Merhaba,Yücel hocam, siz yılların kampçı, karavancısısınız , her sene yaz gelirken içinizde bi kıpırtı başlar, sonra yollara düşersiniz. Öyle kolay bırakmak yok.
Teşekkür ederim. Aynı hobilere sahip olduğum kişilerle yaşamdan anları bu başlıkta paylaşıyorum. Sesime ses almak, Bir arkadaş sedası duymak güzel.Yazdıklarınızı keyifle okuyorum. Sessiz okuyucuyum. Eminim benim gibi bir sürü gezgindaş vardır. Karamsar olmayın
Size katılıyorum. İletişimin çift taraflı olması. Örneğin bir günaydın dediğinizde yanıt olarak bir günaydın alabilmek çok daha güzel.Ben de sessiz okuyuculardanım. Hatta çok sessiz. Yıllar sonra ilk defa yazmak istedim. Evet yıllar geçince heyecanlar kayboluyor. hayat monotonlaşıyor. Oysaki küçük küçük şeylerden alınan heyecanlar yaşam zevki insan için. Doğadan uzaklaşmamak ve aynı frekansta insanlar için ses vermek ses almak gerek. Umutsuzluk bizim düşmanımız....
Teşekkür ederim Salih Bey.Yucel bey bu sıtede sembol olmus bırısınız kolay pes etmek yok..
Teşekkürler. Selamlar olsun.bende takipteyim sizi izmir den selamlar
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın.Günaydın
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.Hocam yazmasak da okuyoruz biz sizi. Küsmek yola yola devam....
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sezon açılışı bekliyoruz sizden...Merhaba herkese,
Tüm zorlukları ile bir perşembe günü de bitti. Yarın haftanın son günü. Belki gider karavanımda kalırım. Hem bir değişiklik olur. Bakalım.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi