Garip Ve Güçlü 2019

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,367
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,938
Merhaba arkadaşlar,

Yine evimde white choco mocha'mı içerken
Şimdi bir karavanla zamandan ve mekandan bağımsız olmayı,
Bir başka deyişle tam zamanlı özgür olmayı hayal ediyordum.
Nerdee?...

Selamlar yüreğinde bu sevgi olanlara efendim.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Bahar yaklaştı. İlk cemre düştü.
Yine de soğuk bir Ankara gecesindeyiz.
Çok şükür evimdeyim.
Bugün karavanımın bulunduğu Yayla Mocamp'ı aradım.
Eskisi kadar olmasa da yine her yerde kar varmış. Ne erimez karlar yağan memleketmiş arkadaş hayret doğrusu...

,
Bahar yaklaştı. İlk cemre düştü.
Yine de soğuk bir Ankara gecesindeyiz.
Çok şükür evimdeyim.
Bugün karavanımın bulunduğu Yayla Mocamp'ı aradım.
Eskisi kadar olmasa da yine her yerde kar varmış. Ne erimez karlar yağan memleketmiş arkadaş hayret doğrusu...

Ege' ye alışık olunca.:smiley:

Merhaba arkadaşlar,

Gece rüyamda her çeşit motosiklet kullandım. Karavan hiç rüyama girmiyor ama eskiden de uzun süre kullandığım motosiklet çok rüyama giriyor.
Yine rüyalarım motosiklet gezileriyle şenlendi. Paylaşmak istedim.
Selamlar.

Yine Okulumdayım.
Okuluma çekici aracım Güçlü ile geliyorum.
Haftaiçi her gün çalışıyorum.
Gezmek için sadece haftasonları kalıyor.
Ankara genelde gezilecek yerlere çok uzak.
Şehrin içerisinde yapacağınız etkinlik malesef AVM'ye gitmekten ibaret.
Ama ne olursa olsun ben artık bu şehirde ekmeğimi kazanmak durumundayım.
Ege'nin bahar esintileri geride kaldı.
Şimdi Ankara'nın buz kesen ayazları hakim.

Bir Pazar günü evde basınçlı tencere ile nohut pişirmece.
Yarına ders hazırlıkları yapıldı. Kişisel temizlik yapıldı. Yeni haftaya hazırız...
66246bd6ca084a396b54c44ae2861569.jpg

Şimdi aklıma geldi. İzmir'deyken zaman zaman çok toplu taşıma kullanırdım. İzban ile her gün Çiğli'den Bayraklı'ya giderdim. Şimdi o eski günler bir anı olarak kaldı. İzmir'de her şeyden çok kendime dostum olarak gördüğüm karavancı arkadaşlarımın ilgisini bekledim ama malesef çok yalnız kaldım. İşte böyle şimdi nihayet Ankara'dayım. Buraya gelmek de hiç kolay olmadı. Çok zor ve yalnız günler geçirdim. Hastanelerde yattım. Başımdan çok işler geçti. Şimdi burada da karavancı arkadaşlarım olabilir belki.

Bugün az önce çıkıp bir dolaştım. Hava epeyce soğuk ve bulutlar toplanmış. Bana kar yağabilir gibi geldi doğrusu.

İzmirli olarak Ankarada hem de 2000 yilinda bir yil kaldik.Allah size sabir versin. İzmirde olmayan guzellikleri bulmaya calisin. Muze,kutuphane, sanat ve tabi Anitkabir. Saygilar

Bugün de yorucu bir günün ardından nihayet evdeyim. Kendime çay yaptım. Bugün vergi dairesine olan bir borcu ödedim. Bunun için Yenimahalle'ye gittim arabayla. Bir yere park edip işimi gördüm. Yenimahalle çok güzel, Ankara çok güzel ama işte malesef gezecek yerleri yok.
Selamlar...

Bugün de normal bir gündü. Derslerimi verip Güçlü'ye atlayıp eve geldim. Bugün kendime çay demledim. Akşama da çok sevdiğim yemeklerden olan zeytinyağlı kabak yaptım. Kaymaklı yoğurtla iyi bir takım oluşturdular akşam yemeğinde. Şimdi yine dinlenme halindeyim. Hava raporları yarın kar ihtimali gösteriyor. Yarın belki okula taksi ile giderim. Çünkü okulum çok dik bir yokuşun tepesinde ve kardan korkuyorum biraz o yol için. Zaten okuldakiler de araçları aşağı park edip yokuşu yürüyerek çıkıyorlarmış. Yokuş hem çok dik hem de çok uzun. Aslında yukarı yürümek de epey zor. Bakalım yarın ne olacak. Mevlam neyler? Neylerse güzel eyler diyelim. Selamlar Ankara'dan...

Bugün normal bir şekilde Güçlü ile okulumun bahçesine kadar gittim. Güzel verimli bir gündü. Kar çok az yağdı. Ama herhangi bir etkisi görülmedi.

Merhaba,
Bugün yine okuluma gittim Güçlü ile. Zor bir gündü.
Neyse eve döndüm ve kendime bir demlik çay yaptım. Güzel bir gündü.
Yazın karavanla geçecek güzel günlerin özlemiyle...
Herkese selam olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR