeden bizdik, galiba sen başka bi ateşe yöneldin....
Keşke katılabilseydin aramıza çok keyiflifliydi kamp....
Bi dahaki sefer inşallah...

Saplıcakla...

Görseller çok güzel,
Gün çok güzel geçti.....

Yavuz abinin kaldırmış olduğunu söylediği görselleri ve videoları izleme şansım oldu kladırmadan önce.
Çok güzellerdi, kendisine teşekkürler...

Ufuk abiye tüm katılım srarlarıma rağmen yaptığı şahane jestler için teşekkürler...
Cihan abiye güzel ortama ön ayak olduğu ve tüm imkanlarını seferber ettiği için teşekkürler...
Hakan' a ve sonradan yadrıma girşen Kezban' a muhteşem lezzetlet için teşekküler...

Ben çok çok keyif aldım, çoğu kişide öyle...

Yeni bi miladı ylı başlıyor. Ayrıca bu gelen yeni yıl millenumun "ilk on yılının sonu".
Ben mistzisime biraz meraklı sayırım.
Herkesin doğan yeni yıldan önce barışması, kırgınlıklaın kalkması umudundayım.
Hatta, Bunun için kırgın olduğum bi arkadaşımıda aradım dün ve olumlu sonuç aldım şimdilik, çok memnunum....

...Belkide haddim olmayarak, Tüm insanlığı barışa ve mutluluğa davet ediyorum....

PEACE2.jpg

"Yurtta Sulh Cihanda Sulh"
"Mustafa Kemal ATATÜRK"

Saygılar...
Mutluluklar...
Sağlıklar...

Sevgiyle...

Alfonse' Alıntı:
Özcan abi, İlk görüşmemizden sonra beni bi kaç kere aramışsın, duymammışım. Kusura bakma. Benim çok kuvvettli değil kulaklarım, o yüzedn biraz yüksek sesle konuşurum zaten :smiley:
Ardından sana deönme imkanımda olmadı... Araşırız bi ara...
Bildiğim kadarıyla civarı son terkeden bizdik, galiba sen başka bi ateşe yöneldin....
Keşke katılabilseydin aramıza çok keyiflifliydi kamp....
Bi dahaki sefer inşallah...

Saplıcakla...

Sevgili Alp, Başka bir ateşe yönelmedim, hatta Atlila beyler sizi görmüşler, yanınızdan geçerek bizim yanımıza gelmişlerdi, ( Çalganda tanıştırmıştım sizleri Atila bey eşi ve çocukları hatırlarsın) onlar söyledi senin, Yavuz beyin falan orada olduğunuzu. Belki de merhabalaşmışsınızdır. Acaba daha sonra yer mi değiştirdiniz ? Ben, Atila beyler ve diğer arkadaşlarımı da sizlerle tanıştımak için ve son yarışı hepbirlikte seyretmek için 3. yarışın startından az evvel seninle konuştuğumuz yere geldik kesinlikle... Hatta sizi bulamayınca bizimle gelen diğer arkadaşlar benimle eylendiler Gezenbilir grubu, grup adına yakışanı yapıyor. G e z i y o r l a r herhalde, Off Road, moff road hikaye bak, piknik yapmaya gelip gitmişler dediler ;D ;D ;D ;D

Bende seni gsm ile aradım ama cevap alamayınca gerçekten gittiniz diye düşündüm.

Tabii ki buluşabilsek iyi olurdu. Neyse bir dahaki sefere.

Görüşmek üzere,

Selamlar,

Gsm de sadece 3n foto var. Devamı daha sonra.

Fotoğraf-0020.jpg

Zakof' Alıntı:
Sevgili Alp, Başka bir ateşe yönelmedim, hatta Atlila beyler sizi görmüşler, yanınızdan geçerek bizim yanımıza gelmişlerdi, ( Çalganda tanıştırmıştım sizleri Atila bey eşi ve çocukları hatırlarsın) onlar söyledi senin, Yavuz beyin falan orada olduğunuzu. Belki de merhabalaşmışsınızdır. Acaba daha sonra yer mi değiştirdiniz ? Ben, Atila beyler ve diğer arkadaşlarımı da sizlerle tanıştımak için ve son yarışı hepbirlikte seyretmek için 3. yarışın startından az evvel seninle konuştuğumuz yere geldik kesinlikle... Hatta sizi bulamayınca bizimle gelen diğer arkadaşlar benimle eylendiler Gezenbilir grubu, grup adına yakışanı yapıyor. G e z i y o r l a r herhalde, Off Road, moff road hikaye bak, piknik yapmaya gelip gitmişler dediler ;D ;D ;D ;D

Bende seni gsm ile aradım ama cevap alamayınca gerçekten gittiniz diye düşündüm.

Tabii ki buluşabilsek iyi olurdu. Neyse bir dahaki sefere.

Görüşmek üzere,

Selamlar,
Anladım abi, "başka bi ateşe yönelmişsiniz galiba kelimesi" latifeydi zaten, biliyorsun.....
Açıkçası,
3. yarışla kastın gece etabi felansa bilmiyorum.....
Ama öncesinde seninle uzaktan selamlaştığımız yerdeydik, orada da Yavuz abi yoktu.
Sonra Ufuk abi' nin çağırısıyla birlikte alanı yukarıdan gören biyere çıktık mangalı yaktık, Yavuz abi' de sağolsun sonradan bizim aramıza gelgi Umut birlikte.... yavuz abi' nin yeni defenderı muhteşem olmuş, görmeliydin.... ;D
Beni de aramışsın, keşke duysaydım çağrını ama olmadı, yerimizi tarif ederdim.....
Atilla beye selamlar......

ÇOK KEYİFLİ BİR YARIŞTI. EMEĞİ GEÇEN TÜM KULÜP ÜYELERİMİZE YARIŞI ORGANİZE EDEN HAKAN ARKADAŞIMIZ VE EKİBİNE YARIŞMAYA KATILAN TÜM PİLOT VE KOPİLOTLARA İZLEMEYE GELEN TÜM SEYİRCİLERE TEŞEKKÜRLER. NİCE YARIŞLARDA BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİ İLE....

mühye yarışıyla ilgili değil ama offroada seyirci katılımı ile ilgili bir video paylaşmak istedim
http://www.andoff.net/videodetayicerik.aspx?id6=29

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR