Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,659
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Buraya saat 12 den itibaren 2 saatimi verip ilk fotoları ben eklemiştim ama sağolsun discovery al aşağı etmiş:smiley:))Bu arada 4 milyona yakın nüsuflu başkentimizde 60-70 kişilik seyirci karşısında yarışılması beni çok üzdü.Sokaklarda kolunu camdan atıp volta atmakla araba sevgisi olmuyormuş!Hadi onları boşverelim;motorsporlarını, doğa sporlarını sevenler neredeydi???Herkesin emeğine sağlık.Benim gönlümün şampiyonu jant üstünde yarışı tamamlayan suzuki idi.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Pardon; açtığım forum u iptal edip resimlerimi buraya atan moderatör DSC (Sevtap hanım) imiş.Oysaki ben 2 saat uğraşarak off-road başlığı altına forum açmış ve 25 resim eklemiştim.Forum kuralı gereği bu başlık altına alınması gerekiyormuş! fotolarımın.böööyle böyle soğutuyoruz herhalde insanları:(Bu arada bu sayfadada offroad fotoları değil nedense masa başı fotoları hakim)

sayın outlaw arkadaş..

saydım eklediğiniz 24 resim buraya taşınmış.sorun nedir anlayamadım...
masabaşıda var offroadda var nekadar güzel :smiley:

selamlar.

Sn Çağlar arkadaş; ağresifiiim, kompleksliyiiim.Burada diyorum başlık açabiliyorduk, sonra birden fotolarım ve açtığım başlık kayboldu msj geldi bu başlığa kopyalanmış diye.Siz emek verseniz başlık açsanız,uğraş verseniz, sonra sizden daha sonra açılan başlığa kopyalansa ne dersiniz?Çok da sorun değil.Biraz fazla benimsedim herhalde.

sn outlaw. burda olay şöyle işliyor.

önce bir konu açılır mesela '' şu tarihte ankara mühye off road ''

sonra insanlar oraya yazar çizer : hangi saatte ,geliyoruz ,gidiyoruz derken o gün gelinir katılım yapılır ..
SONRASINDA açılmış olan bu konunun son sayfasında MODERATÖRLERDEN birisi derki arkadaşlar konuyla ilgili yorumlarımızı ve görselleri şu başlıkta paylaşacağız...

o konuyla ilgili resimler ve muhabbetlerde MODERATÖRün açmış olduğu o konu başlığından devam eder.

yani bu olayda kişisel bir durum yok rahat olun, demekki moderatörler baktı aynı başlığı paylaşan 2 ayrı konu var onu birleştirdiler..

agresif olmayın,sakiiiin olun...

selamlar.

Sn Çağlar teşekkürler açıklama için.Enerjimi mi atamadım daha nedir anlayamadım.Ama agresifliğim geçti.Teşekkürler.

outlaw06' Alıntı:
Pardon; açtığım forum u iptal edip resimlerimi buraya atan moderatör DSC (Sevtap hanım) imiş.Oysaki ben 2 saat uğraşarak off-road başlığı altına forum açmış ve 25 resim eklemiştim.Forum kuralı gereği bu başlık altına alınması gerekiyormuş! fotolarımın.böööyle böyle soğutuyoruz herhalde insanları:(Bu arada bu sayfadada offroad fotoları değil nedense masa başı fotoları hakim)

DSC değil SDC..

Sizce aynı yarışın forumda iki ayrı başlıkta olması mantıklı mı?

Her aklına esen istediği yere ayrı başlık açsaydı daha mı uygun olurdu sizin için?

Siz iyi tutturmuşsunuz nikinizi ;D

Dün yarışlara gittiniz, bugün de 2 saat ayırıp 25 foto eklediniz diye forum genelinde istediğiniz gibi davranma hakkına sahip değilsiniz.

Ben size sebebini belirterek yaptığım taşıma işlemi için özel mesaj gönderiyorum, siz yanınıza taraftar toplama çalışmaları ile genelden cevap veriyorsunuz. Sizin amacınız belli çünkü size mesaj gönderdiğim halde Discovery-V8 i suçlamaya çalışmışsınız ;)

Kimseyi ısıtıp soğuttuğumuz yok, forum kuralları bellidir, yapılan işlem size nazikçe haber verilmiştir...

SDC' Alıntı:
Merhaba,

Daha önce açılmış olan "Gezenbilir Ankara Grubu Mühye Andoff Mahalli Off-road Yarışları" başlığı, forum kuralları gereği sizin açmış olduğunuz başlık ile birleştirilmiştir.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyor ve keyifli forumlar diliyorum.

Selamlar...

sn.outlaw paylaştığınız resimler çok güzel emeğinize teşekkürler .bende dünkü yarışta 14 kapı numarası ile (beyaz samurai) start aldım gerçekten mükemmel bir yarıştı.Fakat seyirci sayısının azlığı dikkat çekiciydi.biz karabükten yarışa 2 araç katıldık ve 20 kişinin üzerinde seyircimiz bizi desteklemek için karabükten gelmiş .Karabük ve sinopta yaptığımız yarışlarda inanın seyirci izdihamı yaşıyoruz.hatta andoffun videolarında karabük yarışımızdan görüntüler olması lazım .bence 2010 sezonunda kulüp yöneticilerinin insanlara nasıl ulaşırız ve bu sporu sevdirebiliriz diye biraz çaba göstermeleri gerekiyor.

Sevtap hanım sizede teşekkürler açıklama için.
1,Moderatörü discovery görünce silen o sandım (düzeltme msj ı yazdım ama tekrar Discovery den özür dilerim)
2,Mesajınızı alınca düzltme notu yazdım
3,Nıck im le alakalı yorumunuz için teşekkürler
4,Dün yarış izleyip bugün 25 resim ekledim diye kendimde bir hak bulma iddiam yok
5,Herkes kafasına göre başlık açsın demiyorum, Sn Çağlar açıklayınca; anladım demiştim zaten
6,Taraftar toplamaya neden çalışayım?Karşı taraf kim?Ben otomobil ve motorsporu seven biri olarak buradayım ve burada herkes öyle değilmi?Karşı bir taraf veya gurupmu var?
7,Hemen her mesajımda emeği geçenlere teşekkür ettim tekrar etmek istiyorum.
Son olarak şunu söyleyeyim istemeyerek de olsa 1-2 kere ivedikte yapılan gece yarışlarını izlemeye gitmiştim.Orada bile daha fazla seyirci oluyor.Acaba 4 milyona yakın nüfuslu ankarada dün neden 50-60 seyirci vardı! düşüncem şekillenmeye başladı.Şu andan itibaren hiçbir mesaja cevap vermeyeceğim.

Sn Outlaw06, yakın bir geçmişte, bir ANDOFF üyesi olarak bende bu konuyu kulüpte dile getirdim.
Klüp içerisinde bu konuda çalışmalar yapılıyor. Umarım önümüzdeki gezilerde daha fazla seyirci olacak.

outlaw06' Alıntı:
Buraya saat 12 den itibaren 2 saatimi verip ilk fotoları ben eklemiştim ama sağolsun discovery al aşağı etmiş:smiley:))Bu arada 4 milyona yakın nüsuflu başkentimizde 60-70 kişilik seyirci karşısında yarışılması beni çok üzdü.Sokaklarda kolunu camdan atıp volta atmakla araba sevgisi olmuyormuş!Hadi onları boşverelim;motorsporlarını, doğa sporlarını sevenler neredeydi???Herkesin emeğine sağlık.Benim gönlümün şampiyonu jant üstünde yarışı tamamlayan suzuki idi.

Evette emc06 motocross cuları olarak biz gelddik hatta parkurunuzda dolaştık.çok keyifliydi.

birde bizler ankarada motorla offroad yapan emc06 klubu uyeleriyiz yaklaşık 40-50 kişilik grup hardenduro ve motocrross yapıyoruz. offradcılar arasında kopukluklar yüzünden kimsenin haberi olmuyor eğerki böyle organizasyonlarda paslaşabilirsek daha çok seyirci oranına hep birlikte ulaşabilirz.

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık

Evet herkese iyi akşamlar....
Mühyede yapılan yarşlar görsel olarak çok güzeldi katılım açısından merkeze bukadar yakın olmasına rağmen azdı..
Gezenbilir offroad grubunu gördüm toplanma yerinin tam tersi istikametinde toplanıldı burdada telsizin faydaları herhalde diyorum. ;) ;)
Daha sonra ağaçlık alanda kamuflaj oldunuz ama oradan yarışın aktrasyonu pek alınamaycak diye düşündük ve pistte kalmayı tercih ettik..
Bazı resim yollayan arkadaşlarla aynı yerlerde bulunmuşuz ama kopukluk yaşanmış..Burdan şu sonuç çıkıyor Acil olarak Gezenbilir yazılı mont-tişort-bere vs.gibi şeylerin gündeme gelmesi.Mederatörlere duyurulur.. ;) ;) ;)
Bukadar yeter şimdi bizim karelerden başlayalım...

Yarışın ilk can alıcı yerleri 3-5ve 6 numaralı kapılardı..ilk gelen 4 araç buralarda baya takıldı hatta 0 bile çekilerek çıkartıldı ama daha sonra dışarıdaki destek elemanları ile kapıların nasıl geçileceği co-pilotlara söylenildi ben dahil

işte ilk can alıcı kapılar...

P1080264.JPG

P1080266.JPG

P1080285.JPG

P1080284.JPG

P1080286.JPG

devam

P1080270.JPG

P1080273.JPG

P1080283.JPG

2 kapı numaralı araç karşıda görünen yerde devrildi ve bu yarışta ilk turda ilk ve tek milli olan arac olma ünvanını aldı ve arkadan gelen 15 araca o kapıyı kapattı :D :D :D valla iyide oldu(bunu pilotlar demiştir) çünkü araç içindekileri bayağı geren biryer..... ???
P1080272.JPG

P1080289.JPG

Burasıda tepelerin arkasında görseli çok fazla olan biryer 1 etabı burdan seyretmek gerekirdi.

P1080302.JPG

P1080304.JPG

P1080313.JPG

P1080312.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR