Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,433
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Tayfun bey, Ersan bey,

Evet Turna baligi budur. gerci İsmail beyin belirtigi gıbı benimki turnanin bir alt versiyonu ;D ;D ;D
elbet bende cok ozledim walla insallah en yakin zamanda Turna avina gideriz. Feridun kardesim Bu islerin piri oldugundan kendisinin de bize kilavuzluk etmesini cok isterim. Cemal baskani da elbet aramizda gormek isterim.

saygilarimla

Turgut

Etiketler

Güzel... o zaman bir turna organizasyonu yapalım. Ama binek araçla gidilen bir yer olsun ;)

demir59' Alıntı:
Turgut abi selamlar,
Geçen yaz Şarköy göletinde arkadaşların ısrarı ile balık avlamaya gitmiştik. Kimse tutamadı ben bir tatlı su kefali bir de israil sazanı tuttum. Eve geldim onları güzelce temizledim, flota şeklinde kestim ve yağda pişirdim.
sonuç
tek bir çatal aldım sonra çöpe.
bir daha da tatlı su balığı yememeye yemin ettim.
Aslında daha temizlerken pis kokusundan midem kalkmıştı. Pişince geçer dedim ama eti de kokuyormuş.

Acaba diyorum ben yanlış mı pişirdim her balığın pişirme şekli farklı olabilir.
Abi eğer bilmediğimiz bir usulu varsa anlatta bizde öğrenelim.

Saygılar

Sevgili Ceyhun Feridun la turna balığı avına başlamadan önce benimde senin gibi tatlı su balığına karşı ön yargılarım vardı fakat onunda yapılışının detaylarını görüp öğrendikten sonra aldığım lezzet özelliklede balığın tutulduğu yerde yenmesindeki lezzet unutulmayacak lezzetlerimin arasında yerini aldı,resimlerde aşağı yukarı aldığımız tadı anlatıyordur,yoksa o kadar zahmetlere girilmez :smiley::smiley:

5251.jpg

5260.jpg

5269.jpg

5265.jpg

5305.jpg

5308.jpg

5310.jpg

5311.jpg

Baskanim, baskanim, ah baskanim..... lezzetmi lezzet heycanmi heyecan.... ortammi ortam.... daha ne diyeyim......
umuyorum Gezen ferozacilar olarak sabahin hayli iddali erken saatlerinde bir araya gelir ve bizlerde sansimizi denemis oluruz. Tayfun bey, Ersan bey, sizler uzak bolgelerde ikamet ettiginizden dolayi seslenmek geregi duyuyorum. ...sabah kalkis hazirlanis yol ulasimi ve Turna Avciligi....... zor is be yaw...... ama ben cok seviyom. :p :p ;D

Turgut

Birde dostlar benim Feroza bu ara biraz istirahatte:( aracım muhtemelen segman kırdı,aracımda aşırı duman var ve yağ yakıyor en kısa zaman içinde motoru indireceğiz bakalım beni çok üzecekmi,ferozacı Rıdvan hocanın eline düştük :smiley:

Baskanim,

Rido Hoca eminim iyi bir dua ile ufeleyecek motoruna ... benimde fan termigi su koyuverdi ....onumuzdeki hafta bende bir okutup ufletecem. hakkimizda hayirlisi olsun.

tge

Cemal başakan muhabetiniz daim olsun,işte olay budur
doğa harikası yerde, sıcak dost ortamı, koyu muhabet,güzel yemek,tam bir görsel şölen
ayrıcada geçmiş olsun umarız Ferozan seni fazla üzmez,ama bir kere düşmüşsün hocanın ellerine :D ;D ;D

huntercemal' Alıntı:
Birde dostlar benim Feroza bu ara biraz istirahatte:( aracım muhtemelen segman kırdı,aracımda aşırı duman var ve yağ yakıyor en kısa zaman içinde motoru indireceğiz bakalım beni çok üzecekmi,ferozacı Rıdvan hocanın eline düştük :smiley:
başkan geçmiş olsun üzüldüm al bir cj kurtul sende benim gibi masraftan,,, ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Turgutcuğum,

Pek uzak oturmuyorum, fark etmez sabah erken olmuş gerekirse hiç uyumam, öyle resimdeki gibi turna yiyeceksem, sen koordinatları ver ben oradayım.

Sevgiler

Ersan

Cemal Bey,

Geçmiş olsun, inşallah motor açıldığında çok üzücü birşey çıkmaz.

Sevgiler

Ersan

forester' Alıntı:
Cemal Bey,

Geçmiş olsun, inşallah motor açıldığında çok üzücü birşey çıkmaz.

Sevgiler

Ersan

teşekkürler Ersan bey inşallah üzmez bizi feroza.Bu arada geçen pazar balık dönüşü kemerburgaz tarafında yolda sizi görüp selam verdik tanıyabildinizmi :smiley: Bizim araç Opel Corsaydı ):smiley:)

tayfunsozer' Alıntı:
Cemal Bey geçmiş olsun . Turnalar için sizi bekleriz.Dilerseniz bizim araçlarla gideriz.

Sevgiler ,
Tayfun Sözer

İnşallah Tayfun abi müsait olursam seve seve katılabilirim.

Cemal Bey,

Tanıdım, tanımazmıyım, yüzümdeki şaşkınlık ifadesi Feroza yerine Corsa'da görmüş olmamdandır. Bende o gün ilk defa gittiğim Ağaçlı'da çoçuklara kısa bir 4x4 safari yaptırmış, dönüşteydim ve evin yolunu bulmaya çalışıyordum.

Saygılar

Ersan

demir59' Alıntı:
Maalesef, Cemil beylerin aracını çok beğenmiş olmama rağmen, aracın tek kapı olması, inip binerken sıkıntı vermesinden dolayı, diğer aile bireylerinden veto geldi. Şimdi Temmuz ayını bekliyorum. Ya 5 kapı vitara ya da gönlümde yatan Terrano II olacak.

Ah be cemil abi senin araç gözümde tütüyor. Ara sıra çektiğimiz fotolara ve videolara bakıyorum hasret gideriyorum. O gün fiyatta anlaşsaydık almıştık senin aracı. Eve gelince hanım başladı yok tek kapı inmek binmek zor, yok bagaj yok eşyamızı koyamıycaz. Anlıyacağın beni vazgeçirdiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR