Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,509
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

tayfunsozer' Alıntı:
[attachment=1]

DSCF0394.jpg

DSCF0390.jpg

Etiketler

Tayfun bey merhaba,

Bakımlar için Rıdvan hocaya gittim.Hemde tanışmış olduk..
Ersan beyle de tanıştık.
Aracımın triger kayışına baktı ustam. "Daha yeni.." dedi..gerek görmedi degişmeye..
-Ön fren balataları bitmişti.Degişti.Altına üstüne .baktı..Kontrol etti.ş,kayetci oldugum şeylere baktı..Bundan sonraki ilk yag degişimine buluşmask üzere ögle gibi ayrıldım..
Bu arada Ersan beyin hediye ettigi ön koruma barlarını da Rıdvan hocam taktı.
-Sadece ön koltuk boşken hafif tıkırtı yapıyor.Kızakta hafif de olsa boşluk var sanırım..Her şey tam istedigim gibi..

Tayfun bey;
fotografları çok güzel..
Seni de bizim klübe üye yapalım :smiley:))))

odaklamada bazı sorunlar var.
Bunun içinde spot ölçüm (noktasal ) modunda makro çekerseniz bu tamamen düzelir..Mükemmel fotograflar çekersiniz..

Tayfun bey,

Masallah döktürmüsün börtüleri böcekleri ellerine saglik.bu arada polenlere karsi alerjim var olmasi sebebiyle bu aralar pek dogaya cikamiyorum . iyiki koymusun resimleri bende bu vesile ile sanal ortamda polensiz sekilde ciceklere bakabiliyorum.

Turgut

mdr' Alıntı:
Tayfun bey;
fotografları çok güzel..
Seni de bizim klübe üye yapalım :smiley:))))

odaklamada bazı sorunlar var.
Bunun içinde spot ölçüm (noktasal ) modunda makro çekerseniz bu tamamen düzelir..Mükemmel fotograflar çekersiniz..

İsmail Bey bilgiler ve kulüp teklifin için teşekkürler .Fotoğrafların çoğu K 750İ Cep telefonu ile çekildi müdahele şansı olmadı .Odaklama hataları onun kadraj hataları benim :D

Sevgiler,
Tayfun Sözer

Tayfun bey,
ben yıllarca (sanırım 2.5 yıl ) S.E W800İ ile çok muhteşem fotograflar çekmiştim.Fotograf makinamı yanıma almadıgımda çekerdim.
Bunu Donanım haber sitesine makro topigine yüklerdim..
ahh..o yılları unutamam..K750 fotograf konusunda beklenmedik güzel fotolar çıkartır..

S.E K750 telefonumu 5 yıl kadar önce Walkman özelliği için almıştım.Oto Focus ,ani çekim ve hareketli görüntüler için yetersiz ama Pratikliği ve 2 MP çözünürlük ile çok işimi gördü.

Oda içinde flaşsız manolya görüntüsü.

[attachment=1]

Fotoğraf bilgi ve tecrübem doğum günleri çekimlerinden ileri olmadı.Bir süre önce Teknosanın yarı fiyatına yurt dışından Fuji S1500 DSLR-Like makina satın aldım.Zaman bulupta onu çözebilirsem izlenim ve fotoları paylaşırım.

Sevgiler
Tayfun Sözer

DSC01635 (2).jpg

Netice itibari ile amatör'üz bizler;elbetde 4x4 lük fotoğraflar çekemeyiz ;D öyle olması için bir sürü ekipman donanım gerek kimimize külfet kimi arkadaşlarımıza'da zaman açısından engel olur..
Bir hobi ;neticesinde takılmamız fotoğraf'a..
Kendi katagorisinde güzel paylaşımlar;ellerinize sağlık..

koroglu1414' Alıntı:
Netice itibari ile amatör'üz bizler;elbetde 4x4 lük fotoğraflar çekemeyiz ;D öyle olması için bir sürü ekipman donanım gerek kimimize külfet kimi arkadaşlarımıza'da zaman açısından engel olur..
Bir hobi ;neticesinde takılmamız fotoğraf'a..
Kendi katagorisinde güzel paylaşımlar;ellerinize sağlık..

Teşekkürler.Fotoğrafçılıkla ilgili verdiğiniz linkden yararlanıyorum.Bir süre sonra daha iyi şeyler çıkacağına inanıyorum.Başarının anahtarı; sevgi, bilgi,çalışma ,donanım, yine sevgi ,bilgi ...

Sevgiler
Tayfun Sözer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.