Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mudanya da gezdik tozduk eglendik. Garip ile geldik yolda termostatimiz bozuldu ufak capli hararet sorunu yasadik ama nihayetinde hedefimize vardik. Mudanya'DAYIZ...
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garip ile yeri geldikçe kamplı veya kampsız gezilere çıkmaya devam edeceğiz arkadaşlar. Garip benim yoldaşım. Yoldaşın Aküsünü yeniledik. Mutlu Akü ile değiştirdik. Ve yolda çıkardığı bir problem sonucu termostatını iptal ettik bu İzmir-Bursa-Ankara yolculuğumuzda epeyce kilometre yaptık. Garip hem sağlam hem de yakıtı ucuz bir araç ayrıca kocaman karavanlara göre çok daha çevreci. Vergisi az sigortası makul. Tam bana göre bir yoldaş. Yoldaşa gerekli yan ekipmanlar da alınacak ve kamplı kampsız gezmeye devam edilecek arkadaşlar.
Bugün Cities:Skylines oynamaya başladım. İlk izlenimim güzel bir oyun olduğu yönünde. Küçük yaşlardan beri şehir kurma oyunlarını severek oynarım. Bu da güzel bir şehir kurma oyunu.