Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,503
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

[attachment=1]

DSCF0273.jpg

Etiketler

Arkadaşlar;

bazı Ferozalarda yanlarda "4*4" "1.6 16 valf " v.s gibi güzel çıkartmalar görüyorum..
Bunları nereden tedarik edebilirim ??

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar;

bazı Ferozalarda yanlarda "4*4" "1.6 16 valf " v.s gibi güzel çıkartmalar görüyorum..
Bunları nereden tedarik edebilirim ??

İsmail bey o çıkartmalar el 2 modellerinde var, sx ve se modellerinde yok fakat geçenlerde Feridun dostum serviste sormuşlardı varmış ama fiyatı 1000 tl.üstü bir fiyattı :smiley:

Cemal bey ;
Feridun banada aynısını bugün söyledi..
benim ögrenmek istedigim olur ya biryerlerden alan varsa...en azından ögrenip bunu haber etmek isteyen olursa faydalanması..
şu işe bak..el2 de var..sx de yok... :D

Evet dostlar aracımın motor işini Rıdvan hoca sayesinde hallettik.Eski ve yeni resimler her şeyi anlatıyordur :smiley:
Eski hali

10052010243.jpg

Bunlarda yeni hali :smiley:

21052010275.jpg

21052010276.jpg

21052010277.jpg

21052010278.jpg

Cemal Bey,

Güle güle kirletin. Rıdvan Usta ile cuma günü tanıştık, kendisini tebrik ediyorum.

Ersan

Müthiş farketmiş Cemal bey..

uzun süreler sorunsuz kullanmak nasip olsun..

Baskanim,

cok super olmus...acenta arabasi gibi masallah...iyi gunlerde kullan. Bu arada !! 2 gundur hafifi hafif yagmur yagiyor. bir offroad ve su gecisi fena olmaz dusuncesindeyim ;D ;D ;)

Turgut

başkan bir hafta sonra tekrar resmini çekte görelim. Cemalcigim güle güle kullan gözlerinizden öperim. ;D ;D ;D ;D ;D

tge' Alıntı:
Baskanim,

cok super olmus...acenta arabasi gibi masallah...iyi gunlerde kullan. Bu arada !! 2 gundur hafifi hafif yagmur yagiyor. bir offroad ve su gecisi fena olmaz dusuncesindeyim ;D ;D ;)

Turgut

Sevgili Turgut ne off-road u bu araç hiç off-road yaptımı satarken doktordan diyeceğiz :smiley::smiley::smiley:
mesut körklü' Alıntı:
başkan bir hafta sonra tekrar resmini çekte görelim. Cemalcigim güle güle kullan gözlerinizden öperim. ;D ;D ;D ;D ;D

Mesut abi teşekkür ederim,av sezonu açılana kadar genelde böyle kalır herhalde,önümüzdeki ayda kısmet olursa Ferozamla Giresun'a doğru 1 haftalık bir yolculuk yapacağım.

forester' Alıntı:
Cemal Bey,

Güle güle kirletin. Rıdvan Usta ile cuma günü tanıştık, kendisini tebrik ediyorum.

Ersan

Ersan bey teşekkürler.Rıdvan usta gerçekten bu işlerden iyi anlayan bir usta,yaptığı işin hakkını veriyor.

Cemal Beycim Ferozanızı güle güle kullanın. :D

İsmail (mdr) Bey bakımlar isediğiniz gibi oldu umarım.

Arkadaşlar Kemal bey bir topik açmış , ilgilenenlerin dikkatine. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56702.0

Şile'de Balık resmi çekemediğimden ayrıca galeriye konucak nitelik ve nicelikte olmadığından bahçemdeki börtü,böcek,nebatat resimlerini burada paylaşayım dedim ;D Ustaların affına sığınarak.Kadraj vs. hakgetire :smiley: (K 750İ telefon ve Fuji S1500 ile çekildiler.)

ŞAŞKIN KELEBEK'le mutfakta karşılaştım.Yerde ve yapma çiçekler üzerinde görüntüledim ,doğaya saldım.Ya yorgun ya da çok sakindi hiç güçlük çıkarmadı.

[attachment=1][attachment=2]..
[attachment=2]

DSCF0362.jpg

DSCF0390.jpg

4x4'ümüz yok diye biz boş mu duracağız. Bizde yürüyerek doğadayız. 2 hafta içinde yaptığımız etkinlikler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56768.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55951.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR