Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,441
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

ARKDAŞLAR TARİH OLARAK 9 MAYIS'I ÖNERİYORUM.(Gidilecek Yer Tekliflerinizi bekliyoruz.)

forester' Alıntı:
Katılanlar 1 nolu seçenek 2 nolu seçenek 3 nolu seçenek Turna Avı Herhangi biri T A R İ H
------------------------------------ ------------------------ ---------------------- ---------------------- ------------------- -------------------- -----------------------------

1- Tayfun-Mukaddes-Bahar (X ) ( 9 - Mayıs 2010)

2- Ersan ve Co-pilotu (X)

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Etiketler

Arkadaşlar bir manisi olan yoksa Tarih olarak 9 Mayıs 2010 öneriyorum.

Katılımcılar Yakın Bölge Uçmakdere Longoz Ormanları Herhangi biri
Turna Balık Avı Günübirlik Günübirlik
------------------------------------ ----------------------- -------------------- -------------------------- --------------------

1) Tayfun-Mukaddes-Bahar (X)

2) Ersan ve Co-pilotu (X)

Sevgiler
Tayfun Sözer

Arkadaşlar Suzukiler için yerli yapım Şnorkeller üretilmiş .Fiyat 350 TL.İlgilenen arkadaşlar(Turgut Bey ;) ) aşağıdaki topiğe bir göz atabilirler.Acaba Ferozalara uygulanabilir mi ? Ersan Bey uygulama yapmış biri olark bir fikriniz olabilirmi ? :smiley: Teşekkürler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50950.20

[attachment=1]

Sevgiler,
Tayfun Sözer

suzuki ?norkel.jpg

Arkadaşlar Şnorkel için üretici ile görüştüm.Suzuki JLX için yaptıkları çamurluk açısı farklı olduğundan ferozaya uymuyormuş.Ama Boru kısmını kendimiz uydurursak şnorkel kafalarını ayrı satıyorlar.(Yerlisi 50 TL ,ithal olan 100TL).Bilgilerinize ...

[attachment=1][attachment=2]

Sevgiler,
Tayfun Sözer.

suzuki ?norkel.jpg

CIMG1154 (400 x 300)[1].jpg

Tayfun beycim,

Helal size walla snrokel projesi harika. :eek: :eek:

selamlar

Turgut

Tayfun Bey,

Ben şnorkeli Malezya'dan getirtim, yapan kişi bana Jeep Cherokee'lerin eski kare kasalarına olan Safari marka şnorkellerin Feroza'ya uyduğunu söylemişti, Vitara'ya şnorkel yapan kişi belki eski kasa Cherokee içinde yapmıştır, isterseniz birde öyle sorun ama almadan bir deneyin genede.

Saygılar

Ersan

Gezen FEROZA cilar

Nerdesiniz ????? neden 2 gundur kimse birsey paylasmiyor.?? hayir tutulacak bir konu yoksa ET ithalatindan bahsedelim ;D ;D :D
Gerci Feridun ve cemal baskanimi Allah nazarlardan korusun hep Turna Hep Turna tutuveriyorlar :D :D.

Turna baliklari illere ve iklimlere gore degisiklik gosterirler mi? yoksa hepsi ayni mi?

selamlar tum FEROZA ci dostlarima

Turgut

Demek Turna balığı buymuş, et fiyatları yüzünden turna balığı yakalayıp tüketin demeyeceksindir umarım, baksana çinekop merakımız yüzünden güzelim lüferin soyu tükenmek üzere. Turgutcuğum bir gün bizide götür Turna avına bari.

Saygılar

Ersan

Turgut abi selamlar,
Geçen yaz Şarköy göletinde arkadaşların ısrarı ile balık avlamaya gitmiştik. Kimse tutamadı ben bir tatlı su kefali bir de israil sazanı tuttum. Eve geldim onları güzelce temizledim, flota şeklinde kestim ve yağda pişirdim.
sonuç
tek bir çatal aldım sonra çöpe.
bir daha da tatlı su balığı yememeye yemin ettim.
Aslında daha temizlerken pis kokusundan midem kalkmıştı. Pişince geçer dedim ama eti de kokuyormuş.

Acaba diyorum ben yanlış mı pişirdim her balığın pişirme şekli farklı olabilir.
Abi eğer bilmediğimiz bir usulu varsa anlatta bizde öğrenelim.

Saygılar

tge' Alıntı:
Gezen FEROZA cilar

Nerdesiniz ????? neden 2 gundur kimse birsey paylasmiyor.?? hayir tutulacak bir konu yoksa ET ithalatindan bahsedelim ;D ;D :D
Gerci Feridun ve cemal baskanimi Allah nazarlardan korusun hep Turna Hep Turna tutuveriyorlar :D :D.

Turna baliklari illere ve iklimlere gore degisiklik gosterirler mi? yoksa hepsi ayni mi?

selamlar tum FEROZA ci dostlarima

Turgut

Turgutcum iki gündür Neden Feroza başlığına yazıyorum .Başlığı işaretleyiniz ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55029.0

Şu Turna Balığı yüzü suyu hürmetine bir araya gelelim. :D

Madem balıktan konu açıldı ordan devam edelim. Şarköy limanından gece 3 den sabah 10 a kadar iki kişi tutuğumuz balıklar ;)

S7300795.jpg

evet bende katılıyorum asıl turna bu ( az insanın kalıbınada hitap edecek tuttuğun balık bizi anca keser :D :D :D )

ohhhh ozlemisim sizleri be yaw ;D

İsmailim haklisin ilk acilisim bu capta oldu ve siftah bu ufakliktan dedim ama islerimin yogunlugu sebebiyle Turna avimi askiya almak zorunda kaldim.
sevgili Ceyhun, o bahsi gecen goletcikler ( kumbag dan biliyom ) belediyenin foseptik araclari kirazli köyü yolundaki ufak goletlere yaz aylarinda surekli bosaltma yapiyor. ee haliyle bu topraga ve baliklara da yansiyor. asla tutmam birakin tutmayi oralara bile gitmem. ama temiz sulaklar ve gollerden aldigimiz cesitli baliklar elbet deniz baligi tadinda degil. bastan guzelcene temizlenip artik baligin ne tur olduguna bagli , terbiyeye yatirilir . 1 gun bekletilir. ama Turna husu daha baska ..sevgili Feridun ve Cemal baskanim bu Turnalarin piri. onlarada burdan sevgilerimi gonderiyorum.

saglikla kalin

Turgut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR