Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,659
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Güzel kareler, tam olmak istedeğim yerden foto çekmişsiniz. Hatta ben o araçların içinde olmak isterdim. ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık

msmt' Alıntı:
Güzel kareler, tam olmak istedeğim yerden foto çekmişsiniz. Hatta ben o araçların içinde olmak isterdim. ;D ;D ;D

Mustafa bey bazı zamanlar içinde olamasakta dışardanda aynı heyecanı duyuyoruz....

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık

Suzuki nerdeyse son etabın büyük bir kısmını lastiksiz dolaştı.

m%FChye_22.jpg

m%FChye23.jpg

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Bizde yarış fotoğrafları yok.Zaten bulunduğumuz yerden sadece seyredebiliyorduk.Fotoğraf için mesafe uzak kaldı.En azından bizim küçük makina için ;)
Ufuk abi bana 75 liraya NİKON yada CANON alacak söz verdi. ;D
O zaman daha güzel fotoğraflar çekebilirim.

PICT1317.jpg

PICT1318.jpg

PICT1327.jpg

PICT1328.jpg

PICT1329.jpg

Arkadaşlar merhaba, koyduğum foto ve videoları kaldırdım , isteyen olursa özel mesaj atsın linkini göndereyim. Her gezi sonrası benimle yüzyüze gelmemiş tanışmamış birilerinin hakkımda bişeyler yazması sinirlerimi geriyor, bunun birdaha tekrarlanmamasını diliyorum.

Dün tanıştığım herkese gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum , ben çok keyif aldım.

iyi forumlar.

devam

PICT1330.jpg

PICT1331.jpg

PICT1332.jpg

PICT1333.jpg

PICT1334.jpg

Suzuki Kardeşliği :D

PICT1335.jpg

PICT1336.jpg

PICT1337.jpg

PICT1338.jpg

PICT1339.jpg

Niva takla atmak istedi ama müsade etmedik ;D

PICT1340.jpg

Eyvallah abi ;D

75 lira dediğin az para mı?
İnsan isterse neler neler alır? ;)

Bu arada bazı arkadaşlar az seyirciden yakınmış.

Bence bunun sebebi organizasyonu yapanların yeterince reklam yapamamasından kaynaklı.Tabii bu da maliyet ile alakalı bir şey.
Ancak burada Ankara'lıları suçlamamak lazım.Eğer basın biraz gözünü açıp Türkiye'de futbol ve güreşden başka sporlarda yapılabildiğini halka gösterebilirse inanın yüzlerce seyirci oraya akın ederdi.

Bu resmi unutmuşum :smiley:

PICT1314.jpg

Etkinlik güzel olmuş ben maalesef Sarıyerden boğaz havası almaya mahkumdum katılamadım etkinliğe açıkcası üzüldüm kısmet bi dahaki sefere artık

Ama mini bir anekdot koyayım konu ile ilgili olmasa da dün öğle saatlerinde boğazın kenarında oturmuştum bir baktım arka tarafa gayet güzel modlanmış iki tane land duruyor belliki araziye çıkacaklar dedim şunların peşine takılıp bende gidem onlarla ama tabiki gitmedik ;D ;D ;D

Ayrıca Ufuk abi bana da söz verdi bana da 30 liraya telsiz alacak hemi de mıknatıslı antenli neyim ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Etkinlik güzel olmuş ben maalesef Sarıyerden boğaz havası almaya mahkumdum katılamadım etkinliğe açıkcası üzüldüm kısmet bi dahaki sefere artık

Ama mini bir anekdot koyayım konu ile ilgili olmasa da dün öğle saatlerinde boğazın kenarında oturmuştum bir baktım arka tarafa gayet güzel modlanmış iki tane land duruyor belliki araziye çıkacaklar dedim şunların peşine takılıp bende gidem onlarla ama tabiki gitmedik ;D ;D ;D
Ayrıca Ufuk abi bana da söz verdi bana da 30 liraya telsiz alacak hemi de mıknatıslı antenli neyim ;D ;D ;D

Necmi abi Ufuk abi fiyatları standart yaptı :D
Telsiz+anten=75 TL.
Nikon yada Canon=75TL.
Yükseltme=75 TL.
Tavan sepeti=75TL
;D ;D ;D

Yok yok bence ben buna katılmıyorum kaptan bana söz verdi 30 lira CB telsiz ve mağnanduzlu anteni ile beraber hemi de ;D ;D ;D

Yalnız bu muhabbeti serbes muhabbet bölümünde yapalım valla sopa yeriz moderatörlerden ;D ;D ;D

Moderatörler'den ve yönetimden çok tesirli tanıdıklarım var. ;D ;D ;D

Benim yok ben gariban memberim ama bizim forumda işler değişiyor hemen orda etkili ve yetkili şahsiyet oluyom bir anda ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR